- 19 Nisan 2022
- 4.188
- 47.062
- 438
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Boya değil, toz yığını. Aylarca hatta belki de yıl olmuş bez vurulmamış. Bence bu derece kir, toz içinde yaşamak da büyük bir sorun. Kirli bir ev zihinsel ve fiziksel olarak insanları etkiler.
Ama gerçekten ondan etkilendim bilmiyorum seviyorum ;(Evinizde bir sorun yok; gelen insanlar prize, çekmece içine bakacak insanlarsa, ne yaparsanız yapın bir kusur bulurlar zaten.
Ne yaparsak güzel durur demişsiniz. Kendinize bir iyilik yapıp, bu adamla nişanlanmaktan vazgeçseniz çok güzel durur.
İşi olmayan, özel hayatınızda da uyumlu olmadığınız bu adamla göz göre göre evlenecek misiniz gerçekten ?
Temizlikçi bir kadın tutun detayları ona yaptırın siz üstünden geçin. BuEvi temizlemeye başladım , ama annem ve babam temizlikten bi haberler çünkü köyde gerçekten sürekli iş yapmaktan temizliğe Fırsatları yok sanki , çekmeceler toz dolmuş peteklerin oralar . Banyoda böyle görünüyor pirizler felan acaba kötü görünüyor mu ? Ne yaparsak güzel durur acaba Eki Görüntüle 3235566
Sen nişan masrafi falan uğraşıyorsun sevgilin ise girdi mi bari?Ama gerçekten ondan etkilendim bilmiyorum seviyorum ;(
Ne işi yapıyor bazen hafta sonları bazen hafta içleri? Böyle değince geçici bir iş gibi geldi.Nişanlım şu an bi okul da çalışıyor hafta sonları bazen hafta içi gidiyor
İşkurdan görevlendirmişlerdir geçici olarakNe işi yapıyor bazen hafta sonları bazen hafta içleri? Böyle değince geçici bir iş gibi geldi.
Toz zaten cabuk oluşan birsey, hemen müdahale etmezseniz boyle olur, kolay gelsin diyorumEvi temizlemeye başladım , ama annem ve babam temizlikten bi haberler çünkü köyde gerçekten sürekli iş yapmaktan temizliğe Fırsatları yok sanki , çekmeceler toz dolmuş peteklerin oralar . Banyoda böyle görünüyor pirizler felan acaba kötü görünüyor mu ? Ne yaparsak güzel durur acaba Eki Görüntüle 3235566
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?