- 22 Kasım 2011
- 2.648
- 116
- 163
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.181
kizlar ya keci boyunuzunu kaynatmak yerine pekmezini yedirsem kocise olmaz mi ayni etkiyi yapmaz mi bilginiz varsa paylasirmisiniz
kizlar ya keci boyunuzunu kaynatmak yerine pekmezini yedirsem kocise olmaz mi ayni etkiyi yapmaz mi bilginiz varsa paylasirmisiniz
offf bende bugun doktoru arayip randevu yaptim ,sekreter tatilde demezmi ,ta 25 ine verdi randevuyu beklemekten sinir oluyorum artik 1mayista 10 ay im dolucak bebek olmayali bide 1 mayis dogum gunum keske paketlenip hediye olarak gelse artik bebisim yaa,, sanirim bu ay tuturamazsam yine mayis 27 ile 2 mayis arasi bidahaki yumurlama donemim olucak(bu arada eltim cok sinir ya 6 bucuk aylik hamile nispet yapar gibi her gelisinde sende yokmu bisey diye sorup sorup damarima basiyor ya ,ben ona dedimki ben dogum kontrol kullaniyorum simdi istemiyorum yazin dusunuyorum dememe rahmen ya uyuz oluyorum kendisine ((
canim ben yaptim 3gun kuru sonra usendik verdim esimin eline pekmez kavanozunu getir is yerinde firsat buldukca kasikla dedim o da tamam olur dedi.pekmezde yarar saglarmis aktarci amca oyle demisti bana
Eşim hiç sevmiyorr
stres yapma eltinin davranışı bu konuda hassas olduğun için alınganlığını artırmış.
Allah hepimizin kalbindekini bilir kim ne derse desin içini rahat tut.
senin bebişin biraz nazlı galibahayırlısıyla olması gerektiği zaman olur yeterki sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun
Arkadaşlarımın eltilerinde de aynı şeyleri yaşadıklarını duyuyorum,olmasa iyi ama oluyor demekki.Bir de 10 ay olmuş,istersen başka bir doktora daha git,hazır oda tatildeyken,illa herşey yazılı kağıt üstünde olduğu gibi 12 ay olacak değil hayalim,demekki atlanılan başka birşeyler var.
bu olaylara bende sinir oluyorum yaaa.dun aksam esim annesiyle konusuyordu tel de oradan beri demez mi insallah cocugunuz olur hemde erkek olur olsun artik deyip duruyor nasil sinir oldum dedim esime valla bana birdaha soylerse cocukla ilgili birsey dedim cevabini veririm ona gore dedim kimsenin haddine dusmez dedim cocugumuz olur olmaz dedim o da dedi garibim ne yapsinlar onlarda hos bizim mutlulugumuz icin diyorlar falan.bende dedim eeee kimseyi ilgilendrmez benim mutlulugum karismasin dedim zaten olunca olur dedim offff bak simdi cok sinirlendim yaaa
bu olaylara bende sinir oluyorum yaaa.dun aksam esim annesiyle konusuyordu tel de oradan beri demez mi insallah cocugunuz olur hemde erkek olur olsun artik deyip duruyor nasil sinir oldum dedim esime valla bana birdaha soylerse cocukla ilgili birsey dedim cevabini veririm ona gore dedim kimsenin haddine dusmez dedim cocugumuz olur olmaz dedim o da dedi garibim ne yapsinlar onlarda hos bizim mutlulugumuz icin diyorlar falan.bende dedim eeee kimseyi ilgilendrmez benim mutlulugum karismasin dedim zaten olunca olur dedim offff bak simdi cok sinirlendim yaaa
al bendende okadar ,,,kendileri kocasiyla hep oglan pesindelerdi kizi var bitane gecen ayda kontrolden gelip yine kiz diyince bende gicikligina kikikiki diye guldum ne yapiyim ...oysaki yemin ederim ben hic aklimin ucundan bile gecirmem kiz olsun erkek olsun diye cunki benim icin evlat evlatir kizi erkegi olmaz yeterki saglikli ve hayirli bir evlat olsun bu ne ya hangi devirdeyiz anlamadimki bazi insanlari
valla kiz erkek tabiki de onemli degill.saglikli eli yuzu duzgun olsun hayirli bir evlat olsun baska bisi istemem ben.biz 2kiz kardesiz esim de 3erkek kardes de ne olmus.benim kaynanam erkege doymamis galibaa
selam kızlar ben yine uzun süre kayıplardaydım 1 hafta izmirde abimin yanındaydım 1 haftadırda hastalıklarla uğraşıyorum. Allaha şükür atlattım iyiyim tek derdim var o da sizden alamadığım haberler. Banu, Tülin, Özlem ,Lata ........... ismini sayamadığım tüm kızlar ne haberlerinz var bana. Şöyle bir göz gezdirdim Latacım hamilemisin yoksa konuşmalarından öyleymiş gibi anladım sankiiiiiKimler hamiş olduğunu öğrendi ve diğer haberleri kısaca özet geçermisiniz aklım hep sizlerleydi. Hamiş olsam bile sizleri takip edeceğimi söylemiştim işte geldim yine yanınıza Bu arada yarın kalp atışlarını duymak için doktor randevum var dua edin benim için :) Nisan ayı sizlere uğurlu gelsin işallah göbüşler bebişlerle dolsun AMİİİİİNNNNNN
al bendende okadar ,,,kendileri kocasiyla hep oglan pesindelerdi kizi var bitane gecen ayda kontrolden gelip yine kiz diyince bende gicikligina kikikiki diye guldum ne yapiyim ...oysaki yemin ederim ben hic aklimin ucundan bile gecirmem kiz olsun erkek olsun diye cunki benim icin evlat evlatir kizi erkegi olmaz yeterki saglikli ve hayirli bir evlat olsun bu ne ya hangi devirdeyiz anlamadimki bazi insanlari
canımcım hoş geldin öncelikle:))
haberlei hemen aktarayım sana ben ;lata ve tülin hamileeeee :))
Banu ve özlemde henüz bişey yok,beni sormamışsın ama bende de yok :))
bu arada inşallah yarın bebişin kalp atışlarını duyarsın canım: güü güp güp :))
kızlarrrrr pek giremiyorum bu ara siteye bağışlayın yoğunluğum var , nasılsınız bakalım umarım güzel haberler vardır , ilkbaharcım buralardasın , mustafaata hoşgelsin canımm , geçmiş olsun....lataaaaa napıyorsun kuzum nasılsın ??? tüm arkadaşlar hepinize selamlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?