Nişan söz için evi temizlemeye başladım ;( gerçekten çok yoruldum ;( evimiz çok pis

önemli olan etkilenmek değil zorunlu. hem gönlüne hem mantığına yatan birini bulmak. sadece gönülle olmaz bu işler

Bir senedir aynı işyerinde işte asgari ücretin altında çalışıyor ama bu şekilde devam ediyor bir senedir

E pis yani. Kiri tozu gözünüz de görmüyor mu?
Elinize bezi alıp siliverin bir zahmet. Duvarı badana boya yapmayacaksanız yapacak bir şey yok. Silinince olduğu kadar
Kadın zaten evimiz pis diye konu açmış etraf bal dök yala dIye değil. Bu cevap neydi böyle gercekten bazen hayretle izliyorum cevapları

Kadın zaten evimiz pis diye konu açmış etraf bal dök yala dIye değil. Bu cevap neydi böyle gercekten bazen hayretle izliyorum cevapları
E evi pis ortada neden konu açmış diyorum ben de. Fotoğrafını çekil ne yaparız diyecek bir mevzu mu bu? Her yer toz içinde belli sileceksin yani konu açma manası nedir?

Asıl köyde çağıramazlar. Küçük yer, evin pisliği laf söz olur diye ajjsjsjsj

Asıl köyde çağıramazlar. Küçük yer, evin pisliği laf söz olur diye ajjsjsjsj
Annemin komşusu yaşlı kadın, yalnız yasiyor. köyden eşi çalışmayan bir kadını cagiyor balkonu, banyoyu yıkasin falan diye. Misafiri geleceği zaman sarmaya falan da yardıma geliyor, kadın da cep harçlığı veriyor. İdare ediyorlar.
Vardır yani böyle biri, iyi kötü harçlık olur ona da

1-2 gününüzü tam anlamıyla eve ayirirsaniz burayı çözersiniz.
Temizlik tüyoları verenler onları dinleyin + dinlemezseniz de neyin nasıl olacağını bilirsiniz diye düşünüyorum
Markete gidip çamaşır suyu,cif, yağ çöz,kireç çözücü,leke çıkartıci,bol bez ve sünger
Bunları alsanız evi dip köşe temizlersiniz.
Yeterki isteyin

Ama o yaşlıymış. Yalnız yaşıyordur, gücü yetmiyordur, normal karşılanır da bunlar için aynı şey söz konusu olmayabilir. Tabii olsa iyi olur. Kadınlara da harçlık olurdu dediğin gibi.

O konuda akıllanmayacağı için akıl vermeyi bıraktık. Baksana ev temizliyor isteme günü için.

Temizlerken müzik aç hepsini bitirirsin sjsjsj

E evi pis ortada neden konu açmış diyorum ben de. Fotoğrafını çekil ne yaparız diyecek bir mevzu mu bu? Her yer toz içinde belli sileceksin yani konu açma manası nedir?
Tembeldir mucize bir fikir arıyor olabilir belkide biraz yakınmak istedi napsın.Zaten belli yapilmasi gereken iş yükü fazla olunca çaresiz hissetti demekki hepimize oluyor bazen yavas yavas halletmesi lazım.

Tembeldir mucize bir fikir arıyor olabilir belkide biraz yakınmak istedi napsın.Zaten belli yapilmasi gereken iş yükü fazla olunca çaresiz hissetti demekki hepimize oluyor bazen yavas yavas halletmesi lazım.
Sevgili yeni üye, zorunlu alan kim kaç tane nasıl konu açtı bir bakım isterseniz sonra korursunuz.

Kaç yıldır temizlik yapmıyorsunuz? Aman Allahım nasıl mideniz bulanmadı o tozdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…