Nişan takılarımı kayınvalidem bana danışmadan almış :(((

bencede bu kadar sorun çıkmasına gerek yok sonuçta hediye hiç almamış olsalardı eminim daha farklı tepkiler verilir. seni düşünmüş olmaları önemli birçok arkadaşımız beğenmediğini söyle demiş size alınan hediyelere beğenmedim diyormusunuz bence kimse demiyordur . o yüzden nişanlınla aranı bozma canım allah mutlu etsin

Hiç almamasından iyidir yada hediyeymiş zaten sempatiksalakcinni ileride değiştirirsin sıkma canını CADIARZU
Sorsa elbette güzel olurdu. . .Ama bak kadın yinede seni düşünmüş almş :1ninca:

haklısın sinirlenmekte...ama boşver canım düğünden sonrada zevkine göre alırsın..böyle kayınvaldelere sinir olyorum :oklava:

bnmde mayısta nişanım olcak inş. bnmde sevgilimin ailesi ve biz farklı illerdeyiz. başta korkmuştum takıları oturdukları ilden alıp gelirler diye ama babam kyumcu olduğu için gelip bzden almk zorundalar yabancıya gtmesn düşüncesi:) o açıdan şanslıym sanırm hem her kaprismi çeken, yeni modeller getirteblen bi kuyumcum olcak, hm istediği kdr indirim yaptırablcek müstakbel kayınpederm:p, hemde yabancıa gtmcek=) ama diğer arkadaşlarnda dediği gibi beğenmediğin bişey olsada çk dert etmeden, formaliteden 1-2kez takıp snra zamanı gelince paraya çevirmek en gzli

Canim sende bir yerde haklisin sen zevkine gore secmek istiyordun ama kayinvalidende kendince bu sekilde uygun gormus. Nisanlilik doneminde iliskiler daha hassas olur, hic bu yuzden sorun yasama, kendin de uzulmemis olursun.Bu guzel gunlerinin tadini cikar.
mutluluklar

ben takılarımı almaya birlikte gittimde ne oldu:)
gittim en çirkin seti beğendik el birliğiyle:) kuyumcu malıda sağolsun onların tanışı olduğu için müthiş modeller çıkardı:) iki model çıkardı biri sarı taşlı biride benimkiydi. sarı taşlı acaip bişey takamayacağıma göre benimkini aldık.
o anda yorgunluktan artık ne olursa olsun alıyosun yani. çünkü akşama kadar çarşılarda dolaşıyoduk. ayyy tüylerim diken diken oldu hatırlayınca.
ha sadete geleyim. nişanda takıldı bana o takı ertesi gün çıkarttım dahada takmadım. 7 aylık nişanlıyım.
yani takıp takmamak senin elinde önemli olan kalpler kırılmasın okadar sorunlar oluyoki bu sorun değil bile.

kuyumcu malıda sağolsun onların tanışı olduğu için müthiş modeller çıkardı:)
canım emin ol o çıkardığı modeller en ucuzu, en hafifidir. tanışık olduklarına göre kayınpederne kıyak yapmıştır kendince yada kayınpederin tembih etmiştir:D benim babamın tanıdıklarından bazılar, oğullarını evlendireceklerinde alışverişe çıkmadan bi kaç gün önce gelir. şu gün gelinle gelcez şunlara şunlara bakcaz sakın pahalı bşyler çıkarma, beğenirse de o kararır taşı düşer de diye tembihler:) herkes böyle değil tabi ama böyle olanlar da var. Adam alamam diyemediği için işi kuyumcuya atar:p

sinirlenmekte haklısınn ama canımm almış artıkk.boştn yere sözlünlede tartışmayınn.sora deiştirirsinn.kendi zevkine göre alırsınn

evet sormalıydı orada hatalı olabilir.ama annende sana sormalıydı diyerek ateşe körükle gidip nişanlınla tartışmana sebep olmamalıydı.bu işler böyledir birileri yapar konuşur diğerleri tartışır..kimseyi işine karıştırmamak en iyisi ama kalp kırmaya ne gerek var hepsi gelip geçici ileride ne istiyosan onu alırsın ..

millet tek taşı bulamıyor, kayınvalideniz 5 taş bile almış. bir de bana sormadı diyorsunuz. bir tek taş ne kadar çirkin olabilir ki?

benim nişan takılarımı da kimse bana sormadı. ömrü hayatımda asla koluma takmayacağım bilezikler geldi takıldı. hiç umurumda bile değil. yatırım diye atarım köşeye.

sözlünüzle tartışmaya değecek bir konu mu sizce? huzursuzluk çıkmasına değer mi gerçekten? düğünde kendiniz istersiniz şunu şunu alın diye.
katılıyorumolumunekankayizsmile,bu bir hediyeboshayallersmile,ve bana bir sürü gelmişti bir tanesini bile takmıyorumaklinialirimsmile,geleceğe yatırımbayanssulusmile,bu tartışmaya değmecek bir konu:olmaz:,hiç hoş değil:olmaz::olmaz:

canım emin ol o çıkardığı modeller en ucuzu, en hafifidir. tanışık olduklarına göre kayınpederne kıyak yapmıştır kendince yada kayınpederin tembih etmiştir:D benim babamın tanıdıklarından bazılar, oğullarını evlendireceklerinde alışverişe çıkmadan bi kaç gün önce gelir. şu gün gelinle gelcez şunlara şunlara bakcaz sakın pahalı bşyler çıkarma, beğenirse de o kararır taşı düşer de diye tembihler:) herkes böyle değil tabi ama böyle olanlar da var. Adam alamam diyemediği için işi kuyumcuya atar:p

yok çok kuyumcu dolaştıkda tesadüfen girdik oraya. kuyumcu aklı sıra yardım etti bizimkilerde ses çıkarmadı. olsun nişanda tecrübe kazanmış olduk düğüne sıra gelince öyle olmayacak:))))

