- 9 Ocak 2012
- 2.495
- 23
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.041
canım ben cuma doktora gittim gebelik öncesi bana folik asid verdi.folbiol 5mg günde 1 tane tok karnına alıyorum.
doktorumun tavsiyesi, adet bitti başla, yeni adet başlayana kadar gün aşırı :) olması yüksek ihtimal zamanlar var tabi ama her an olma olasılığı da devam ediyor her bünye farklı çünkü. umarım yardımcı olabilmişimdir.
2 ay folbiol kullandım şimdi apikopal verdi, b1, b12 falan içeriyor. bana da iyi geldi sanki kendimi daha iyi hissediyorum kullandığımdan beri.
uykulu uykulu mesajları okurken bir kahkaha patlattım yukardaki komşunun küçük bebeqi var uyandımı acaba diye düşünüyorumben akşamları otururken sabit kalıyorum yaa o arada ayaklarım üşüyo gibi oluyo eşim üşüdüğümü nasıl oluyo bilimiyorum ama hemen anlar battaniye falan getirir.
yatarken bende üşümüyorum eşlerimiz var onları boşunamı aldık
vucudumu kontol edeceğim ne zaman üşüyorum ne zaman ateş yükselmesi oluyo yumutlamamı takip edeyim
yumutlama olayından bahsedilince kendimi tavuk gibi hissediyoum
Gunaydin hanimlarr keyifler nasil bugun ben istanbulda yasiyanlar icin soyle bi son durumu anlatiyim balkanlardan gelebilicek olan yagmurlar soz konusu kizlar burda geceden beri yagmur yagiyor ve INSALLAH diyorum ki bebekler de yagmurlar kadar bol olur sogan kurumu ictim burnum kapali =) mutluyum midem de yavas yavas alisiyor ardindan hemen bi sakiz cigniyorum hadi insallah su ilacin yaptigi kisten kurtulurum da artik orda pembemasal hamile Banum imzali :) listeyi gorurum ve tabiki de diger arkadaslarimin da sizleri seviyorum kizlar Hayirli gunler dilerim:)
inşallah canımın içi Allah gönlüne göre versin inşallahGunaydin hanimlarr keyifler nasil bugun ben istanbulda yasiyanlar icin soyle bi son durumu anlatiyim balkanlardan gelebilicek olan yagmurlar soz konusu kizlar burda geceden beri yagmur yagiyor ve INSALLAH diyorum ki bebekler de yagmurlar kadar bol olur sogan kurumu ictim burnum kapali =) mutluyum midem de yavas yavas alisiyor ardindan hemen bi sakiz cigniyorum hadi insallah su ilacin yaptigi kisten kurtulurum da artik orda pembemasal hamile Banum imzali :) listeyi gorurum ve tabiki de diger arkadaslarimin da sizleri seviyorum kizlar Hayirli gunler dilerim:)
Gunaydin hanimlarr keyifler nasil bugun ben istanbulda yasiyanlar icin soyle bi son durumu anlatiyim balkanlardan gelebilicek olan yagmurlar soz konusu kizlar burda geceden beri yagmur yagiyor ve INSALLAH diyorum ki bebekler de yagmurlar kadar bol olur sogan kurumu ictim burnum kapali =) mutluyum midem de yavas yavas alisiyor ardindan hemen bi sakiz cigniyorum hadi insallah su ilacin yaptigi kisten kurtulurum da artik orda pembemasal hamile Banum imzali :) listeyi gorurum ve tabiki de diger arkadaslarimin da sizleri seviyorum kizlar Hayirli gunler dilerim:)
günaydın kızlarrr herkese mutlu ve güzel haberlerle dolu birgün diliyorummm
yaa kızlar dünden beri sol kasıqımda bir ısınma ve aqırlık var...daha önceki hamileliklerimde çocuk ne taraftaysa o tarafa yatamıyordum dün akşam sol tarafıma yatamadım...hamile olmam mümkün deqil reqlim biteki daha 4.gün...ne olup bitiyor anlamıyorum...ama sol tarafımda müthiş bir basınç ve ısınma var...napıcamı bilemedim...
