• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan nişan şarkıları

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

efftelya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
3.312
1.572
173
Merhaba Arkadaşlar;

Yakında aile yakınımızın nişanında çalınabilecek şarkıları oluşturacağımız bir liste oluşturmam gerekiyor. Bana nişanda çalınabilecek ve oynanabilecek şarkılardan birkaç tane yazabilir misiniz.. Liste oluşturmama katkıda bulunmanızı önemle rica ediyorum.

ayy biz daha c.tesi günü kınadaydık gıy gıy kençe horon. ama ortak bir oyun havası var angaranınn bağlarıııı :)

Merhaba Arkadaşlar;

Yakında aile yakınımızın nişanında çalınabilecek şarkıları oluşturacağımız bir liste oluşturmam gerekiyor. Bana nişanda çalınabilecek ve oynanabilecek şarkılardan birkaç tane yazabilir misiniz.. Liste oluşturmama katkıda bulunmanızı önemle rica ediyorum.

Damat hangi memleketli, gelin hangi memleketli?

Dans müziği Hastalıkta Sağlıkta olsun :KK75:
youtube.dan bulabilirsin ..

Benımde favorım bu bir kac alternatıf daha koyacağım yınede, Belkı bunu ıstemeyebilirler..

Yöreye göre değişir oyun havaları.
Ya da disco tarzı müzik mi istiyorsunuz

Aklınıza gelecek her türlü sarkıyı listeme alacağım, misafirlerinde şu tarz bir müzik olsun dediğinde mutlaka çalabilelim diye..

ayy biz daha c.tesi günü kınadaydık gıy gıy kençe horon. ama ortak bir oyun havası var angaranınn bağlarıııı :)

Yöresel kültürün izlerini müziğiyle beraber her türlü detayı mutlaka olmalı elbet.. ama diğer misafirleri de düşünmek gerek.. Sevilse bile insan saatlerce kemence dinlemek istemeyebilir :)

Tesekkur ederım yorumlara..

Favori şarkılardan,
İrem Derici-Kalbimin Tek sahibine.
Sonrasında Ankara oyun havalarından girin işte :)

Dokumacı kızlar :D
Akşama geleceğim- Dilberay :D
Şaka bi yana ben eski parçaları çok severim dans müziği olarak Ayla dikmen-ilk ve son aşkım
yada Esin engin-bana ellerini ver olabilir :)

damat halayı genelde istenir, yurtseven kardeşlerin halay parçaları çok dinamiktir. kibariye roman havasında iyidir. ve yabancı olarak ritmi yüksek Te ka lali shpirt mutluluklar şimdidennnnnn

dans müziği olarakda berkay ele inat bence diğerleri bana çok çikinn geliyo :p
o şarkının başı ney öyle ya..
ilk değilsen bile son olacaksın falan diye ben hiç sevmiyorum..
ben şu ara en çok kalbimin sahibine -irem derici beğeniyorum..

Dans müziği alternatıfı cok aldık, Pekı ya diğerleri :(

Back