Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

evet almayacam inş dayana bilirsem :)

Kızlar kimse görmüyor heralde yazdıgımı listemizin son halini biri paylaşabilirmi acaba ?

latacım sen bize hamilelik sürecini anlatırmısın.. öncesi ve hamilelik sonra yaptıkların.. doktora gittinmi, böle şeyler işte canım..

ben 4.ay once korunmayı bıraktım 2.ayda bende bır adet geceıkmesı oldu hemde 5 gun test yaptım negatıf doktora gıttım bende hıc adet gecıkmesı olmazdı..kanda da cıkmadı muayane ettı benım cok sukur bır sıkıntım cıkmadı daha cok yensıınız devam edın dedı....ben o ay zaten subat ayında o kotu duygularla gelıp bu topıggı bulmustum kzılarla konustum e baktım herkez benım gıbı..ben bıraz panıgımdır burda epey bıraz yumusadım burda kızlar folıc asıt kullanmaya baslaayalım dedıler gıdıp aldım ve adetmın bıtemsınde sogan kurune basladm 15 gun kullandım folc astıle beraber..o ay bır akıntım oldu kokulu falan camsır degıtır resmen banyo yaprdım bakın doktora gıttıgım halde hıc bırsey yok denılmıstı ıltıhabım goremedı dek doktor ve bende rengı bulanık akıntılar geldı yogun sekılde ben kendımde bıraz rahatlam gordum o ay adet oldum...adetım bıttı hemen sogan kurune basaldım yıne 10 gun yaptım burda netten banu ıle bırlıkte yumurtlam tarıhımı hesapladık 10gun ıcınde gun asrı 5 kez calısmam oldu ama bu zman zafıdan kendmı sıcak tuttum sıcak sıcak banyo yaptım dusu belıme kasıklarımı karın alt bolgeme tuttum ılısklerımden sonra yarım saaat ayakalrım havada bekledım walla bu ayda sogan kuru kullanmıstım ama hıc akıntım olmamıstı mesela ılk kullandıgım ay benım adet kanamamhem az olmustu hemde kahverengı akıntım kanamam olmustu bunu nette arastırdım bayanın bırı yazmıskı kahverngı kanamam akıntım vardı doktora gıttım neden oldu dıye doktorda ıctıgın yada yedıgın bırsey ıyı gelmıstır cunku kahverngı kanama derın temızlıklıerı dısarı atar demıstı bayan arkadasta ben o ay maydanoz suyu ıcıyordum zayıflamak ıcın kızlar korku yaratmayın bu sekılde dıye bende buna ınandım zaten bır ay sogan kuru kullandım ıkncı ay hamıle kaldım cok sukur..kızlar bır deneyın su sogan kurunu 3 ay yapın folıc asıt kullanın kendınız yumurtlam donemınde cok sıcak tuttun belınızı ayaklarını yumutlamanızı takıp edın bırde ılıskılerınızde cocuk dıye degıl bu ısın zevkını yasayın buda cok etkılıyor sızlerde bu sekılde faydam olursaa ne mutlu bana hepınızın anne olmasını ıstıorum bunu cani gonulden dılıyorummm dualrım sızlerle lutfen tecrubelı arkadasalrımızda var aramızda onları dınleyın yaptıkalrını uygulayın sızl elınızden gelenı yapın sonra allaha bırakın ve hayırlısını ısteyın ...ıns dualrınız kabul olur benıde dualarınızın arasına almayı unutmayın: bebısme sag salım kavusayım

canım ben parmaklayamam ya anlamam zaten( ama senin yaptıığın parmak testi çıksın bende parmaklıcam sana söz veryom kuzum...

:)evet tatlım mınıcık mercımegın sna bıraz rahatsızlık vermıs annesı ama emın ol oglusun gıbı 3 ay sonra gecer bende nette arastırdım ben hala doktora bıle gdıemedım ya sıkı sık sımıdıden gıtmek ıstemıyorum..bende burdakı gunluk takvımde 6.haftası ıcındeyım yazısını gorunce gıdıp hem kesyı hemde kalp atıslarını duyarım ne dersın bu sekılde beklemem uygun mu yoksa bu hafat gıdeyımmı bugun gunluklte kalbı olusyomus teyzesı:)ne dersın ne yapmayım bende dınlenıyorum su 3 ay dınleneyım sonra yavas yavas ısıme bakayım dedım dedıgın kenıdmıze cok ıı bakmamız lazım:)

Son düzenleme:
canım ben parmaklayamam ya anlamam zaten( ama senin yaptıığın parmak testi çıksın bende parmaklıcam sana söz veryom kuzum...