uykulu uykulu mesajları okurken bir kahkaha patlattım yukardaki komşunun küçük bebeqi var uyandımı acaba diye düşünüyorumtabiki boşuna almadık ısıtsınlar biziii işleri neee
kiss ben istanbuldan degilim ki ah keske olsaydim en sevdigim sehir ben Kosovaliyim eski osmanlilarin 500 yil yasadiklari balkanlardan kalan torunlarinin torunlarindanim:) ama esimi TR den aldim:)
inşallah canımın içi Allah gönlüne göre versin inşallahsoğan kürü işe yarayacak eminim canım hayırlı haberlerini alacaz en kısa zamanda inşşşş
günaydın,
güneş yine yüzünü gösterdi hafta sonu ısınmaya başlayacakmış öyle diyorlar güneşide özledik
annem bize balkanlar yerine balkonlardan soğuk geliyormuş diye espiri yapar
inşallah kistinden kurtulup bebişli masallarına başlarsın
uykulu uykulu mesajları okurken bir kahkaha patlattım yukardaki komşunun küçük bebeqi var uyandımı acaba diye düşünüyorumtabiki boşuna almadık ısıtsınlar biziii işleri neee
fıstııkk günaydınnkıss sen istanbulun neresindesiinnnnn
inşallah canımın içi Allah gönlüne göre versin inşallahsoğan kürü işe yarayacak eminim canım hayırlı haberlerini alacaz en kısa zamanda inşşşş
hadi hayırlısı olsun canım güzel haber bunlar inşallah hayırlı zmanda güzel bir hamiş olursun ayy cok heycanlandım böyle oluncakızlaaaaarrr şurda 2 saat topiğe bakmadım neler olmuş yaaaffff... yeni topik fikri çok muhteşemmm kesinlikle öyle bişey yapalım derim.. Erginsena harika bir bayansın maşallaahhhhh darısı 3. kez anneliğe olsun :)
kızlar ben doktora gittim bu arada.. sonuçlarımıza baktı benim tüm değerlerim normalmiiiişşşşşş
eşimin testinde de ufak bir pürüz çıktı ama onu sıkıntı olarak saymıyoruz dedi doktor.. yani eşimin spermine göre benim hamile kalabilme oranım %49 muş...
tedaviye başlıcaz dedi ve bi tablo çizdi bana günleri yazdı ve hangi gün ne yapmam gerektiğini not etti.. adetimin 3.günü klomene başlıyorum 11 ve 15. günleri arası gün aşırı ilişki 22. gününde ise duphaston kullanıcakmışım.. 11. günü gel ultrasonda yumurtalarına bakalım dedi :) canım doktorum benimmmmmm :)))) ve yine bizden ücret almadı :)
yerleşme kanaması olmasın seninki doktora gitsene tatlım bikızlar çok kötüyüm yardım ediin.9. da adet olmadım dün kıl gibi akıntımda kan vardı,sonra geçti şimdi ise akıntım vizon rengidün akşam test yaptım çok sonra silik çizgiyi gördüm.Yine bişey olucak diye korkuyorum.Birazda kasıklarımda ağrı batma var
canım seni cok iyi anlıyorum bende martın 6 sında gelişmeyen bebegimi genel anesteziyle aldırmak zorunda kaldım ...sakın kendini yıpratma alan Rabbim tekrar verir sana bebek ..bak biz tekrar düşünmeye başladık bilekızlar iyi akşamlar...
ben hiç iyi değilim gözlerim balon gibi ağlamaktan.ama hiç isyan etmedim,şükrettim.tabi duygasallaştım ondan ağlıyorum.
bu sabah genel anestezi ile kürtaj oldum.kanamam falan çok az,ağrım da çok az.ev cenaze evi gibiydi,gelen giden....
özel bi hastaneye gittim.yoğun bakım odası tam doğumhanenin yanındaydı.millet doğum yapıyor babaları kameraya çekiyor,ben o an fenalık geçirdim.''hemen alın beni''dedim.hiçi bişey hissetmedim,hemen oldu bitti(((((inşallah yaşayacağım en büyük evlat acısı bu olur.Allah başka evlat acısı göstermez....
dükü ultrason görüntüsü gözümün önünden gitmiyororada minnacık kalakalmış,beslenememiş yavrum...
kan aldılar tromfoli mi ne ise ona bakacaklar,pıhtılaşma için.bide minik bebeğin kromozomlarını incelemek için test yapacaklar.sonuçlar on güne falan çıkacakmış.inşallah bi sorun yoktur.
günaydınnnngünaydın kızlar
canımmm günaydın ayyy inşallah su sogan işe yarar canım inan dualarımdasınGunaydin hanimlarr keyifler nasil bugun ben istanbulda yasiyanlar icin soyle bi son durumu anlatiyim balkanlardan gelebilicek olan yagmurlar soz konusu kizlar burda geceden beri yagmur yagiyor ve INSALLAH diyorum ki bebekler de yagmurlar kadar bol olur sogan kurumu ictim burnum kapali =) mutluyum midem de yavas yavas alisiyor ardindan hemen bi sakiz cigniyorum hadi insallah su ilacin yaptigi kisten kurtulurum da artik orda pembemasal hamile Banum imzali :) listeyi gorurum ve tabiki de diger arkadaslarimin da sizleri seviyorum kizlar Hayirli gunler dilerim:)
bilmyorum canım ama yumurta catlıyor olmasıngünaydın kızlarrr herkese mutlu ve güzel haberlerle dolu birgün diliyorummm
yaa kızlar dünden beri sol kasıqımda bir ısınma ve aqırlık var...daha önceki hamileliklerimde çocuk ne taraftaysa o tarafa yatamıyordum dün akşam sol tarafıma yatamadım...hamile olmam mümkün deqil reqlim biteki daha 4.gün...ne olup bitiyor anlamıyorum...ama sol tarafımda müthiş bir basınç ve ısınma var...napıcamı bilemedim...
günaydınnnnherkese günaydın kızlaarrr..
Günaydınnnn güzel hanımlarrr.... bugün herşey gönlünüzce olsun... :))) bu arada profilimdeki resim benim her ne kadar yüzüm görünmesedeee :)))
günaydın kızlarrr herkese mutlu ve güzel haberlerle dolu birgün diliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?