Nişan söz için evi temizlemeye başladım ;( gerçekten çok yoruldum ;( evimiz çok pis

Bi arkadaşımın evi senin evinin on katı pisti bit pire yağ kir ne ararsan vardı. O şekilde damat bayıla bayıla aldı kızı büyük bir aşkla. Tabi kız memlekete anne evine gelince damat orda kalmıyor kız kalıyor falan. Konuyu görünce aklıma bu geldi.

Boya değil, toz yığını. Aylarca hatta belki de yıl olmuş bez vurulmamış. Bence bu derece kir, toz içinde yaşamak da büyük bir sorun. Kirli bir ev zihinsel ve fiziksel olarak insanları etkiler.

Temizlik yaparken üzerine temizleyici sıkıp; fotoğraf çekmiş. Evin ve bahçenin yapısını bilmeden; kimsenin hakkına girmemeyi tercih ederim. Kirli bir ev temizlenebilir; eskiyen eşya değiştirilebilir.

Ama gerçekten ondan etkilendim bilmiyorum seviyorum ;(

Temizlikçi bir kadın tutun detayları ona yaptırın siz üstünden geçin. Bu

Prizleri değiştirebilirsiniz, elektrikçi hemen hallediyor. Onun dışında her gün bir odaya dip bucak girmek şart. Kendinizi yormayın, o kullandığınız temizlik malzemeleri size de zarar.

Nişanlım şu an bi okul da çalışıyor hafta sonları bazen hafta içi gidiyor

Toz zaten cabuk oluşan birsey, hemen müdahale etmezseniz boyle olur, kolay gelsin diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…