Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

ayy ben çıldıracağım..şu sıralar beni istemeye gelecekler.. bana bir panik aldı..ağustos sonrası evleneceğim ama..eşyası çeyizi evii ...tüm bu iişler nasıl olacak nasıl yetişecek..bana bir akıl verin nooluurrrrr (

ahh canım ahhh...bizde bayram sonrası evlenicez dedik şimdi mekan bıulamıyoruz o kdr çok varki bayram sonrasına evlenecek..çeyize gelince yetişir inşallah Allah büyük sıkma canını benimde giçbirşeyim yok toplu alıcaz Allah yardımcımız olsun

güzel oluyo tabi canım genç akrabaları geldi mutfakta oturduk sohbetler ettik öle zaman geçiverdi..

ayy sorma ben naptımm..sürekli çay yeniliyorum neyse kayınbabamınkidi tazeledim kapının orda paspas var sürekli ona takılıyodum yine takıldım çay calpalandı onuda kayınbabam gördü yok önemli deil dedi ama gitti kayınvalidemden çay tabağını deiştirmesini istedi :26: bende bozuldum gıcıkk

Son düzenleme:

ilahi güldürdün beni
vay bee bayağa alışmışın sen eve inşallah bende alışırım

cok sanssız oldğmu dusunuorm da ondan cnm bırak evlılığı flort etck bırı yokk etrafmdaa

şanssız değilsin kısmetin açılmamış daha ölede bölede gönlünün istediği biri çıkıcak evlenicen onunla inşallah biraz sabır gerektirio galiba bu işler :26:

ilahi güldürdün beni
vay bee bayağa alışmışın sen eve inşallah bende alışırım

alışırsın canım hayırlısıyla bi olsunda işin öle bi alışırsınki merak etme :97: inşallah bi an önce yaşarsın bu duyguları...yazdklarını okuyorum canım o kdr çok heveslisin ki hemde çoookk aşırı çok kaptırmışsın kendini galiba askerden gelince evlenicem die hayaller kurdunn bu hayaller dağ gibi oldu taştıı..bence biraz topla kendini akışına bırakamıosun anladığım kadarıyla..artık evlilik topiklerinden bi çık ekime kasıma kdr sabret çok bakma..benim hiç çok şükür böle olmadı askerden gelince evlenmek istiodum ama düşünüorumda çocukçaymış istemem..hiç evliliğe dair çeyizdi gelinlikti vs aklımın ucundan geçmiodu bakmakta uğraşmakta..sen baktıkça istiosun evliliği..aşırı merakın var bu konulara..ben daha kıştan beri bu topikleri keşfettim biliodumda hiç merak etmiodum..sende biraz firenle kendini sen üzüldükçe bende üzülüorumm..

bu arada ayağımı acayip güzel sürtmüşüm arkamdan nişanlanan nişanlanana...darısı tüm isteyen bekarların başına

canım ya ayağın bi bana olmadı galiba nişanlanamadım ya
durumum çok mu vahim görünüo ya:96:
doğru diyosun evlilik topiklerinde dolaşmam çok saçma çünkü daha pek belli bişey yok ama elimde değil okadar kaptırdımki..akışına bırakmak istiyorum inşalah bırakırım
ama malesef askerden gelince evlenicez diye kurduğum hayalkerden kolay kolay kurtulamıyorum bir askerlik süresi daha çıktı çünkü..neyse allah yardım etsin bana ne diyim

nişanlanırsın canım Allahın izniyle zamanı var biraz demekkii...ya işte bacım askerden gelince askerlik bunun yanında neymişki diyo insan...en azından adı var.. bu askerliğin ne adı var ne bişii.. hiçbirşey bu hayatta kolay elde edilmio senin sınavında bu Allah versin istediklerimizi ama en güzel şekilde kimseye yüzümüzü kara çıkartmadan versin.. :97:

Son düzenleme:
bugün benim gerizekalıya çok sinirlendim ya sabah sınavım vardı erkenden gelebilecekse gelecekti guya..kendi arabası yok babam arabasını verip beni sınava götürcekti sabah babamı kaldırmayalım o götürsün bu seferde die naptı beyfendimiz...akşamdan ne aradı ne haber verdi bende inat aramadım babam götürmek zorunda kaldı herneyse bu gerizekalı ben ilk sınavdan çıktım arıo 10 gibi beyfendi rahatından da ödün vermio yatmış yatmış töbe estf.. neyse açmadım bir bir buçuk saat boyunca sonra açtım öle sınava gireeceğim okulun oraya geldi..akşam oldu beni eve getirdi babamda dışardaymış..eve gelin dedi annem babam yok gitsin dedi suratına hatta gel ben götüreyim dedi iki vasıta yapmasın diye..iyilik yap denize at demişler....bizim salak yok ben sıhıyyeye gidecem dedi başlarda sonra marketlerinin oraya gideriz die bindi arabaya bende bindim..gidioduk yolda evemi götürüonuz yok ben burda ineyim sıhıyyeye gidecem demesin mi babam napıcan sıhıyyede bu saatte filan eve gitsene dedi.. yok indi beyefendimiz insan sesini çıkarmaz bugünlükte eve gider babam hefes etmişken..eline geçen fırsatı teptii beni babama mahcup ettiii sabahki yaptığı yetmemiş gibii çok moralim bozulduuu nasıl davranması gerektiğini bilmio çok canım sıkkınn annemde sabah öyle yaptı şimdi böyle yaptı noluyo bu çocuğa demesinmi bende arkadaşı çağırmış ona söz verdi o yüzden die döndermeye çalıştım ama ne kdr inandı bilemem ben bunun arkasınımı toplucam böle yaa