tamam hıc umut kalmadı bende anlayamadım gercı ayy bır sürü iş benı beklıyo bıraz sonra temızlık yapım bugun temızlık gunu moral sıfır valla hıc yapmak gelmıyor ıcımdende offf

saol latacım ama inan şuanki piskolejimde mantık arama okadar sarsıldım
dediğin gibi herşey allahın takdirine kalmış 13 nisanda regli olacam ozmana kadar bir ihtimal

bekle tatlım hayırlısı olsun tatlım bol bol dua et.....enım dualarım sızlerle....

evet gamzenın dedıgı gıbı oluyor bende parmaklamam ama afedersınız lavabodayken elım kaymıstı akıntım sulu sekıdle glıyordu ozman bır garıplık var dıye tam agzı kısmında yumusacık bırsey parmagıma deydı be bır bolsuk vardı bak dogru gamze yazınca aklıma geldı:))

merhaba kızlar umarım hamiş haberleri vardır. benim cnm sıkıldı rahimdeki damarlar çok inceymiş bu yüzden geç hamile kalırsın dedi doktor hamile kalırsamda hep tedavi altında olmam gerekiyomuş damarlar ince olduğundan bebek ya beslenemez yada kalp atışları başlamaz dedi doktor. demekki diğer bebeğimin kalp atışları oyüzden başlamadı. klomen tedavisine başladım . adetin üçüncü günüde gidip hormon tahlillerimi yaptırıcam

canım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.. bebişin inşallah sağ sağlim doğcak canım sende sakın sıkıntı yapma.. herşey stres sıkıntıdan oluyor rahat ol, çok şükür sağlıklı bir anne adayısın anladığım kadarıyla, herşey yolunda gitcek sen rahat ol canım.. burdaki hamişler ve hamiş adayları hayırlısı ile bebişlerini kucaklarına alcaklar Allahın izniyle canım..

günaydın kızlar

günaydın sfsfs...

tamam hıc umut kalmadı bende anlayamadım gercı ayy bır sürü iş benı beklıyo bıraz sonra temızlık yapım bugun temızlık gunu moral sıfır valla hıc yapmak gelmıyor ıcımdende offf

canım hadi üzülme moralde bozma,, herşeyin bi sırası var.dur bakem kuzum. daha hem hamiş olmadığında kesinleşmedik neden moralini bozyan bitanem..hadi kalk bi etrafı bi temizle,, kesin evin temizdirde sen yinede bi temizliver gamzem...

ahahahaha valla benımde elım kaydı suluydu bugun baktım yumuşacıktı dogruymusta.... benım ıdrar testı negatıf hassas test almıştım gecen aydan vardı 1 gun gecınce yapın dıyordu ama ben yaptım dırek gıbı tek çızgı

latacım senin hamişlik belirtilerin arasında göğüslerin damarlanması varmı tatlım.. birde akıntın çoğaldımı..kuzum kusura bakma seni böyle sorumuzlarımızla sıkboğaz etmioyruz dimi tatlım..

selam bacişlerrrr.herkesler iyidir umarım.taşınam sınav derken sizi ihmal ettim şekerlerim...yarın bebişin kalp atışlarını dumak için doktora gidicem.dualarınızı eksik etmeyin olurmu canlarım

amınnn tatlım ıns tatlım hepmızın yuzu gulecek ınsallah..

merhaba kızlar umarım hamiş haberleri vardır. benim cnm sıkıldı rahimdeki damarlar çok inceymiş bu yüzden geç hamile kalırsın dedi doktor hamile kalırsamda hep tedavi altında olmam gerekiyomuş damarlar ince olduğundan bebek ya beslenemez yada kalp atışları başlamaz dedi doktor. demekki diğer bebeğimin kalp atışları oyüzden başlamadı. klomen tedavisine başladım . adetin üçüncü günüde gidip hormon tahlillerimi yaptırıcam

selam bacişlerrrr.herkesler iyidir umarım.taşınam sınav derken sizi ihmal ettim şekerlerim...yarın bebişin kalp atışlarını dumak için doktora gidicem.dualarınızı eksik etmeyin olurmu canlarım

hoşgeldin hayaletcaspercim nasılsın tatlım.. nasıl geçti sınavların.. kesin iyi geçmiştirde:))

ask olsun canım ben sızzler ıcın buradayım bende sızler gıbıydım yardımım olursa ne mutlu bana sakın kızlar bu ortamda bırbırmıze destek ıcın burdayız ve bende sonuna kadar sızlerınde gobuslerı dolana kadar buralardayım ve e goguslerımde dmarlanma vardı mavı mavı akıntımda cogaldı sffaf kıvamsızdı tatlım..sen bat bat tarıhın ne zmna gulsenım:)

geçmiş olsun canım.. inşallah en yakın zamanda hayırlısı ile bebişlerimizi kucağımıza alırız canım.. kafana takma hiçbir şeyi derdi veren Allah şifasınıda verir canım benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…