- 28 Kasım 2010
- 41.657
- 137.973
-
- Konu Sahibi sassyassyy
Ahahahahahaha ben de böyle diyordum ama veriyosun çok şık süsler var öyle dandik durmuyor emin olabilirsin.
Ben hayirli olsuna geldim sassy
Nisan zart zurt anlamam bu yasima geldim. Ama bana gore bos eve organizasyon daha kolay ve guzel olur. Bir acik bufe,kokteyl masalari,beyaz fiyonklar,beyaz cicekler tamamdir.
Ayrıca ailelerden yardım almama konusu da bana anlamsız geldi , sizlerin aileleri var , maddi anlamda kendinizi yormanıza gerek yok ki.
Yakin olsam gelir suslerdim ben sana. Abartiya kacmadan bembeyaz cicekler ve isiklar yakisir sana kesinlikle. Konu komsuyu dert etme,onca agir misafirin olacak ,ankara havasi calip oynayacak haliniz yokbenimmm canım teşekkür ederimm
ben organizasyon şirketi bulunca tabi ki seçenekleri size de atıcam daha hemen kurtulmadınız
Terasın genişliğine bağlı olarak birkaç masayı yanyana birleştirip terasta yemek versen olmaz mı mesela? Hatta terası dekore etmeleri için bir firmayla anlaşabilirsin belki çok maliyetli olacağını sanmıyorum
Bence organizasyon şirketini sandalyelerin arkasına kocaman altın rengi kurdele bağlamamaları için ikna edebilirsinteras yeterince geniş yemek için ama ben gürültüden çekindim. organizasyonu da direkt elemiştim o korkunç konseptler yüzünden. bu hafta bir araştıracağım bakalım doğru dürüst bir şey bulursam çok iyi olacak.
Yukarıda bir yerde hangi evde yapılacağıyla ilgili fikirlerini anlatırken nişan kız tarafında olurmuş diye belirttiğin için yazıyorum - benim için kız ya da erkek tarafı fark etmez - nişanı kız tarafı yapar yani maddi olarak.Yani sen yapıcam dersen de sıkıntı olmaz.Ha seni biliyorum gelenekçi değilsin ama bu bilgi de aklında olsun.Bu kez de masraflardan kısıcaz diye eksik bir nişan olmasın.Bu arada hayırlı olsun.Bu sitede tanımadan sevdiğim insanlardansın.Mutluluklar dilerim.sevgilimin ailesiyle maddi konuda biraz sıkıntıları var yani ailesi çok ısrar etse bile inat etti kabul etmiyor. ben de benim babam karşılasın dedim ama yine yok dedi. kendi birikmişimiz ne varsa onunla yapacağız.
Mutluluklar dilerim
Evde o kadar kişiye yemek sıkıntı olur
Otellerin toplantı odası vs oluyor ya o tarz bir yer ayarlanabilir
Ev süslenir güzel olur vs de yemek sıkıntı yoksa terasa ufak bir organizasyon ile müthiş nişan masası olur
şu mesajla cidden apply cold water to this burn diye sarılmak istedim sana
ya site şöyle ki hani öyle birbirini tanıyan insanlar falan değil. yan komşuyu bile tanımıyorum. öyle olunca rahatsızlık vermek de hiç istemem anlayışla karşılarlar mı bilmiyorum da. bakayım komşuları yakalamaya çalışayım olur derlerse dediğin gibi abartısız bir şey düşüneyim. anksiyetem azıyor resmen o tüllü şeyleri düşündükçe ya
çokk teşekkür ederim. yemek için de organizasyonla bir iki tane garson gelse olmaz mı? onun annesi laf eder ben biliyorum çünkü yemek bile yokkkk der yani. zaten hiç mutlu değil evde aile arasında olacağı için.
ahahahahaha yok sen yönlendir organizasyonu hiç sıkıntı olmaz,ben de hic sevmiyorum hiç pembik gelinlerim hayallerim olmadi,sadelik ve zerafet yanlisiyizzzzçokk teşekkür ederim
ya şimdi benim ailem olsa biz dışarıdan pizza bile söyleyip yeriz ama karşı taraf inanılmaz ağır toplar. dışarıda yapmama sebebimiz babasının görüntü vermek istememesi öyle söyleyeyim.
organizasyon işini düşündüm ben de ama evde çok komik bir şey olmasını da istemiyorum instagramda gördüğümüz o tüllü şeylerin içinde kendimi poz verirken düşünemiyorum
Garson gelir de evde ne yemek yenecek
Onlar daha çok kanepe vs dağıtır
Ne bileyim Nusret modunda yemek mi yenecek ki
Siz aile arasında yemek yiyip söz yapın dışarda
Sonra da terasta kokteylli nişan
( bugün sordun ya söz ve nişan arasındaki farkı hemen ben de atlayıp bilgiçlik yapayım istedim)
konunun detayı çok aslında ama yazarsam uzayacak o yüzden soru olursa cevap veririm.
sevgilimle nişanlanma kararı aldık. onun annesi büyük bir tören istedi ama ben kabul etmedim. hatta inat bile ettim diyebilirim normalde yakın akrabaları bile kabul etmiyorum sadece anne ve baba diyordum ama şimdi benim babaannem ve dedem türkiyeye geldiler, onlara hayır diyemem. e öyle olmuşken sevgilimin de bir dedesi var zaten o da gelecek. babam da ayıp olur amcalar halalar da gelsin bu kadar katı olma ileride aile olacaksınız dedi. iyi tamam dedim. zaten çok kalabalık aileler değiliz iki tarafla toplam 20-25 kişi olacağız.
maalesef benim annem ve babam birbirlerinin evlerine gitmezler. yan yana bile zor geliyorlar o da babam benim hatrıma çoğu şeyde alttan alıyor. annem hayatta babamın evine gitmez. tarafsız bir ev lazım o da benim evim oluyor.
evim boş hatta bomboş yani evdeki çoğu eşya misafir geleceği için alındı. halı falan bir tane var onu da burada konuştuk zaten babamın zoruyla aldım. cidden tamam hadi kesenin ağzını açıp eşya alalım desek ne bileyim oturma grubu falan mı alacağız?
terasım çok geniş herkesi rahatlıkla alabilir ama o zaman da yemek olmaz. yemek yiyeceğiz diye konuştuk başta. hadi yemeği de geçtim çok ses olur sitede rahatsızlık duyabilirler.
ben işin içinden çıkamadım. sevgilimin de tek önerisi onların evlerinde yapmak oldu. e ama nişan erkek evinde olur mu ben bunu bilmiyorum.
dışarıda kesinlikle olmaz bu arada. olursa da 20-25 kişi için güzel bir mekan kapatmamız gerekir o da sevgilimle beni çok aşar. ailelerden maddi yardım almama konusunda birlikte karar aldık.
ya çok karışık yazdım ben ama bayram sonu nişan olacak dedik ama daha bunun bile içinden çıkamadık. varsa fikriniz alırım gerçekten. çok teşekkür ederim okuyan herkese.
yemek evde olursa baya sağlam bir menü gerekir ya. ben onların evine gittiğimde mesela servisi hep evlerindeki yardımcı yapıyor, biz normal şekilde kendimiz alıyoruz tabağımıza. mesela cumartesi günü annesi bende yemekteydi kadın masadaki şeyi tabağına almıyor birinin koymasını bekliyor. bunun için birisi lazım diye düşündüm.
şu dediğini anlamadım söz dediğinde anneler babalar yemek yiyeceğiz yüzük takacağız sonra milleti terasa mo toplayacağım? farklı günlerde?