- Konu Sahibi desert06rose
-
- #1.541
amin canım t.ederim hayırlısıyla en kısa zamanda sana olsun inşallah...tabi geç olsun güç olmasın ama merak etme gerisi çorap söküğü gibi geliomuş yaşadım gördüm
heyecan tabiki oluo ama anlamıosun bile ben daha nişanlı olduğumun farkına varamıorum rüya gibi.. evlenmedende anlamıcam galiba sevdiğime kAVuşcamı değişik yaaa bazen snir bozucu bazen rüya gibi karmançorman duygular.. :97: bu arada sevgiliyken beklentilerimiz yetmiomuş gibi nişanlıyken daha çok artıo :26: ahh ahhh :97:
evet. daha 3 ay önce babama nasıl sölücem 2 abime nasıl sölücem diye kara kara düşünürken şimdi isteme olayını düşünüyorum. hayat işte
yaaaa Allah istedikten sonra kimse engel olamaz
eylül istioduk yer bulamadılar..30 ekime bulmuşlar kaporası verilmiş ama yinede daha erken varsa bakıolaqr işte bilmiyorumm canımm...
oooo hatasoını sölemem mi hatasını yüzüne vurmak benim görevim..ama nasıl pişiman oldu zehir oldu tutturmuştu sıhhıyyeye gidecem die zehir oldu ii oldu...ben seni ailene mahcup etmemek için aman oğlumuzun sevdiği kıza bak demesinler die elimden geldiğince dikkat ediyorum senin yaptına bak yüzümü kara mı çıkartıcan aileme filan dedimm..Allah razı olsun sen elinden geleni yapıon dio nası üzüldü müstahak onabilmiom birden çıktı ağzımdan ben nie dedimçok pişmanım özür dilerim babana söle arkadaşına söz vermiş o yüzden indi filan de nolur die yalvarıo..buu birrrrrr dedim inşallah hatan 3 olmaz o zmn gerçekten biter olmaz bizim iş dedim o yüzüğü zor atatrsın valla bida yapmıcam dedi ya bakalım
neyse canım şimdiden sonra sölemezsin sende inşallah o dedğiniz gün olur nişanınız gönlüne göre olsun herşey
iyi düşünmüşsünüz evet kandil simidiyle tatlı götürün.. hadi bakalım istemeye az kalmış gelir gerisi hayırlısıyla..hakkında hayırlısı olsun canım
desert bişe sorucam
seninki senin çalışmana hep mani olmuş ya hani bende aynı durumdayım o da mani oluyor bana ...sen millete karşı ne diyodun..şimdi nişanlım istemio diyebilirsin rahatlamışındır ama nişandan önce neden çalışmıyon diyenlere ne cevap veriodun....bugün bi komşumuz ağlattı beni resmen...sen niye çalışmıyon evde zaman geçermi ben sana acıyorum dedi salak yerine koydu beni resmen ne dicemi şaştım..onun istemediğini asla söleyemem çünkü çok saçma olur nişanlanmadan önce o istemediği için demek...onu dinliyorum evet ama o da beni dinlio..aklıma sen geldin sende aynı durumdasın sanırım öle hatırlıyorum...of bukadarmı kötü yaa evde durmak ..evde duranlara neden bunları sayıp döküyolar..allah kahretsin yaa..
iş yok yada ben pek çalışmayıda istemiyorum istesem bulurdumda evde oturmayı seviyorum diodum kimsede bişey demiyodu benimki tamam çalışmamı istemedi de onun etkisi var muhakkak ama benimde içimden gelmiod istesem gerçekten çalışırdım onu dinlicek biri değilimşimdi istesem çalışamam işte komşuna ne yaa sen evde oturmayı sevion belki çalışmak sana göre değil ona ne acımak nası bi kelime ya kendisine acısın o bu lafları söleyerek ne kdr patavatsız biri o öle..herkesin zevki ayrı onamı batmış evde oturman ayy kimse bana bişey diyemiodu..köylülerim komşularım filan ben okuo die niee çalışmıon hiç demediler.. akrabalarımda çalışmayı sevmediğimi biliodu..bi arkadaşlarım derdi onlarada bunları sölerdim..sende takma canımm ne garip insanlar var...desene kısım sende keyfimin kahyasımısın çalışmak bana göre deill ben halimden memnunum die ben esirgemezdim lafımı şahsen..susma canım böle insanlara lafını oturttur
Merhaba desertcim geçmiş yorumlarına göz atamadım canım, düğün salonunu buladunuz mu? ne yaptınız? 16 Eylül cuma akşamına yer bakmak istiyorum, Yenimahalle Belediyesinde yer varmıdır sence:26: yada çok büyük olmayan (tek bizim taraf olacak çünkü), başka nerelere bakabilirim:18:
ben sormuştum
eylül istioduk yer bulamadılar..30 ekime bulmuşlar kaporası verilmiş ama yinede daha erken varsa bakıolaqr işte bilmiyorumm canımm...
demişti
Merhaba desertcim geçmiş yorumlarına göz atamadım canım, düğün salonunu buladunuz mu? ne yaptınız? 16 Eylül cuma akşamına yer bakmak istiyorum, Yenimahalle Belediyesinde yer varmıdır sence:26: yada çok büyük olmayan (tek bizim taraf olacak çünkü), başka nerelere bakabilirim:18:
ben sormuştum
demişti
Anladım canım, hani hafta içi ya, bulabilirmiyiz diye düşünmüştüm. Millet çatır çatır evleniyor deseneyer bulamıyoruz şimdiden:26:
iş yok yada ben pek çalışmayıda istemiyorum istesem bulurdumda evde oturmayı seviyorum diodum kimsede bişey demiyodu benimki tamam çalışmamı istemedi de onun etkisi var muhakkak ama benimde içimden gelmiod istesem gerçekten çalışırdım onu dinlicek biri değilimşimdi istesem çalışamam işte komşuna ne yaa sen evde oturmayı sevion belki çalışmak sana göre değil ona ne acımak nası bi kelime ya kendisine acısın o bu lafları söleyerek ne kdr patavatsız biri o öle..herkesin zevki ayrı onamı batmış evde oturman ayy kimse bana bişey diyemiodu..köylülerim komşularım filan ben okuo die niee çalışmıon hiç demediler.. akrabalarımda çalışmayı sevmediğimi biliodu..bi arkadaşlarım derdi onlarada bunları sölerdim..sende takma canımm ne garip insanlar var...desene kısım sende keyfimin kahyasımısın çalışmak bana göre deill ben halimden memnunum die ben esirgemezdim lafımı şahsen..susma canım böle insanlara lafını oturttur
nasıl sustum keşke cevabını verseydim ama ben sana öğüt veriom bizim halimizi görüyon diyodu sürekli ondan bişey diyemedim...ev hanımlarının değeri yokmuşda çalışan daha kıymetliymişde..neler saydı ya halbuki benim sevdiğim beni hep evde isti..ah bi nişanlı olsaydık da kadına "nişanlım böle istiyo" deseydim ..birazda bunun mahçupluğuyla sustum..benimki de bu olayı duydu ekimin sonunda geliriz ozaman dedi kurbana nişanlı gireriz dedi hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?