Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

Bende herkese vermek istiyorum bakalım nasıl olcakk:97:

benim halam yaptı kahveyi o sorun oldu yok kadınlara yapmayalım filan filan..sen sen ol önce kahveyi yapacak kişiyi ayarla vede kahve cezvelerini büyük cezvelere ağzından pay bırakarak koyun suyunu..ağzına kadar doldurmayın sakın sakın yoksa tüm boca oluo dışına dökülüo..başında adam gibi yapan bulunsun kimseyi karıştırımıcak biri

anaaamm az kalmış kız ee çeyizin var mı öyle senin başla bi an önce

bu konuyu bende çok düşünüyodum ama şimdi düşündümde benim istememde en fazla 20-25 kişi olcak

çeyizde çoookkk eksik varr rezillikkk toplu allaım dioruz biz çünkü evimizde yer yok kendi evim döşenmesine yakın alıpta direk oraya götürsek die bilmiyorum ona ailem karar vericek...daha bohçalar konuşulmadı galiba p.tesi nişanlımlara gidicez oturmaya ne konuşacaklarsa bakalım

bence al bi yandan yaa toplu ne kadar alabilcenki para mı dayanır öyle kuzum.

hayırlı ugurlu olsun desert çok güzel olmuşsun ve nişanlınla birbirinize benziyorsunuz maşalaahh..
darısı da bizlere olsun inşalaah :)))

hayırlı ugurlu olsun desert çok güzel olmuşsun ve nişanlınla birbirinize benziyorsunuz maşalaahh..
darısı da bizlere olsun inşalaah :)))
çok t.ederim canımmmm...inşallahhh en kısa zamanda gönlünüze göre darısı sizin başınıza
evet orasıda öyle gerçi canım
neyse hayırlısı olsun yetişir inşallah

yetişir inşallah :26: insan kendi ayakları üstünde durmayınca böle oluyo :44: çalışmama hep engel oldu nişanlım olacak şahıs şimdide böle kaldık çeyizsiz aslında şeytan dioki hepsini ona aldır o da öle diodu neyse ya Allah büyük ne deyim

Son düzenleme:

allah yuva kuranın yardımcısı olurmuş.al çeyizi gir borca evlenince ödet kocişe

allah yuva kuranın yardımcısı olurmuş.al çeyizi gir borca evlenince ödet kocişe

öle canım Allah yardım eder inşallah..aslında öle yapmak lazım ama sonrada diline düşerim die korkuyom yok çeyizsiz geldin yok bana ödettin yok öle yok böle bellimi olur insanların sağı solu

kızlar ben yine geldim biz barıştık

hoşgeldin canım..biliodum barışıcanızı o anlık üzüntüyle kimseyi duymak dinlemek istemedin kolay deil bi ilişkiyi bitirmek gözünaydın bu arada aman bitirmeyin öle ufak tefek şeylerde..banada benzemeyin benimde huyum kötü herşeyde bitiririm

Son düzenleme:

hoşbuldum tatlım napıym ya o da beni canımdan bezdiriyor valla yeri gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…