Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

kizlar ya keci boyunuzunu kaynatmak yerine pekmezini yedirsem kocise olmaz mi ayni etkiyi yapmaz mi bilginiz varsa paylasirmisiniz

canim ben yaptim 3gun kuru sonra usendik verdim esimin eline pekmez kavanozunu getir is yerinde firsat buldukca kasikla dedim o da tamam olur dedi.pekmezde yarar saglarmis aktarci amca oyle demisti bana

stres yapma eltinin davranışı bu konuda hassas olduğun için alınganlığını artırmış.
Allah hepimizin kalbindekini bilir kim ne derse desin içini rahat tut.
senin bebişin biraz nazlı galiba hayırlısıyla olması gerektiği zaman olur yeterki sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun

canim ben yaptim 3gun kuru sonra usendik verdim esimin eline pekmez kavanozunu getir is yerinde firsat buldukca kasikla dedim o da tamam olur dedi.pekmezde yarar saglarmis aktarci amca oyle demisti bana

pekmezin spermler uzerinde bir etkisi varmi bilemiyorum ama pekmezin kondusyonu yukseltigini duydum yedir bence boylelikle cok calisma donemlerinde yorgun dusup kacmaz :))) kikikiii

Eşim hiç sevmiyorr

hayatim biz nelere katlaniyoruzz birazcik fedakarlik yapmak lazim ama benimkide cok memnun diil ama cenemi cekmektense yemeyi tercih ediyor bir olsa da su cocuk kurtulsak artik su baskidan deyip duruyorr

amiiinnnn cumlemize

aynen oyle hayatim ilaki bu 12 ayi butun doktorlar kafaya takmiski takmis ,,,,aslinda fena fikir degil doktor degistirmek ama nerde burda yurtdisinda turkiyedeki gibi saglam doktorlar ,hepsinin topu ayni canim ,,,hayirlisiyla haziranda tr ye gelecem ilaki tr deki doktorlara gidecem hamis olsam kalsam bile ozamana kadar

biz 3 yıllık evliyiz daha yeni çocuk düşünüyoruz Allah nasip kısmet ederse tabi.
kayınvalidem hep hadi yapın falan der.
neyse geçenlerde kankası bi teyze ile bana geldi ikiside diyorki biz torun istiyoruz diye bende dedimki böyle torun istiyorum diyorsunuz sonra size bıracaklar bakın diye dedim kayınvalidem hiçbirşey demedi
çalışmıyorum bırakmam zaten ama birşey diyemedi eşimede anlattım çok gülmüştük

selam kızlar ben yine uzun süre kayıplardaydım 1 hafta izmirde abimin yanındaydım 1 haftadırda hastalıklarla uğraşıyorum. Allaha şükür atlattım iyiyim tek derdim var o da sizden alamadığım haberler. Banu, Tülin, Özlem ,Lata ........... ismini sayamadığım tüm kızlar ne haberlerinz var bana. Şöyle bir göz gezdirdim Latacım hamilemisin yoksa konuşmalarından öyleymiş gibi anladım sankiiiii Kimler hamiş olduğunu öğrendi ve diğer haberleri kısaca özet geçermisiniz aklım hep sizlerleydi. Hamiş olsam bile sizleri takip edeceğimi söylemiştim işte geldim yine yanınıza Bu arada yarın kalp atışlarını duymak için doktor randevum var dua edin benim için :) Nisan ayı sizlere uğurlu gelsin işallah göbüşler bebişlerle dolsun AMİİİİİNNNNNN

al bendende okadar ,,,kendileri kocasiyla hep oglan pesindelerdi kizi var bitane gecen ayda kontrolden gelip yine kiz diyince bende gicikligina kikikiki diye guldum ne yapiyim ...oysaki yemin ederim ben hic aklimin ucundan bile gecirmem kiz olsun erkek olsun diye cunki benim icin evlat evlatir kizi erkegi olmaz yeterki saglikli ve hayirli bir evlat olsun bu ne ya hangi devirdeyiz anlamadimki bazi insanlari

evet ya igrenc ama hayatim diyo sanki ben sogan suyuna bayiliyorum yazin sicakliginda ferahlanmak icin 1 e 1 :) ben de inanin bu gun 4 gunum burnum kapali iciyorum sonra bittince hemen agzima sakiz tatini anlamiyorum hic sonuc hatunlar ayni etkiyi sagliyorsa gidip aliyim pekmezini

valla kiz erkek tabiki de onemli degill.saglikli eli yuzu duzgun olsun hayirli bir evlat olsun baska bisi istemem ben.biz 2kiz kardesiz esim de 3erkek kardes de ne olmus.benim kaynanam erkege doymamis galibaa

canımcım hoş geldin öncelikle:))

haberlei hemen aktarayım sana ben ;lata ve tülin hamileeeee :))

Banu ve özlemde henüz bişey yok,beni sormamışsın ama bende de yok :))

bu arada inşallah yarın bebişin kalp atışlarını duyarsın canım: güü güp güp :))

arkadaslar bende kactim az is yapayim bari gorusuruz

kızlarrrrr pek giremiyorum bu ara siteye bağışlayın yoğunluğum var , nasılsınız bakalım umarım güzel haberler vardır , ilkbaharcım buralardasın , mustafaata hoşgelsin canımm , geçmiş olsun....lataaaaa napıyorsun kuzum nasılsın ??? tüm arkadaşlar hepinize selamlar...

OHHHHHH Latacım Tülincim sizleri çok tebrik ederim Allah kucaklamayı da nasip etsin hepimize. Ne kadar sevindim anlatammammm

Banucum , Özlemcim üzülmek yok bakın sırası gelen hamiş oluyor size de Allah nasip etsin en kısa ve hayırlı zamanda çift çizgiyi görmeyi. İlkbahar canım sormaz olurmuyum aşk olsun hepinizi tek tek merak ediyorum sende üzülme Allahın izniyle hepiniz görürsünüz çift çizgiyi sabırlı olun. Son ay ben hiç umutlu değildim çalışmalar düzenli olmamıştı ama İşte ummadığım ayda hamiş kalmışım. Sizleri takip etmeye devam öpüldünüz hepiniz.

tülinim evet buralardayım ama gözüm hep seni arıyor,sende buranın domino taşlarından birisin :))yoklugun hemen fark ediliyor valla... kendine cok cok dikkat et kusum,bende bu ay seninki yapıyorum,takmıyorum kafaya ve kasmıyorumda cok fazla:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…