Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

canım ben cuma doktora gittim gebelik öncesi bana folik asid verdi.folbiol 5mg günde 1 tane tok karnına alıyorum.

2 ay folbiol kullandım şimdi apikopal verdi, b1, b12 falan içeriyor. bana da iyi geldi sanki kendimi daha iyi hissediyorum kullandığımdan beri.

teşekkür ederim canım o zaman ben gün aşırı devam edeyim :) Bana çoğu kişi ilk ayda tutmaz diyor ama benim içimden bu ay olacakmış gibi geliyor kısmet tabii umarım herkes en kısa zamanda müjdeli haberler verir :)

pembemasal sana da teşekkür ederim bu arada cevap yazdığın için bu ay ilk defa denediğimiz için heyecan yaptım:18:

Gunaydin hanimlarr keyifler nasil bugun ben istanbulda yasiyanlar icin soyle bi son durumu anlatiyim balkanlardan gelebilicek olan yagmurlar soz konusu kizlar burda geceden beri yagmur yagiyor ve INSALLAH diyorum ki bebekler de yagmurlar kadar bol olur sogan kurumu ictim burnum kapali =) mutluyum midem de yavas yavas alisiyor ardindan hemen bi sakiz cigniyorum hadi insallah su ilacin yaptigi kisten kurtulurum da artik orda pembemasal hamile Banum imzali :) listeyi gorurum ve tabiki de diger arkadaslarimin da sizleri seviyorum kizlar Hayirli gunler dilerim:)

uykulu uykulu mesajları okurken bir kahkaha patlattım yukardaki komşunun küçük bebeqi var uyandımı acaba diye düşünüyorum tabiki boşuna almadık ısıtsınlar biziii işleri neee

fıstııkk günaydınn kıss sen istanbulun neresindesiinnnnn

inşallah canımın içi Allah gönlüne göre versin inşallahsoğan kürü işe yarayacak eminim canım hayırlı haberlerini alacaz en kısa zamanda inşşşş

günaydın,

güneş yine yüzünü gösterdi hafta sonu ısınmaya başlayacakmış öyle diyorlar güneşide özledik

annem bize balkanlar yerine balkonlardan soğuk geliyormuş diye espiri yapar

inşallah kistinden kurtulup bebişli masallarına başlarsın

günaydın kızlarrr herkese mutlu ve güzel haberlerle dolu birgün diliyorummm
yaa kızlar dünden beri sol kasıqımda bir ısınma ve aqırlık var...daha önceki hamileliklerimde çocuk ne taraftaysa o tarafa yatamıyordum dün akşam sol tarafıma yatamadım...hamile olmam mümkün deqil reqlim biteki daha 4.gün...ne olup bitiyor anlamıyorum...ama sol tarafımda müthiş bir basınç ve ısınma var...napıcamı bilemedim...

Günaydınnnn güzel hanımlarrr.... bugün herşey gönlünüzce olsun... :))) bu arada profilimdeki resim benim her ne kadar yüzüm görünmesedeee :)))

günaydın cicimmm :) yumurtaların gelişme dönemindede yaşıyorum ben o ağrıyıı büyük ihtimalle o sancıyı çekiyosun canım... benimde göğüslerim çok hassaslaştı vallaaa :s durup dururken hissediyorun sızısını

inşallah canımın içi Allah gönlüne göre versin inşallahsoğan kürü işe yarayacak eminim canım hayırlı haberlerini alacaz en kısa zamanda inşşşş

InsAllah canim benim hep diyorum yine diyicem yuz yuze gorusemesek te dualarimizi goklerde bulusuyoru eminim

bizim haziranda 3 yılımız bitiyor kocişim bana bende ona hala çok düşkünüz Allah kimsenin aile mutluluğunu bozmasın.

bazen eşim ben yatmadan yatağın benim yattığım yerinde yatarki ben yattığımda üşümeyeyim diye

hadi hayırlısı olsun canım güzel haber bunlar inşallah hayırlı zmanda güzel bir hamiş olursun ayy cok heycanlandım böyle olunca

yerleşme kanaması olmasın seninki doktora gitsene tatlım bi

canım seni cok iyi anlıyorum bende martın 6 sında gelişmeyen bebegimi genel anesteziyle aldırmak zorunda kaldım ...sakın kendini yıpratma alan Rabbim tekrar verir sana bebek ..bak biz tekrar düşünmeye başladık bile

günaydın kızlar
günaydınnnn

canımmm günaydın ayyy inşallah su sogan işe yarar canım inan dualarımdasın
bilmyorum canım ama yumurta catlıyor olmasın

herkese günaydın kızlaarrr..
günaydınnnn

Günaydınnnn güzel hanımlarrr.... bugün herşey gönlünüzce olsun... :))) bu arada profilimdeki resim benim her ne kadar yüzüm görünmesedeee :)))

günaydın şeker ..

canım topiğe biraz uzak kaldım ama kullandığın bir kür yada ilaç varsa onun etkisi olabilir yumurtaların erken gelişiyordur yada tabi hamilelikte olabilir ne de olsa böyle bir ihtimal de var. ben de aynı sen gibi oldum adetin bitiminden sonra dedimki bi test yapayım evde de vardı... neyse yaptım ikinci çizgiyi çok hafif farkettim ama sonradan pozitif olamayacağı kanısına vardım:)nasıl dersn bilmiyorum piskolojiktir ,ben abartıyorum bebeksizlik başıma vurdu herhal dedim:):) ve de kapattım kendimce konuyu ama rahatladım sende bi test yap için rahatlasın canımcımmmm....

günaydın şekerler
bugun herkeze butluluk huzur getirsin inşallah
bende bugun itibariyle tekrar folik aside basladım
herkez düşükten sonra hemen hamile kalınır diyor ..bakalım bu şans bizede vurcakmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…