• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nisan sacinda yada Gelin sacinda Citcit kullanan oldumu?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
ben nişanımda orijinal postiş kullandım çok güzel durdu herkes kendi saçım zannetmişti hem de benim saçlarım kısacıktı ama kuaförüm sağolsun çok güzel yaptı

Düzgün bir kuaför kullandıktan sonra çıtçıt hiçbir problem yaratmıyor.Sonuçta çıtçıtları toka gibi saçına başına takıyorlar.Spreyle sertleştirilip öylece kalıyor,dışarıdan anlaşılmıyor bile.Saçı kısa olan ve değişiklik isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim çünkü çok daha gösterişli ve gür duruyor.

bende nişanım da çıt çıt kullandım
onları maşa yaptırdım ve aralarını takdırdım,çokda güzel oldu
tavsiye ederim

ben nişanımdada düğünümdede kullandım topuzu tok gösteriyor çıt çıt işin ehli bir kuafördede yaptırırsan süper olur canımcım....

bende çıtçıt kullandım gerçek saçtan tavsiye ederim süper duruyodu hiç farkedilmiyodu nişandan sonra damat tarafından önceki halimi bilmeyenler neden saçını kestirdin dedilerhihoyyyt ama eğer yaptırayım diyosan kesinlikle gerçek saç kullan:jeyyar:

Son düzenleme:
konuyu açan arkadaşın nişanı olduda fotolarını bile gördük yaaa şimdi fark ettim dahaaa:roflol:

cnm benim sacıma takıldı cıt cıt arkaya cokta hoş durdu hiç belli bile olmuyor eğer sacımla aynı renkteyse
profil resmimde var arkada ama belli bile değil

ben nısanımdada kınamdada dugunumdede cıtcıt kullandım.cıtcıtın gercek sacsa eger cok kullanısllı fakat naylon karısımı saclar ne maşa ne fön tutuyor.ıkı saat sonra darmadagın durumdasın.benım herhangı bı problemım olmadı saclarım gercek sactı.kuaforunle konus.gercekse kullan ama dıılse tavsıye etmem...

arkadaşlar selam
bende çıtçıt düşünüyorum ama şöylebir durum var , sabah 2de yapılacak benim saçlarım ve geceye kadar o saçla durucam , çıtçıtlar çok ağırlık yaptımı başınıza ??

bende hem düğünümde hem nişanımda takmıştım
kendi saç rengime boyanmışlardı ve gerçek saçlardı çokda güzel olmuştu
halandahada kullanıyorum onları :jeyyar::jeyyar:

kuzenim düğnünde çıt çıt kullandı röfleliydi saçı kuaför aynı röflesinin rengine boyadı ve ucuna ekledi hiç bir sorun yaşamadı düşmedi de bence kullanabilrisniz ayrıca o çıtçıtı kuaförden kiraladı almadı yani maddi olarak da kiralam yoluyla daha karlı olabilrisniz

evet kızlar bende nişanımda kiraladım çıtçıt saçları çokda güzel oldu. öyle çok ağırlık da yapmadı . tavsiye ederim herkeslere :)

benım kız arkadasım cıt cıt taktı ama at kuyruk seklınde, hoş olmadı...
bence az da olsa doğal sac en guzelı

en güzeli doğal saç ama çok çok çok iyi bir kuaför elinden çıkmış nice postişli saçlar var... eğer güvendiğin bir kuaförse yaptırabilirsin.

Nisanimda sacimin fazla uzun olmadigi icin Citcit kullanmak istiyorum.Nisaninda yada Dügününde Sacinda citcitla yaptiran varmi?Cevap verirseniz sevinirim.:1hug:

canım ne istiosan yaptır içinde kalmasın...ek çıt çıt kaynak vs bir çok arkadaşım yaptırdı düğününde çokta hoş oldular...saçları uzun olanlar bile yaptırdı maşa vs yapılınca kısa duruo die...yaptır kuşum

ben sürekli kullanıyorum, ayrıca nişanımda da kullandım. Tavsiye ederim, saçlar hem daha uzun hem daha dolgun görünüyor.

Back