- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.061
ya daha önceden olmazdı yada dikkat etmediqim için anlamıyordumgünaydın cicimmm :) yumurtaların gelişme dönemindede yaşıyorum ben o ağrıyıı büyük ihtimalle o sancıyı çekiyosun canım... benimde göğüslerim çok hassaslaştı vallaaa :s durup dururken hissediyorun sızısını
uykulu uykulu mesajları okurken bir kahkaha patlattım yukardaki komşunun küçük bebeqi var uyandımı acaba diye düşünüyorumtabiki boşuna almadık ısıtsınlar biziii işleri neee
kiss ben istanbuldan degilim ki ah keske olsaydim en sevdigim sehir ben Kosovaliyim eski osmanlilarin 500 yil yasadiklari balkanlardan kalan torunlarinin torunlarindanim:) ama esimi TR den aldim:)
kıss Allah hayrını versin emiii osmanlı torunlarında sultan pembemasal trden eş isticekte biz vermicekmiyiz...dükkan senin hayatımm
canım topiğe biraz uzak kaldım ama kullandığın bir kür yada ilaç varsa onun etkisi olabilir yumurtaların erken gelişiyordur yada tabi hamilelikte olabilir ne de olsa böyle bir ihtimal de var. ben de aynı sen gibi oldum adetin bitiminden sonra dedimki bi test yapayım evde de vardı... neyse yaptım ikinci çizgiyi çok hafif farkettim ama sonradan pozitif olamayacağı kanısına vardım:)nasıl dersn bilmiyorum piskolojiktir ,ben abartıyorum bebeksizlik başıma vurdu herhal dedim:):) ve de kapattım kendimce konuyu ama rahatladım sende bi test yap için rahatlasın canımcımmmm....
slmlar hanımceler herkes ıyıdır umarım gecmıse baktım yarım yamalak.ama pekte bakamadım.gamzecım mutlaka kan testı yaptır ok.sabah bır uyandım 7 de oglan atesler ıcınde 39.9 sok oldum neden ateslendı bırden bıre anlamıs degılım hemen esımle soguk kompres yaptık soyduk balkona cıkardık 38 bucuktan asa dusmuyo bakalım dusmesse dogru acıle.hastada deıl dun ve aksam bıseyıde yoktu ama.ıste kızlar cocugunmu var derdın var.herkesı cok opuyorummmmmm.
ya daha önceden olmazdı yada dikkat etmediqim için anlamıyordumşimdi bebiş hep aklımda ya herşeyden bişey çıkartıyorum...3-5 güne kalmaz karnımda bişeyler kıpırdıyor bebekmi kızlar diye sorarsam hiç şaşmayın
kıss Allah hayrını versin emiii osmanlı torunlarında sultan pembemasal trden eş isticekte biz vermicekmiyiz...dükkan senin hayatımm
allah seniiii ne etmesinn :) sen bu gidişle hamile olup 1 ayda doğuruverirsin şekerimm :)))) bende evlendikten sonra farkettim yumurtlama dönemlerimde sancılarımı hissediyorum şuan bendede var aynı kasılmalarr...
kesinlike kk çok faydalı bir portal hayatım..ben burası sayesinde 28 kilo verdim...ve bilmediqim bieçok şey burası sayesinde öqrendim...soqan kürünü bend eyapıyorum ve yürekten inanıyorum 1ay sonra kist mist kalmıcakkızlar ben dün şu konuya değinmedim... ben 2 ay önce enfeksiyon için doktora gitmiştim o zaman bana polikistik overimin olduğunu bebek için biraz zorlanabileceğimi söylemişti.. o gün gerçekten yıkılmıştım sonra internette araştırırken kk'yı buldum dedimki üye olayım bende tecrübelerden faydalanayım dedim ve o şekilde üye oldum daha sonra soğan kürünü duydum ve uygulamaktan hiç birşey kaybetmem dedim.. 15 gün uyguladım... geçen hafta doktora gittiğimdede kist görünmediğini ve değerlerimin normal olduğunu söyledi... kesinlikle her bayanın uygulaması geren bir kür olduğuna inanıyorum arkadaşlar... bu ay geçen aylara göre çok daha umutluyum diyebilirimm :)
ya daha önceden olmazdı yada dikkat etmediqim için anlamıyordumşimdi bebiş hep aklımda ya herşeyden bişey çıkartıyorum...3-5 güne kalmaz karnımda bişeyler kıpırdıyor bebekmi kızlar diye sorarsam hiç şaşmayın
allah seniiii ne etmesinn :) sen bu gidişle hamile olup 1 ayda doğuruverirsin şekerimm :)))) bende evlendikten sonra farkettim yumurtlama dönemlerimde sancılarımı hissediyorum şuan bendede var aynı kasılmalarr...