Son düzenleme:

nişanlılığın en sinir olduğum yanları işte...
nebilim insan kendini hep beraber olmak zorunda hissediyo,
seninkide maşalah ödün vermemiş kendinden bacım inmiş gitmiş
neyse canım belki gerçekten nişnalıyken nasıl davranması gerektiğini bilmiyodur
hani ben sana soruyom ya nasıl davranılır falan die
bu da aynı buna benzemiş
sen hatasını söle ona anlasın ve bidaa yapmasın
sölemessen nasıl davranacağını öğrenemez

amin canım
belki imtihan ediliyorum belli mi olur...
bide şom ağzımı tutamadım amcamın kızına anneme ve ablama aralıkta nişan düşündüğümüzü söledim şimdiden insan 1-2 ay kala söler dimi..
şimdide diyorum ya yüzüm kara çıkarsa aralıkta bişey olmassa diye
neyse 3 kişi duydu dahada sölemim bari kimseye en yakın dostuma bile sölemedim ama

günaydın kızlar :)
açıköğretim sınvalarım her sene olduğu gibi yine mükemmeldi :)
ayrıcaaa sevgilimin ailesi 15 Mayısta tanışmaa gelmişlerdi, bu perşembe de biz gidicez iade-i ziyarete.
hem de kandil mübarek günn giderken hem kandil simidi hem de tatlı götürelim dimiiii :) önerilerr??

Son düzenleme:
oooo hatasoını sölemem mi hatasını yüzüne vurmak benim görevim..ama nasıl pişiman oldu zehir oldu tutturmuştu sıhhıyyeye gidecem die zehir oldu ii oldu...ben seni ailene mahcup etmemek için aman oğlumuzun sevdiği kıza bak demesinler die elimden geldiğince dikkat ediyorum senin yaptına bak yüzümü kara mı çıkartıcan aileme filan dedimm..Allah razı olsun sen elinden geleni yapıon dio nası üzüldü müstahak ona bilmiom birden çıktı ağzımdan ben nie dedimçok pişmanım özür dilerim babana söle arkadaşına söz vermiş o yüzden indi filan de nolur die yalvarıo..buu birrrrrr dedim inşallah hatan 3 olmaz o zmn gerçekten biter olmaz bizim iş dedim o yüzüğü zor atatrsın valla bida yapmıcam dedi ya bakalım
neyse canım şimdiden sonra sölemezsin sende inşallah o dedğiniz gün olur nişanınız gönlüne göre olsun herşey

iyi düşünmüşsünüz evet kandil simidiyle tatlı götürün.. hadi bakalım istemeye az kalmış gelir gerisi hayırlısıyla..hakkında hayırlısı olsun canım

Son düzenleme:

teşekkür ederim, hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah. istemeye en zaman gelecekleri o gün mü konuşulur?

teşekkür ederim, hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah. istemeye en zaman gelecekleri o gün mü konuşulur?

bende onu çok merak ediodum.. malesef o gün konuşmadılar havadan sudan konuştular çok gıcık olmuştum sonra telefonlaştılar annemle kaynanam 1 ay olmadan büyük kahvelerimiz içildi isteme gerçekleşti

bende onu çok merak ediodum.. malesef o gün konuşmadılar havadan sudan konuştular çok gıcık olmuştum sonra telefonlaştılar annemle kaynanam 1 ay olmadan büyük kahvelerimiz içildi isteme gerçekleşti

maşalah Allah tamamına erdirsin inşallah.. bende heyecanla bekliyorum. bizim de o gün konuşulmaz gibime geliyor ama hayırlııs bakalım geç olsun güç olmasın :)

maşalah Allah tamamına erdirsin inşallah.. bende heyecanla bekliyorum. bizim de o gün konuşulmaz gibime geliyor ama hayırlııs bakalım geç olsun güç olmasın :)

amin canım t.ederim hayırlısıyla en kısa zamanda sana olsun inşallah...tabi geç olsun güç olmasın ama merak etme gerisi çorap söküğü gibi geliomuş yaşadım gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…