Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

Slm kızlar kan tahlili elinde ama sonuc belli değil :44: betam 6,53 çıktı daha sonra tekrar yaptırmamı solediler ne dusuncegimi bilmiyorum sizce hamileniyim???

Slm kızlar kan tahlili elinde ama sonuc belli değil :44: betam 6,53 çıktı daha sonra tekrar yaptırmamı solediler ne dusuncegimi bilmiyorum sizce hamileniyim???

canım bence yeni bir hamilelik dedikleri gibi bikaç gün sonra tekrar kan testi yaptır... hadi hayırlara çıksın inşallaaaaahhhhh :)

mrb arkadaşlar benimde haftaya kalp atışlarını duymaya gdicem çok merak ediyorum

canım duyacaksın inşallah hayırlısıyla..
çok heyecanlı şeyler bunlar biliyorum benim gözlerimden yaş akmıştı resmen..

şekerim beni aramıyomu gözlerin bakalım ?
hehehe:

canım kaç gün gecikmen vardı senin bencede birkaç gün sonra tekrarla bakalım inşallah hamişsindir..

bu arada selam kızlar ben hastaydım malumunuz..
bugün bebişimi görmeye gidiyorum ama kendi doktoruma değil çünkü ona gitmeme daha çokvar ve ben dayanamayıp başka bi doktora gidicem offf ne olur benim içinde dua edin hem korkuyorum hemde gidiyorum..

İns Canim gunüm 6 gün gecti Canim acaba geç döllenme olabilrimi?

aşkk olsun güldeinm senin de yerin ayrı canım benim :)) nasıl gidiyor hamilelik canım?

aynurum bence bu kesin geç döllenme :)))) sen her ihtimale karsı kendine dikkat et ve en kısa zamanda kan tahlilini tekrarla canım:)) hadi hayırlısı tatlım :))

Âmin Canim çok heyecanlıyım ins hamisimdir yarın yeniden kan testi yaptırsam sonuçta degisiklik olurmu acaba

canım benim en güzelini yapıyorsun gerçekten böyle düşün ama ben herseyi bırakmıştım bu ay dinlenicem istemiyorum seni küçük sıpa dedim korktu herhalde bir daha istemem diye hemen geldi, benide acayip şaşırttııı

canım değerlere göre hamilsin şuan iki gün sonra kan testini yenile derim eğer iki katına çıkıyorsa devam sıkıntı yok demektir , bu şekilde düzenli yükselmesi gerekiyor , umarım hersey gönlünce olur..

Tülincim sen facebooktaki grupta var mısın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…