- Konu Sahibi yagmuresra
-
millet tek taşı bulamıyor, kayınvalideniz 5 taş bile almış. bir de bana sormadı diyorsunuz. bir tek taş ne kadar çirkin olabilir ki?
benim nişan takılarımı da kimse bana sormadı. ömrü hayatımda asla koluma takmayacağım bilezikler geldi takıldı. hiç umurumda bile değil. yatırım diye atarım köşeye.
sözlünüzle tartışmaya değecek bir konu mu sizce? huzursuzluk çıkmasına değer mi gerçekten? düğünde kendiniz istersiniz şunu şunu alın diye.
kızlar ben de sözlendim, hiçbirşey takmadı nişanlımın ailesi, tek alyans aldık, 24 nisanda nişanım olacak, ona da kafasına göre 4 bilezik almışlar, aynen arkadaşımın dediği gibi kafalarına göre de bir inci set, bu tarz şeyler çok sinir bozucu, alınan kişi belli, takacak olan belli, ama hiçbirinde kullanacak kişiye sorullmuyo, ne ayıp şey, insanın ne kadar canını sıkıyolar, o kadar almış diyosunuz ama, insanın kalbi kırılıyo hiç hesaba koyulmadığı için, kuyumcuyu getirse ne olurki...
bizde de böyle oldu işte, sadece karşı taraf değil, kendi ailem de sürekl, ''sormadılar, hessaba koymuyolar, biz hiç böyle şey görmedik...'' diye sööylenince de isterde 5 taş değil 10 taş alsın, yine de insaın durnundan geliyo; bi de amacım kimseyi kırmak değil, sadece bu konuda siniriim iyice bozulmuş durumda o yüzden böyle biraz sert yazmmış olabilirim kusura bakmayınlmaz:
bende nişan için sözlüme bohca hazırlamaya cıktım anneme saat gösterıyorum kayınvalıdem bana ne dedı ınanmazsınızBu yaz kısmetse nişanlanacağım ve ankarada okudugum için kayınvalidem takıları tek taşı beş taşı özellikle takı setini kendi zevkine göre almış.Annem de seninde gitmen gerekirdi diyor.Takı setini hiç beğenmedim.Sözlüm de olmaz bu hediye değiştirilmez diyor.Sürekli tartısıyoruz.Ne yapacagımı sasırdım. :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?