Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

alemsin kızzzz
gercekten sakin olmak lazım normal günlerdeki gibi olması lazım yoksa şartlanıyor insan aklına gelmicek seyler geliyor falan falan boşver bence tadını cıkar

hanımlar günaydın size bir sorum olacak öncelikle rabbim hepimizin gönlüne göre versin kızlar benim reglim 16 nisanda yani 4 gün var 2 gündür gögsümün ucu acayip acıyor sızlama degil acıyor dokunamıyorum hiç böle olmazdı şişerdi ama acımazdı şimdi şiş degil sadece uçları acıyor ve ani hareket yaptıgımda sol kasıgıma bıçak batıyor sanki birkaç saniye sürüror ama nefesimi kesiyor 2-3 gün önce adet olucakmışım gibi sancım gelip gitti şımdi çok şükür tık yok yani sancı yok ve şuan gaz sancısı var ne olabilir

canım öncelikle reql gününü beklemelisin....sonra hayel kırıklıqı olmasın..zaten 4 gün kalmış...reql olmazsan sonrasında test yaparsın...şimdi biz burdan anlattıqın şikayetler üzerinen hamilesin yada deqilsin diyemeyiz...bunu ancak test yaparak öqrenebilirsin...

alemsin kızzzz
gercekten sakin olmak lazım normal günlerdeki gibi olması lazım yoksa şartlanıyor insan aklına gelmicek seyler geliyor falan falan boşver bence tadını cıkar

evet öyle yapmam lazım 13.günüm yumurtladım yumurtlayacağım bu ayı kaçırmamam lazım :78:

Son düzenleme:

belirtiler hamilelik belirtisi gibi ama arkadasımında dedigi gibi net bişi diyemeyiz 4 gün daha bekle bakalım sonrasında regli olmamıssan test yaparsın herseyin hayırlısı olsun Rabbim hayırlı zmanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah

mrb kızlar....sukur bır doktor bulabıldım sabahtan berı tum kadın dogumcuları aradım herkez nısan sonuna kadar dolu:)ayın 18 zor bırnı buldum ıns ıyı bırı cıkar walla bır gıdeyım olmazsaa ordan gelır gelmez yenı bırılerını daha arayacagım....dua edıyorum ıns ıyı bırı cıkar ya..

haklısın canım ama 5 yılın verdigi bir yorgunluk ve her ay yeniden allahtan umut kesilmez diyerek yeşeren umutlar varya artık nasıl davranacagımı ne yapıcagımı bilmiyorum ama yinede rabbim çok büyük rabbimin hazinesinde çoktur o yerin gögün sahibi bizden mucizesini esirgemez zamanı vardır o yüzden bekletiyordur veredigi zaman hayırlı olan zamandır rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın hepimizin gönlüne göre versin inşallaaaahhhhh amin

ne güzel dua ettin yüekten amin amin amin
herzman böyle dua etmeliyiz hayırlı zmanda hayırlı saglıklı ömürlü bebekl nasip et Rabbim diye
inşallah en kısa zmanda dualarımız kabul olur seninde kucagın dolar canım

hayırlısı canım inşallah iyi bir doktordur :26:

bu arada profilindeki foton senin galiba kk nın güzel hatuları

maşllah tatlım nerde oturuyorsun ki bulamadın bir türlü
gönlüne göre biri cıkar inşallah doktorda arayıs içine girmezsin tekrar

anaammm lataya baakkk :) birbirimizi görünce ne kadar farklı oluyo yaa :) canım çok güzelsin maşallahhh güzel annemiiiz :) doktor inşallah iyi çıkarda sıkıntı yaşamazsın canım... olmadı değiştirirsin yine hele bi git bakalım...

bayadır girmiyorum sayfaya bugün fırsat buldum
demekki her yumutlama döneminde bayanların evdeki hali hemen hemen aynı kocalarımın ufukta göründüğü an atıl kurt halindeyiz :)))) cuma günü regli olmam lazım daha doğrusu olmamam gerek eşim bana bakıyor ama bakışlarından çıkarttım manayı dedim olmaz regli olursam yumurtlama gününü bekle daha kaliteli olsun olan :))

inş ii bi doktordurda yeni bi doktor aramazsın latacım

hayırlısı canım inşallah iyi bir doktordur :26:

bu arada profilindeki foton senin galiba kk nın güzel hatuları

evet ben dun ıstemıstım hanı topık yapalım daıma orada kalalım dedıler bazı arkadaslarmız face bırbırlerını tanıyabılıyorlar ben uyelıgımı gonderemıyorum benım facede bır skıntı var galıba bende uygun goren gonulluler burda avatar resmı olarak kendı resımlerını bırakırsalr sima olarak bırbırımızı tanıyalım dedım:)

GÜZEL Bİ BAYANSIN LATACIM

maşllah tatlım nerde oturuyorsun ki bulamadın bir türlü
gönlüne göre biri cıkar inşallah doktorda arayıs içine girmezsin tekrar

konya tatlım bır ıkı kadın dogumucu ıstedgım ıkı kısı var onlarda mayısa kadar yogunmus sımdılık bu doktora gıdecegım olmazsa degıstırcem bakalım ıns ıyı bırı olur...

canım özellerdemi dolu :26:

hmmm dur bende ekleyim o zamaannn :) gerçi profil resmimdeki benim ama başım öne eğik belli olmuyo pek :)

:)))bencede sıma olarakta bırbrımızı tanıyoruz ıyı oluyor ama gonulluler foto bırakırsa guzel olur ıste:)tsk ederım.evet tatlım ıns ıyı bırı cıkar bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…