60-70 kişi için ev olmaz, bir kafe falan ayarlayın isteyen oynasın siz oynamayın.
He sorunsal sorunsalı var kk'daÖncelikle şu sorunsalı kelimesinden kusasım geliyo ama nedense kk'da moda olmuşneyse gelelim konunuza evde yapacaksanız okadar kalabalık yapmayın yani 70 kişi eve nasıl sıgcakki çok sıkıcı bi kalabalık olur.mekan tutarsanız oynamalı falan olmasın diyorsanız yemekli olsun sonrada bi aile büyüğü yüzüklerinizi taksın ama çok masraflı olur tabi.ama yemeksiz olsada müzik yok yemek Yok boş boş nasıl zaman geçecek.mantıklı degil.
Öncelikle şu sorunsalı kelimesinden kusasım geliyo ama nedense kk'da moda olmuşneyse gelelim konunuza evde yapacaksanız okadar kalabalık yapmayın yani 70 kişi eve nasıl sıgcakki çok sıkıcı bi kalabalık olur.mekan tutarsanız oynamalı falan olmasın diyorsanız yemekli olsun sonrada bi aile büyüğü yüzüklerinizi taksın ama çok masraflı olur tabi.ama yemeksiz olsada müzik yok yemek Yok boş boş nasıl zaman geçecek.mantıklı degil.
Canım, biz de dışarda yemekli yapmıştık nişanımızı. Oynamalı filan değildi. Yemeker yendi, pasta kestik, yüzükler takıldı. Göbek havası filan olmadı tatlı bir müzik vardı fonda. 86 kişi filandık biz. Yalnız düğün yapmadım ben ayrıca.Kızlar herkese merhaba aslında benim ki tatlı bir dert sayılır ama işin içinden cikamadim size danışmak istedim.
Allah izin verirse Ekim ya da Kasım ayında nişanım olacak ama ben evde mi yapsam dışarıda bı mekan mı tutsam bilemedim. Evde kalabalık curcuna olur diyorlar , dışarıda bı mekan bulduk aslında ama ben ve erkek arkadaşım oynamayı çok sevmedigimiz için oynamasiz olsun diyoruz. E dışarıda oynamasiz olursa çok skıcı olmaz mı sizce ? Pasta kesimi takı vs kaç dakika sürecek sonuçta . İlk girişte bı dans ederiz arkada da fon müziği şeklinde çalar diye düşündük ama bilemedim acikcasi.
Dışarıda mekanda nisan yapanlar fikir verebilir mi süreç nasıl oluyor :) Ya da evde yapanlar nasıl geçti :) 60 70 kişi olacaz toplamda.
Smdiden cevap verecek arkadaşlara teşekkürler ..
60-70 kişiyi bi eve nasıl sığdıracaksınız.
Hadi sığdı onların arkasını nasıl toplayacaksınız?
Güzel bı mekan bulduk erkek arkadaşım da evde olmasın kalabalık olur dedi ama dediğiniz şekilde de olursa ne bilim bu kız niye oynamıyor fln diyip canımı skabilirler belki diye
Canım, biz de dışarda yemekli yapmıştık nişanımızı. Oynamalı filan değildi. Yemeker yendi, pasta kestik, yüzükler takıldı. Göbek havası filan olmadı tatlı bir müzik vardı fonda. 86 kişi filandık biz. Yalnız düğün yapmadım ben ayrıca.
Nişana çok kişi çağırmayacaksanız evde de olur. Arkadaşım baba evinde yaptı, 25 kişi filandı, hiç curcuna olmadı mesela.
Bizim nisan ufak bir salonda dugun gibi olmustu. Ne kadar gereksizmis. Suanki aklim olsa evde yapardim. Kalabalik olmasa da olur
O da ben miyim acaba..Dün arkadaşım aynısını dedi :) Aynen onun da düğün gibi olmuştu çok gereksizmi smdiki aklım olsa evde yapardm dedi :)
o gün sizin gününüz olacak ne isterseniz onu yaparsınız, kimse sizi zorla kaldırıp oyatacak değil.
ama emin olun evde 70 kişiyle nefes bile alamazsınız, burnunuzdan gelir.
O da ben miyim acaba..
dışardA olması iyi olur. 60 70 kişiye ikram temizlik vs gereksiz yorgunluk olur. bence oynamalı olsun, bir iki şarkıda oynayın gerisine zaten oynayan bulunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?