Nişan takılarımı kayınvalidem bana danışmadan almış :(((

benim de başıma aynı şey geldi.
o zamanlar ben de kızmıştım. ama bizim de başka şehirde oturma faktörü vardı. zaten gündüz isteme oldu, akşama da nişan töreni ama evde oldu. nişan alışverişini eşimle ikimiz yapmıştık sadece alyans ve nişanda giyeceğimiz kıyafetleri almıştık. başka takı talebim de olmadı hiç. o konuları hiç konuşmadık. akşam yüzükler kesildikten sonra süpriz bi şekilde takı seti çıkardı ve 2 tane de bilezik. bilezikler tel gibi birşeydi.ama takı seti sade ve hoştu, beğendim yani, ama yine de çok sorun etmiştim o zamanlar. ama şimdi düşünüyorum da iyi niyetle yapılmış bir olay.ama düğünde yapılacaklar için görmek istediğimi eşime söylemiştim. düğün bileziklerini kendim beğendim. nişanda yapılan 2 bileziği de düğünden bir süre önce eşimle bir kuyumcuya gidip bebeğendiğim, her zaman kullanabileceğim bir bileklikle değiştirdik.
düğün öncesi iki tarafta gergin oluyor nedense herşeyi sorun ediyor. benim kayınvalidem de hayatta bieşyime karışmaz şimdi. o zamanlar sorun yaşamıştık, ama düğündün sonra maşallah diyeyim aramız çok iyi. baştan oğullarının evlenmesini kabullenemiyorlar sanırım.zamanla alışıyorlar.

Herşeyi de tersten anlamamak lazım.
Nişan aranızda olacaksa zaten çokta öyle takı falan olmuyor, olan da sürpriz oluyor.
Bence oda bir taraftan eksikleri tamamlamak istemiş.
Kötü niyet yok, fakat biraz düşüncesizlik etmiş.
Bence şimdiden çokta sorun etmeyin istemezseniz değiştirirsiniz.
Yapmasa yapmadı almadı denir.
Tamam anneniz düşüncesinde haklı olabilir ama, siz gerginleşseniz bile sakinleştirmesi gerekir.
Ya da size bile hiçbirşey söylemeden o vakit geldiğinde usulünce anlatır.
Benim sözümde ( nişanımız olmadı ) bizim hiçbir beklentimiz yoktu. Karşılıklı kıyafetleri aldık.
Akşam yüzüklerden sonra 2 adet bilezik birde 3 lü set taktı. Tamamen sürpriz oldu.
Ama neden ben seçmedim demedim, düşünmüş almış dedim.
Yani neticede o kadar çok gerginlik oluyorki, herşey böyle parayla pulla hallolsun.

Umarım herşey hayalini kurduğunuz gibi olur.

Sevgiler...

Son düzenleme:

Çok fikirsiz bir davranış bence kolay gelsin canım.AMa ne demişler ele karıştım yere karıştım biz de geçtik bu yollardan off off

eh cnm ya okuyunca kime kızıcağımı şaşırdım doğrusu:)dert ettiğin şeye bak!!!
ya nişanında hiçbir şey takmayan,yol yordam bilmeyenlere ne demeli?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…