Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

ya daha önceden olmazdı yada dikkat etmediqim için anlamıyordum şimdi bebiş hep aklımda ya herşeyden bişey çıkartıyorum...3-5 güne kalmaz karnımda bişeyler kıpırdıyor bebekmi kızlar diye sorarsam hiç şaşmayın

slmlar hanımceler herkes ıyıdır umarım gecmıse baktım yarım yamalak.ama pekte bakamadım.gamzecım mutlaka kan testı yaptır ok.sabah bır uyandım 7 de oglan atesler ıcınde 39.9 sok oldum neden ateslendı bırden bıre anlamıs degılım hemen esımle soguk kompres yaptık soyduk balkona cıkardık 38 bucuktan asa dusmuyo bakalım dusmesse dogru acıle.hastada deıl dun ve aksam bıseyıde yoktu ama.ıste kızlar cocugunmu var derdın var.herkesı cok opuyorummmmmm.

yok artık reqlim biteli 4 gün oluyor test yapmaya bugünden başlarsak ay sonu gelirmi quuuuuuuuuuu

canım çok geçmiş olsun sirkeli su koysaydın vücuduna birde aqrı kesici şurup ve arkasına bolca su içir inşallah şifa bulur...

kızlar ben dün şu konuya değinmedim... ben 2 ay önce enfeksiyon için doktora gitmiştim o zaman bana polikistik overimin olduğunu bebek için biraz zorlanabileceğimi söylemişti.. o gün gerçekten yıkılmıştım sonra internette araştırırken kk'yı buldum dedimki üye olayım bende tecrübelerden faydalanayım dedim ve o şekilde üye oldum daha sonra soğan kürünü duydum ve uygulamaktan hiç birşey kaybetmem dedim.. 15 gün uyguladım... geçen hafta doktora gittiğimdede kist görünmediğini ve değerlerimin normal olduğunu söyledi... kesinlikle her bayanın uygulaması geren bir kür olduğuna inanıyorum arkadaşlar... bu ay geçen aylara göre çok daha umutluyum diyebilirimm :)

kesinlike kk çok faydalı bir portal hayatım..ben burası sayesinde 28 kilo verdim...ve bilmediqim bieçok şey burası sayesinde öqrendim...soqan kürünü bend eyapıyorum ve yürekten inanıyorum 1ay sonra kist mist kalmıcak

aaaa gecmıs olsun tatlım yaa..................canımm benım kırmızılar geldı bıle

Gününün aydın olsun gönül dostları guzel suprızlerınız olsun....

amannn kırmızı kartmı yedin tatlım neyse ,r dahaki aya kısmet ned,y,m yaaa pöfff oldum

ahhahaha sorma canım ya yedık ne yapalım kısmet degılmış... bırdahakı ay hıc olurmu olmazmı hıc dusunmıcem çalışmayıda ne zaman canım ısterse o zaman yapıcam kafayı sıyırdık vallahı kurmus bılmem neymıs

evet canım yaa kafayı taktıkça olmuyor...ben kendimden biliyorum...oqluma hamile kalamdan 3 ay boyunca olsun diye uqraştık doktora bile gitti...sonra 4. ay 1 sene daha bebeqi erteleyelim dedik...reql olunca korunmaya geçecektik..ama reql olmadım o ay hamile kalmışım..psikolojik olarak çok etkileniyoruz...en güzeli rakat olmak ve oluruna bırakmak...

bencede tatlım hiçkafana takmıcan stres yaptıkca daha beter olmayası tutuyor relax ol ...
bir kitap okumustum kadının cocugu olmuyormus doktor saatlik günlül ilişki randevusu vermiş bunlara...çift doktorun dedigi söyledigi saat ve günlerde ilişkiye girmeye başlamıslar ama bu rutine dönmüş ....bi gün kadın tamam artık cocuk falan istemiyorum ev ödevi yapar gibi sexs istemiyorum demiş...o gece hayatlarının en güzel sexsini yasamıslar ve kadın hamile kalmıs
evet bu bir roman ama bizim durumumuzda böle degilmi aman yumurtlama aman gün aşırı stres neysem Rabbim hayırlı zmanda versin

aslında ne kadar cok ıstersen olması lazım dımı bebişte istedikçe olmuyo ters mantık yani..... bende ıstemıyorum artık agustosta yapcamm kandırayım bebışı olsun

ayy çok özel olacak ama bende salı günü çalışmalara başlıyayım dedim bu yazıyı görünce sanki beni anlatmış gibi hissettim
eşim beni bekledi ben hiç konsantre olamadım sanki zorunlu yapılıyormuş gibi gerildim bu akşam daha rahat olacağım yani inşallah

günaydın kızlar bugün nasılsınız bakalım. resim bende avatarıma koydum kızlar geçmiş okuyamadım yeni hamile haberleri felan varmı kk nın güzel bayanları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…