- 16 Eylül 2008
- 2.288
- 18
- 683
- Konu Sahibi desert06rose
-
- #1.081
Bende herkese vermek istiyorum bakalım nasıl olcakk:97:
anaaamm az kalmış kız ee çeyizin var mı öyle senin başla bi an önce
bu konuyu bende çok düşünüyodum ama şimdi düşündümde benim istememde en fazla 20-25 kişi olcak
çeyizde çoookkk eksik varrrezillikkk toplu allaım dioruz biz çünkü evimizde yer yok kendi evim döşenmesine yakın alıpta direk oraya götürsek die bilmiyorum ona ailem karar vericek...daha bohçalar konuşulmadı galiba p.tesi nişanlımlara gidicez oturmaya ne konuşacaklarsa bakalım
bence al bi yandan yaa toplu ne kadar alabilcenki para mı dayanır öyle kuzum.
çeyizde çoookkk eksik varrrezillikkk toplu allaım dioruz biz çünkü evimizde yer yok kendi evim döşenmesine yakın alıpta direk oraya götürsek die bilmiyorum ona ailem karar vericek...daha bohçalar konuşulmadı galiba p.tesi nişanlımlara gidicez oturmaya ne konuşacaklarsa bakalım
ölede bölede babamın para vermesi lazım vermeyince nası alayım :26:
çok t.ederim canımmmm...inşallahhh en kısa zamanda gönlünüze göre darısı sizin başınızahayırlı ugurlu olsun desert çok güzel olmuşsun ve nişanlınla birbirinize benziyorsunuz maşalaahh..
darısı da bizlere olsun inşalaah :)))
evet orasıda öyle gerçi canım
neyse hayırlısı olsun yetişir inşallah
çok t.ederim canımmmm...inşallahhh en kısa zamanda gönlünüze göre darısı sizin başınıza
yetişir inşallah :26: insan kendi ayakları üstünde durmayınca böle oluyo :44: çalışmama hep engel oldu nişanlım olacak şahısşimdide böle kaldık çeyizsiz aslında şeytan dioki hepsini ona aldır o da öle diodu neyse ya Allah büyük ne deyim
kuaföre ne kadar verdin canımmm
allah yuva kuranın yardımcısı olurmuş.al çeyizi gir borca evlenince ödet kocişe
kızlar ben yine geldim biz barıştık
kızlar ben yine geldim biz barıştık
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyçok sevindim çok biliyodum
hoşgeldin canım..biliodum barışıcanızı o anlık üzüntüyle kimseyi duymak dinlemek istemedin kolay deil bi ilişkiyi bitirmekgözünaydın bu arada aman bitirmeyin öle ufak tefek şeylerde..banada benzemeyin benimde huyum kötü herşeyde bitiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?