canım belki yumurta çatlıyordur..çünkü reqliyken yumurtluyormuşuz....bende reqliyken drye gitiqimde 2 tane kocaman yumurtam olduqunu söyledi dr...olsa olsa şimdi çatlıyordur...dün akşam çalışma yaptık bu akşam dinleme zamanımız...matematiqe döktük artık işi kafayı yicez bu gidişte...evde havada uçuşuyor soqan kürleri k. boynuzu kürleri...yakında bir parça olan aklımızıda yitiricez bu gidişte
selamlar herkese gunaydınnnnnn
selamlar herkese gunaydınnnnnn
slmlar hanımceler herkes ıyıdır umarım gecmıse baktım yarım yamalak.ama pekte bakamadım.gamzecım mutlaka kan testı yaptır ok.sabah bır uyandım 7 de oglan atesler ıcınde 39.9 sok oldum neden ateslendı bırden bıre anlamıs degılım hemen esımle soguk kompres yaptık soyduk balkona cıkardık 38 bucuktan asa dusmuyo bakalım dusmesse dogru acıle.hastada deıl dun ve aksam bıseyıde yoktu ama.ıste kızlar cocugunmu var derdın var.herkesı cok opuyorummmmmm.
aaaa gecmıs olsun tatlım yaa..................canımm benım kırmızılar geldı bıle
amannn kırmızı kartmı yedin tatlım neyse ,r dahaki aya kısmet ned,y,m yaaa pöfff oldum
ahhahaha sorma canım ya yedık ne yapalım kısmet degılmış... bırdahakı ay hıc olurmu olmazmı hıc dusunmıcem çalışmayıda ne zaman canım ısterse o zaman yapıcamkafayı sıyırdık vallahı kurmus bılmem neymıs
ahhahaha sorma canım ya yedık ne yapalım kısmet degılmış... bırdahakı ay hıc olurmu olmazmı hıc dusunmıcem çalışmayıda ne zaman canım ısterse o zaman yapıcamkafayı sıyırdık vallahı kurmus bılmem neymıs
evet canım yaa kafayı taktıkça olmuyor...ben kendimden biliyorum...oqluma hamile kalamdan 3 ay boyunca olsun diye uqraştık doktora bile gitti...sonra 4. ay 1 sene daha bebeqi erteleyelim dedik...reql olunca korunmaya geçecektik..ama reql olmadım o ay hamile kalmışım..psikolojik olarak çok etkileniyoruz...en güzeli rakat olmak ve oluruna bırakmak...
bencede tatlım hiçkafana takmıcan stres yaptıkca daha beter olmayası tutuyor relax ol ...
bir kitap okumustum kadının cocugu olmuyormus doktor saatlik günlül ilişki randevusu vermiş bunlara...çift doktorun dedigi söyledigi saat ve günlerde ilişkiye girmeye başlamıslar ama bu rutine dönmüş ....bi gün kadın tamam artık cocuk falan istemiyorum ev ödevi yapar gibi sexs istemiyorum demiş...o gece hayatlarının en güzel sexsini yasamıslar ve kadın hamile kalmıs
evet bu bir roman ama bizim durumumuzda böle degilmi aman yumurtlama aman gün aşırı stres neysem Rabbim hayırlı zmanda versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?