Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

günaydın canımm, ben soğan kürü yaparken ağrılarım olmuştu hem sağ hem solda, burada bir teyze var, emekli ebe, ona sordum, bişey içiyo musun dedi, evet soğan suyu dedi. iyi geliyordur o yapar dedi.

hani eski bir reklam vardı, ne reklamı hatırlamıyorum ama slogan şuydu "evdeki huzur, zenginlik budur" aynen öyle. günün sonunda sarıldığın insanla huzurun mutluluğun varsa gerisi teferruat oluyor. Allah herkesin evinin huzurunu tam etsin, artırsın eksiltmesin.

inşallah doğru doktoru bulursun canım. doktor çok önemli. bu arada maşallah ne güzelsin:) çok sevdiğim bir arkadaşım var ona benzettim profilini :)

Aa pardon cnm kürmüş ama bişey olucağını sanmıyorum

canım 2 bardak kaynayan suya 5 adet keçi boynuzunu parçalara bölüp 5-10 dk kaynatıyorum..suyunu içiyor..ama tadı alışık olmadığı bi tat olduğundan garipsedi midesi pek almadı..ancak şekerli içebilirim olurmu ki dedi..dün akşamda öyle içti..inşallah zararlı değildir yada etkisini yitirmez

bence saraçoğlunun sitesinden bir araştır derim. yalnız bu kürlere başka şey eklemeyin, diye okumuştum. k.boynuzu olarak denk gelmedim onu da belirtiyim :)

geçen gün aktarın önünden geçiyordum keçiboynuzu pekmezi vardı kullanan varmı onunda etkisi oluyormu?

ben kullanıyorum ama unutuyorum genelde. unutmazsam sabah aç karnına alıyorum bir kaşık. aslında hem eşlerin hem bizim kullanmamız lazım. doktorum önermişti bana.

vala cnm bilemiyorum ama etkisini kaybetceğini sanmıyorum sen yinede bilen birine sor garanti olsun cnm benim

bence saraçoğlunun sitesinden bir araştır derim. yalnız bu kürlere başka şey eklemeyin, diye okumuştum. k.boynuzu olarak denk gelmedim onu da belirtiyim :)

evet sormak lazım mail atıp..yada ben bi hinlik yapıp keçi boynuzu pekmezide alayım şeker yerine 1 tatlı kaşığı ekleyip onunla tatlandırayım olurmu ki:)))

çok teşekkür ederim canım bu bilgi benim için önemliydi

ben kullanıyorum ama unutuyorum genelde. unutmazsam sabah aç karnına alıyorum bir kaşık. aslında hem eşlerin hem bizim kullanmamız lazım. doktorum önermişti bana.

benimki pekmezi çok sever evde dut pekmezi var yarın keçiboynuzu pekmezide alayım yesin işimi garantiye alayım :13:

benimki pekmezi çok sever evde dut pekmezi var yarın keçiboynuzu pekmezide alayım yesin işimi garantiye alayım :13:

ben kendim için baş tarçın çörekotu kürünü kullanıyorum sabah akşam aç karnıma 1 yemek kaşığı...gündüzde 2 bardak hayıt tohumundan çay demliyorum şekersiz içiyorum..
eşimede keçiboynuzuna başladık işte hayırlısı Allahtan

evet sormak lazım mail atıp..yada ben bi hinlik yapıp keçi boynuzu pekmezide alayım şeker yerine 1 tatlı kaşığı ekleyip onunla tatlandırayım olurmu ki:)))

direk pekmez yesin bence.

mantıklı :)

bu arada kızlar aklıma gelmişken yazayım, doktorumun tavsiyeleri, her gün bir bitki çayı iç, ıhlamur, adaçayı, elma çayı. ama asla poşet alma aktardan al kaynat. içine de keçiboynuzlarını ikiye üçe bölüp bıçakla yarıkları aç üzerinde sonra çayın içine katıp kaynat, dedi. kefir için, dedi. hatta bana son gidişimde kefir tohumu getirdi, kendisi yapıyormuş evde bana sen de yap, dedi :) soğanı aksatma her ay iç 1 hafta kadar, dedi.

şimdi netten baktımda tarçın,çörek otu,balmı kullanıyorsun bide çörek otunu ezerek yemek lazımmış galiba.eşimde bende çörek otunu severiz demek lazım tarçın koymasam olmazmı pek aram iyi değilde tadı biraz ağır geliyo.

evet canım ..bir kavanozda bal atrçın ve çörekotunu karıştırdım...çiçek balı olucak bu arada,yada kestane balı..ben kestane balı aldım onu kullanıyorum...
bayanlar için bu...sabah akşam aç karnıma 1 yemek kaşığı tüketiyorum..çörekotu toz olmayacak,tane taneyken olucak..zaten alt tarafı bir kaşık yiyoruz onuda kendim yerken eziyorum hoşuma gidiyor:) ardından bikaç saat içindede ilk bardak hayıt çayımı içiyorum.

tatlım bende dahil iki tanıdığımda tülin hanım doğumumuzu yaptı. memnundum çok tatlı bir bayan ama belki yoğun olabilir erken randevu almak lazım... hadi bakalım Allah yardımcın olsun.

ben doğal olan şeyleri çok seviyorum yeşil çayımıda aktardan alırım diğer bitki çaylarınıda baharatlarıda çok severim ev küçük bi aktar gibi

keçi boynuzu evde yok bebekde yok :44:

bu işte bi terslik var yarın aktara gideceğim ne var ne yoksa alayım kocam hepsini içsin yazık adamcağıza

kendin için kesinlikle hayıt almalısın...inanılmaz faydası var...ben incirde aldım ama ne zaman başlasam diye düşünüyorum..yada kaynatmayıp direk yesemmi diye

hayıt çayını yapmam ama şimdi gidip çörek otlu karışımı yapıcam gün içinde aklıma geldikçe yesem birşey olurmu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…