• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Sorunsali

Nişanımı yaklaşık olarak 100 kişi için dışarıda bir kafede yaptık. Müzikle birlikte içeri girdik, oturduk yerimize. Arka fonda benim seçtiğim müzikler vardı sadece. Yemek yendi önce, yemek bittikten sonra yüzükler takıldı, küçük bir takı töreni oldu. O bitince de pastamızı kestik. Toplam 3 saat falan sürdü. Herkesten de olumlu geri dönüş aldım, uzun zamandır görüşmediğimiz herkesle görüştük, güzel sohbet ettik dediler. Oynamalı cemiyetlerde bu olmuyor tabi. Herkes dağıldıktan sonra gençlerle birlikte başka bir yere geçtik ama bizim içimiz geçmiş, orası da eğlence yeri değil başka bir kafeydi. Sohbetlere doyamadık yani o gece :KK53:

Teşekkürler canm bende bu şekilde yapacam gibi

Çok haklısınız ev hiç mantıklı değil

biz evde yapmıştık, ailemin yazlık evinde, müstakil bahçeli, 30 kişi falandık galiba, öyle aile arası bir yüzük takıldı tatlı vs ikramlık yendi o kadar, her işe koşan bir de yardımcı ablamız olduğu halde pert olmuştuk. hiç unutmuyorum, kuaföre gittim geldim, o saçla mutfağa girdim buhardan ne saç kaldı makyaj, yani aileye komple eziyet :KK53:

Teşekkürler canm bende bu şekilde yapacam gibi

Daha rahat edersiniz bence.
Bizim isteme töreni yaklaşık 40 kişilikti, onda bile evde çok fazla insan vardı bence. Maddi olarak zorlamayacaksa bir yemek ve ufak bir tören gayet de tatlı bir hatıra olur Hoppa

Nişanı evde 120 kişi yapmıştık. Hedef 30 falandı gerçi...
Dışarıda yap diyorum.
Sonrasında evi derleyip toplamak>oynamak

biz evde yapmıştık, ailemin yazlık evinde, müstakil bahçeli, 30 kişi falandık galiba, öyle aile arası bir yüzük takıldı tatlı vs ikramlık yendi o kadar, her işe koşan bir de yardımcı ablamız olduğu halde pert olmuştuk. hiç unutmuyorum, kuaföre gittim geldim, o saçla mutfağa girdim buhardan ne saç kaldı makyaj, yani aileye komple eziyet :KK53:

Ayyy az kişi olduğu halde ne kadar yorulmussun.. tecrübeli kişiler evde yapma çok yorucu olur diyorlar ben evde yapma işinden vazgeçtim kesin :))

Daha rahat edersiniz bence.
Bizim isteme töreni yaklaşık 40 kişilikti, onda bile evde çok fazla insan vardı bence. Maddi olarak zorlamayacaksa bir yemek ve ufak bir tören gayet de tatlı bir hatıra olur Hoppa

Biz istemeyi sadece aile arası yapacaz canm nisan da artık dışarıda dediğin gibi sade bi törenle yapayım :)

Biz istemeyi sadece aile arası yapacaz canm nisan da artık dışarıda dediğin gibi sade bi törenle yapayım :)

Bizim aile arası 40 kişi oldu işte :KK53:
Teyzeler, halalar, çoluk çocuk derken. Ortalık çocuktan geçilmiyordu hatta :KK70:
Dilerim gönlünüze göre olur herşey Hoppa

Aslında oynuyorum ama bı gaza gelmem lazm Genelde tercih etmiyorum ama tabi orda duruma.gore artık çıkıp oynayacam Ben müzik ayarlamaya başlayım en iyisi

valla kimsenin düğününde nişanında oynamaktan zerre haz etmeyen ben kendi düğün ve nişanımda yerimde oturmadım :D çok eğlenceli geçti. iyi ki de öyle olmuş diyorum şimdi, geriye dönüp bakınca güzel anılar kaldı geriye.

valla kimsenin düğününde nişanında oynamaktan zerre haz etmeyen ben kendi düğün ve nişanımda yerimde oturmadım :KK70: çok eğlenceli geçti. iyi ki de öyle olmuş diyorum şimdi, geriye dönüp bakınca güzel anılar kaldı geriye.

Hadi yaa:) Bende öyle olacam galiba :))

Ben evde yaptim 60-70 kisilik. Fakat dublexti. Ve epey buyuktu. Rahat oldu o yuzden. Oynama yapmamistik bizde. Herkes muhabbetini etti, pasta kesildi, ceyiz getirildi. Guzel oldu.

Bizim müstakil evimiz var, arka bahçesi geniş ve çim. Oraya organizatör tutup kokteyl tarzı nişan yapmıştık 50 kişiye. Hiç öyle oynamalı falan olmadı; çello, flüt ve gitar çalan üç müzisyen hafif müzik yapmıştı. Bu tarz bir şey yapabilirsiniz ufak bir mekan tutup. Evde yardımcınız yoksa çok çok zor olur o kadar insana hizmet.

Benim nişanım 75 kişiyle evde olmuştu ama annemlerin evi aşırı büyüktür sıkıntı olmamıştı. Dışarda nişan yapmak bana pek mantıklı gelmiyor evin fiziksel durumu müsaitse evde yapın bence

Benim nişanım 75 kişiyle evde olmuştu ama annemlerin evi aşırı büyüktür sıkıntı olmamıştı. Dışarda nişan yapmak bana pek mantıklı gelmiyor evin fiziksel durumu müsaitse evde yapın bence

İşte dışarıda düşünme nedenim evimiz öyle 70 kişi sığacak büyüklükte değil tikis tikis olabilir bir de hizmet olayı var tabi o daha sknti :)

Bizim müstakil evimiz var, arka bahçesi geniş ve çim. Oraya organizatör tutup kokteyl tarzı nişan yapmıştık 50 kişiye. Hiç öyle oynamalı falan olmadı; çello, flüt ve gitar çalan üç müzisyen hafif müzik yapmıştı. Bu tarz bir şey yapabilirsiniz ufak bir mekan tutup. Evde yardımcınız yoksa çok çok zor olur o kadar insana hizmet.

Çok güzel olmuştur eminim :) Bende mekan için organizasyon ayarlicam süslenecek salon ve masa . Dediğiniz gibi hizmet olayı daha sknti

Back