- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.494
- 548
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende oynamayi sevmiyorum. Evde yapicam ama ev buyuk baya bizim. sohbet yemek falan derken gece olur zaten. Sonrada genclerle cikariz birseyler icmeye gideriz. Benim oynak kaynana bozuldu biraz ama yapicak birsey yok
Evde yapmak istersen kisa kesersiniz sohbet olur kiz isteme kahve ikramlar falan sonra gencler dağılırlar. Ailelerde isterlerse otursunlar. Bu arada düğünüde oynayamicak garibim ahahaha nikahtan sonra gemide kokteyl tarzı yapıcaz bende oğluma kına yaparım deli gibi eğleniriz görürsün sen dedi olur beni irgalamaz dedim, karşılıklı oynasınlar ogluşuylaAhahahaha :))) kaynana da kendini düğüne saklasın bol bol oynar orda :) evet evden sonra bı yere gitmek mantıklı
Evde yapmak istersen kisa kesersiniz sohbet olur kiz isteme kahve ikramlar falan sonra gencler dağılırlar. Ailelerde isterlerse otursunlar. Bu arada düğünüde oynayamicak garibim ahahaha nikahtan sonra gemide kokteyl tarzı yapıcaz bende oğluma kına yaparım deli gibi eğleniriz görürsün sen dedi olur beni irgalamaz dedim, karşılıklı oynasınlar ogluşuyla
Evde sadece isteme oldu ona bile 9 araba geldiler nereye sığdıracağımızı şaşırdık sonra baktım olmayacak nişanı salonda yaptım baya bildiğin düğün gibi 350 kişilik bir organizasyon...
Oynamam diyen ben hiç oturmadım...
Insan kendi gününde farklı oluyor inan bana pişman da olmazsın büyük organizsayon için imkan varsa çok da güzel oluyor...
cafe gibi açık bahçeli bir mekan da kiralayabilirsin çok kalabalık istemezsen 100 kişilik olabilir.
Ama müzik olsun müziksiz olmaz. Dileyen oynar eğlenir sende onları görünce dayanamazsın zaten :)
InsAllah ya ben strese girdim zaten o gün ben premses olucam bizim kizlar hizmet ederler bana ne sende öyle yap Allah göstermesin hizmet edicem diye saçım falan bozulucak kıyameti koparırım ahahahahYa kıyamam bırak oynasın ahaha :))))) Benim kesin mekan olur netleşti zaten evde o kadar insana yer sorunu var onu da geçtim arkadaşların dediği gibi hizmet sorunu .. En güzel şekilde atlatalim insallah
InsAllah ya ben strese girdim zaten o gün ben premses olucam bizim kizlar hizmet ederler bana ne sende öyle yap Allah göstermesin hizmet edicem diye saçım falan bozulucak kıyameti koparırım ahahahah
Kızlar herkese merhaba aslında benim ki tatlı bir dert sayılır ama işin içinden cikamadim size danışmak istedim.
Allah izin verirse Ekim ya da Kasım ayında nişanım olacak ama ben evde mi yapsam dışarıda bı mekan mı tutsam bilemedim. Evde kalabalık curcuna olur diyorlar , dışarıda bı mekan bulduk aslında ama ben ve erkek arkadaşım oynamayı çok sevmedigimiz için oynamasiz olsun diyoruz. E dışarıda oynamasiz olursa çok skıcı olmaz mı sizce ? Pasta kesimi takı vs kaç dakika sürecek sonuçta . İlk girişte bı dans ederiz arkada da fon müziği şeklinde çalar diye düşündük ama bilemedim acikcasi.
Dışarıda mekanda nisan yapanlar fikir verebilir mi süreç nasıl oluyor :) Ya da evde yapanlar nasıl geçti :) 60 70 kişi olacaz toplamda.
Smdiden cevap verecek arkadaşlara teşekkürler ..
Benim sozumde 60 kişi kadar vardi, ev büyük olduğu için sigdi. Mutfakta 3 tane yardımcı vardi. Yoksa en yanında olmasi gerekenler servis yaparak perisan oluyor. Nişan için ayrıca salon tutulmustu ama tabii 200 kişiydik. Bence 60 70 kişi için salon olmaz. Cafe tarzi veya otelde küçük bir yemek salonu olabilir
Canım biz cafede yaptık vE oynama olmadı (erkek tarafının cenazesi vardı) zaman sohbet muhabbetle geçti. Ayrıca çerez içecek çay derken misafirlik gibi oldu. Herkes çok beğendi. Bizden görenler aynı yeri tuttu. Masaya örtü diktirdik, bardak süsledik, masayı süsledik. Pasta sipariş ettik. Girişte yerlere bi şeyler koyduk. Arkadaşlarım bi şeyler patlattı falan.
Hiç yorulmadık ayrıca bulaşık yalaşık derdi olmadı. Evde yapsak 90 kişi sığmayacaktı. Ayrıca her yer batacaktı. Halı-koltuklar... bir sürü bardak alınacaktı...
Nişan bitti çıktık eve geldik üst değiştirdik yattık... bu kadar kolay oldu.
Prof makinem vardı. İyi foto çeken arkadaş iç ve dış fotoğraf çekti. Güzel müzikler ayarlayıp çalmaları için cafeye verebilirsin. Erkekler zaten dışarda oturuyor kadınlar gün gibi ellerinde çay çerez pasta dedikodu modunda. Arkadaşlarınla selfie çeke çeke geçirirsin zamanı.
Düğünüm oynamalıydı acayip sıkılmıştım. Bitse de gitsek modu. Ama nişanım çok güzeldi..
Öneren oldu mu bilmiyorum ama kokteyl tarzı yapın, oynamanız gerekmez.Kk ya en son aylar önce girmisimdir yani sorunsalı kelimesi denk gelmedi bana hiç o yüzden direk aklıma o geldi :) Yemek olmasa bile ikramliklar mutlaka olacak masada tabi
Öneren oldu mu bilmiyorum ama kokteyl tarzı yapın, oynamanız gerekmez.