- 16 Eylül 2008
- 2.288
- 18
- 683
- Konu Sahibi desert06rose
-
- #1.381
keşke daha da baskı yapsaydın canım korkutsaydın millet 8-9 ay öncesinden yer tutuyo kalırız ortada falan deseydin ben benimkine diyom şimdiden korkutuom gözünü
desert salon işlerini ayarlamak için erkenden nişanı yapanı duymadım canım
çünkü benim arkadaşım 2 senedir nişanlı nerdeyse ve salonu geçen ay tuttular ekimin 3üne....
beni kaile alan kim yaaa canım...
canım çok sıkkın gitmek istiyorum buralardan kimseyi duymak istemiyorum :96:
onlar uzatmalı nişanlı..onlar dışında herşeyleri yolunda olupta direk evlenecek olanlar öle yapıo bizim burda
doğru erkek taraı kafasına koydunu yapar caydıramassın
benimki aralıkta nişan takarız diyo bakalım aralık ayına girince tutturmayı düşünüom bende ama dinleyeceni sanmıyorum
seninki inşallah dinler sözünü
hımm anladımm
salonlarda fena pahallı yalnız bikaç saatline bikaç milyar para alıyolar sinir oluyom ya
inşallah ama sanmam
ben yine yalan malan ikna etmeye çalışıcam
ettir valla canım... sinir oluyorum hiç dediğimi yapmıoen sinir olduğum huy ya erkeklerdeki
öle helede erkenden tutulmazsa böle sona kalırsa dahada bindiriolar ücreti..müstahak bunlara hiç acımıyorum
bizim lafımıza bakınca kendilerini kılıbık hisediyolar galiba
ama lafa gelseler daha ii olucak da anlayan yok işte...
genelde ailesini dinlio sanırım seninki
ama onuda dinlemezler evde
aile büyükleri yönetio böle şeyleri
o da evde lafını geçiremez yani
2 milyar küsüre tutumuş arkadaşımın nişanlısı
ay çok yaaa bize
belediye salonları kaça oluyo acaba
ama ordada millet yıllar önceindenmi tutar artık allah bilir
ucuz ya
aynen senin anlattığın bi durum var şuanda...annesi şakayla karışık seneye yapalım düğünü dedi akrabalarıda bunu oğluna söylede gör gününü dediler ama sanmıyorum ailesini dinliodur lafını geçiremez bence
ay inşallah bu şakanın altında bi gerçek yoktur canım yaa
sen şimdiden gözünü korkut bence seninkinin baska falan yapsın evde nebilim
isteyince çok da güzel yaparlar valla baskıyı falan
seneye kalmasın de
2 milyar küsür bence gayet ii bide tuttukları yer güzelse tabii..bizim burda en küçük salonlar 1,5 2 milyar...erkek evi 4 5 milyarlık tutsun işleri nesinir oluyorum erkek evine acıma yok onlara zulüümm
yok ya bide küçük biyer öle lüks de değil
erkek evinede yazık kız sen de bu kadar acımasız olma yaa bi saoln için 4 milyar nedemek ..uyyyy
ben benimkine belediye saolununda yaparız diyom
bakarız diyo
sizinkiler kesin tuttumu şimdi
yok canım düğün gününü konuşmak için bize geleceklermiş..adam bulmaya çalışıolar eylül olsun die çok bulurlarekim sonuna bulmuşlar bi yer de tutulmamış..belki o zmn olsun dicekler bilmiyorum
dur bakalım imidini kesme belki bukadar güvendiklerine göre vardır adamları ii araştırırlarsa bulurlar ya neden olmasın hem illa yaşadığınız şehirde olması şart değil biraz uzak da olabilir
oturmaya gidicektiniz gittinizmi
sizede bu akşammı gelecekler nasıl olucak
ablan konuşuyomu yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?