- 16 Ekim 2011
- 211
- 1
-
- Konu Sahibi askerinkalbi
çok teşekkür ederim yorumun için ve üzüldüm gerçekten söyle bi sonuçla karşılaşmana hakkında hayırlısını dilerim canım.şu an kendimi gördüm..
ARKANA BAKMADAN KAÇARAK UZAKLAŞ..
anamı babamı dinlemediğime çook pişmanım kafamı vuracak duvar bulamıyorum.
anne-baba şimdiden sorumsuz bu oğlan diyorlarsa KESİNLİKLE DİNLE anne-baba senin bu dünyada kötülüğünü düşünecek son insanlar.
adam sana şimdiden hesap vermiyor.
aileni çok takdir ettim, kafalarında soru işareti oluştuğu an olayı ertelemişler, çok doğru yapmışlar git ellerini ayaklarını öp onların.
İnan evlilik bi şekilde oluyor canım, ben 6 ay önceye dönebilmek için şu dünyada sahip olduğum her şeyi vermeye hazırım ama nafile DÖNÜLMÜYOR.
bana da çok söylediler içimize sinmiyo diye ama dinlemedim evlendim,2 aylık evliyim haftaya dava açıyorum boşanmak için.
inan anne-babanın içine sinmeyen şeyler varsa o işten hayır gelmez.inan nolur dinle pişman olmazsın.nişan bozmakta hiiiiiiiiiç bişey yok ama evlendiğin an herşey için çok geç oluyor.
ve dip not:"sorumsuz" olmak çook ciddi bir olay hele evlilik için katlanılmaz sonuçları olabilir.
şu an kendimi gördüm..
ARKANA BAKMADAN KAÇARAK UZAKLAŞ..
anamı babamı dinlemediğime çook pişmanım kafamı vuracak duvar bulamıyorum.
anne-baba şimdiden sorumsuz bu oğlan diyorlarsa KESİNLİKLE DİNLE anne-baba senin bu dünyada kötülüğünü düşünecek son insanlar.
adam sana şimdiden hesap vermiyor.
aileni çok takdir ettim, kafalarında soru işareti oluştuğu an olayı ertelemişler, çok doğru yapmışlar git ellerini ayaklarını öp onların.
İnan evlilik bi şekilde oluyor canım, ben 6 ay önceye dönebilmek için şu dünyada sahip olduğum her şeyi vermeye hazırım ama nafile DÖNÜLMÜYOR.
bana da çok söylediler içimize sinmiyo diye ama dinlemedim evlendim,2 aylık evliyim haftaya dava açıyorum boşanmak için.
inan anne-babanın içine sinmeyen şeyler varsa o işten hayır gelmez.inan nolur dinle pişman olmazsın.nişan bozmakta hiiiiiiiiiç bişey yok ama evlendiğin an herşey için çok geç oluyor.
ve dip not:"sorumsuz" olmak çook ciddi bir olay hele evlilik için katlanılmaz sonuçları olabilir.
evlenince düzelir diyodum ama bilemiyorum
çok teşekkür ederim yorumun için ve üzüldüm gerçekten söyle bi sonuçla karşılaşmana hakkında hayırlısını dilerim canım.
kesinlikle bi ışık bi duruş göremediklerini söylüyorlar ama böyle değildi bu insan gerçekten değildi neden böyle oldu ne amacı bilmiyorum kesinlikle.suskunluk bıkmışlık bi paylaşımsızlık neden bu şekilde oldu bilmiyrum evlenince düzelir diyodum ama bilemiyorum
CANIM PEKİ HİÇBİR AÇIKLAMADAMI YAPMADI SANA. EN AZINDAN ONU YAPACAK KADAR HATASININ FARKINDA MI ACABA DEDİM BİAN. YANİ SEN DEDİNMİ EVDEN BİZE DİYE ÇIKMIŞSIN NEDEN HALA GELMEDİN DİYE. EĞER ONA AÇIKLAMA YAPMA GEREĞİ BİLE DUYMADIYSA ki sadece bu değil tabi sorumsuzlukda hoş birşey değil ama çok iyi düşün derim. evlilik kolay ama sonrası hiçte kolay değil. birde kavgalarınız oluyor mu veya kavgalarınızda sana saygısızlığı vs. oluyor mu?
benimki de nişanlanana kadar dünyanın en güvenilir,en dürüst en ağır başlı en düşünceli ve anlayışlı insanıydı.nişanlandım.nişanlanınca bambaşka bi insan oldu.ama ben hayır dedim o böyle bi insan değildi, sıkıntıları var evlilik telaşı falan ondan bunalmıştır böyle yapıyordur dedim evlenince kesin düzelir bu geçici bu dönem dedim ve evlendim.halbuki alakası yokmuş adam tam olarak da böyleymiş.asıl biz nişanlanana kadar oynayıp kendini güvenilir dürüst göstermiş.evlendikten sonra doğru çıkan tek şey adı oldu desem yalan olmaz.tek ayağının üstünde bin tane yalan söyleyen, çıktığı odanın ışığını dahi kapatmayan faturaymış ev alışverişiymiş umrunda olmayan bi adam çıktı.daha yüzlerce şey var da şimdi yeri değil saymıyorum.kısaca
EVLENİNCE DÜZELMEYECEK bunu ille de yaşayıp görme yazık etme kendine ve hayatına
Canım
Ben sadece aöf kısmına yorum yapacagım. Eminim emek vermissindir, calışmışsındır. Ama dışarıdan bakınca aöf bir okul, aöf yi bitirmek de mezuniyet gibi gözükmüyor bu yüzden sevgiline kızmamalısın.
teşekkür ederim yorumun için bencede aynen söylediğin gibi.ne kadar umut kırıcı bir yorum.. olay burada hangi okulu bitirdiği değil! isterse bir dikiş nakış sertifikası olsun yine de heyecanla gelip söylemişse eğer insan karşısındakinden "hıı" diye bir tepki alıyorsa, iş olsun aşk olsun, bütün şevkini kırmaya yeter..
Canım
Ben sadece aöf kısmına yorum yapacagım. Eminim emek vermissindir, calışmışsındır. Ama dışarıdan bakınca aöf bir okul, aöf yi bitirmek de mezuniyet gibi gözükmüyor bu yüzden sevgiline kızmamalısın.
Hiçbir sorun olmasa bile hayatlarına bu bile ciddi bir sorun bence..
Aöf okumak diğerlerinden çok daha zor.
Hem normal üniversite hem de aöf okudum ben.
İnanın örgün bölümde okumak daha kolay.
06 puanla o dersten kalınabiliyor.
Derslere girmiyorsunuz.
Kendi kendinize ders çalışmak zorundasınız eğer dersaneye gitmişseniz o ayrı..
İnsiyatif denen bişey yok..
Ayrıca o da diploma.
Üniversite diploması.
Siz küçümseseniz de..