Bu yaz kısmetse nişanlanacağım ve ankarada okudugum için kayınvalidem takıları tek taşı beş taşı özellikle takı setini kendi zevkine göre almış.Annem de seninde gitmen gerekirdi diyor.Takı setini hiç beğenmedim.Sözlüm de olmaz bu hediye değiştirilmez diyor.Sürekli tartısıyoruz.Ne yapacagımı sasırdım. :gitme:

canım üzülmene değecek bir konu değil ki. biz takıları bile ailelerimize sorun olmasın diye kendimiz almaya çalışıyoruz.inan en uygunu olsun işçiliği en az olsun diye uğraşıyoruz; niye"biz onu gelecekte kullanacağız" .sonuçta hediye gelmiş. e farklı şehirde olman da etkiler tabiiki. hayat takı tokadan ibaret değil. sadece görev olsun diye de evlenilmiyor. çeyizler gösteriş olsun diye değil rahat bir yaşam için alınıyor. hayatın ince mutluluklarına yelken açmak lazım. şimdiden buyum yok,şöyle dediler böyle yaptılar dersen ileride hep üzülürsün. ne olursa olsun onlar da senin sevdiğinin ailesi. onların yerine koyarak düşünmeni öneririm. takı için kalp kırma asla. kırılan kalpler biraraya gelmez. sevdiiceğini sıkı tut. okumuyor musun neler yaşıyor insanlar? neden boşanıyorlar?? şimdiden önlemini al, aklını,kalbini,ruhunu iyi yönde olumlu yönde eğit.
Allah mutluluk,huzur versin. sağlık versin. sevgi-saygı eksik olmasın.

Evet hepsini pırlanta almışlar sağolsunlar.Ben öyle beğenmesem bile söyleyemem zaten.Annem seninde gitmen lazımdı deyince aklım karıştı.Bana görede olmadığı için biraz bozuldum.Ama yatırım olarak düşününce güzel bir set.Ama takamam ben yani :((((

bencede kafaya takılacak bi sorun değil sonuçta sana alınmış hediye nasıl ben onu istemem diyebilirsinki? yatırım olarak kenarda dursun ilerde eşinle beraber beğendikerinden alırsınız buarada bnm nişan takılarımda bnm haberim olmadan alınmış hiç umursamadm zaten altın bilezik set takan birisi değilim küçük şeyler için kafa yormaya sıkıntı etmeye değmz diye düşünüyorum

sana sorup senin zevkini önemsemesi gerekirdi bence.
herşey maddiyat değilki ozaman aldığı takıları bedava almadı sonuçta.
düşüncesizce davranmış inşallah devamı gelmez canım.
bu davranış herzaman benim dediğim olur sinyalidir.
bence biraz tavrını koymaya başla.

boşver hiç üzülme, benimde kayınvalidem kendisi almıştı.sadece taktığı gece taktım birdaha takmadım. biraz zaman geçincede sattım gitti.beğendiğim birşey olursa alırım.değiştirmek kolay üzülmeye değmezbayanssulusmile

adı üstünde hediye. senin ailen nişanlına gönüllerinden kopup bi hediye alsalardı ve nişanlın bunu beğenmeyip sorun etseydi sen ne düşünürdün acaba. ayrıca evlilik böyle bir şeydir zaten. arada istemediğin şeyleri sevdiğin adam için yaptığın bir kurum. forumda da ''aa sana sormalıydı nasıl sormaz'' çıkışlarını bekarlar yapmış dikkat ettiysen. o yüzden hiç kafana takma . bunlar sorun bile değil. evde huzur olsun sen beğenmediğin takıyı senede 3-4 defa takıver ne olacak. kusura bakmayın ama annenizin yaptığıda yanlış. ara bulacağı yerde yanğına körükle gitmiş. aynı şey yarın öbür gün kendinede yapılsa üzülürmüymüş sor bakalım...

ya hiç almasaydı tmm yaptığı yanlış ama alınmış alınnmıştır sonuçta sende düğünde istediğini aldır fazla mal göz çıkarmaz hem küstürürsen sna başkada bişi almaz ben kendi beğendikleirnede razıyım:D

Ne sözlendiğimde, ne nişanlandığımda kavınvalidem tek birşey takmadı. Nişanlım sözlendiğimizde bir bilezik taktı, beraber yüzükleri almaya gittiğimizde beğenmiştik. Onun haricinde hiç birşey görmedim ben. Bence şükretmelisin, sonuçta yatırım olarak kullanabilirsin. Birde benimki gibi hiç birşey alınmadığını düşün canım. :))

Back