Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

ayy yazını okuyunca kalbim pırpır etti ta buralardan Ayrıntılarla bekliyo olucaz

Offfff sormaa canım yaaa bide sevdiğime kavuşcam 2 hafta sonra çok özledimmmm
Şu günü bi atlatsam hayırlısıylaaaaa
Evde bi telaş bi telaşşş
Pazartesi tüm ayrıntılarla burdayım inşallahhhhhh

ay hadi hayırlısı canım isteme söz yüzük kıyafet herşeyi ayrıntısıyla bekliyoruz

Pınarımm aynı gün aynı telaşı yaşıycazzz, benimde pazar akşamııı hadii hayırlısıı

bende varım benimkide haziran temmuz ağustos gibi olabilir bakalım hangisi ama çok korkuyorum ya hayırlısı

Son düzenleme:
Pasta siparişimide verdim kızlar 3 katlı inşallah güzel olur yaaa [/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]

ne kadar ödicen canım
kız söz için çok değil mi 3 katlı pasta

Evet canım benım Allah yüzümüzü kara çıkarmasınn inşallahh

Pasta siparişimide verdim kızlar 3 katlı inşallah güzel olur yaaa

Aminn balım aminn inş.. en az aksilik en çok mutlulukla biterr inş... çok heycanlıyım düşündükçee tebessüm alıyo yüzümüü
Bu ara pastayı sizmi alıyosunuzz ???

anlatıyorum ince ayrıntısına kadar biraz uzun olucak galiba nesse
pazar günü sabahı kalktım erkenden poğoçalarla kekler kalmıştı poğoçaları yaptım ben annemde kekleri 10 gibi işler bitti bende banyo kahvaltı derken saat 12 oldu babamlar tabakları bardakları tamamlamak için teyzemlere komşulara filan gittiler..ben evde yalnız stresten çatlıyorum çıldırcam bi geçseydi artık die yerimde duramıyorum oturdum ağladım kimse yokken neyse ben 5 gibi kuaföre gittim arkadaşlarımda oraya geldiler saçım fena deildi ama benimkiler geç geldi akşam ezanından sonra bozuldu evdyiz beklioruz hep beraber halam bu ne ya saat kaç oldu ne zmn gelip ne zmn gide cekler die moralimi bozmaya başladı ara filan die ısrar etti..o sırada kapımız çaldı evde bi telaş kapıda annem ben babam amcam filan duruoz açtık kapıyı annammmm bisüsü insan giriyo içeri en sona benimki göründü ellerinde çiçeklerle benimkini öptüm kadınları bi odaya erkekleride salona geçirdik 35 40 kişiydik :26: ben ve arkadaşlarım mutfakta duruoz öle hemen çaylar konuşdu tabaklar hazırlandı ben dağıtmadım yengem halam dağıttı..erkek tarafınada amcam dağıttı sonra kahvelere geçtik kahvelerine kadar getirmişler...çiçek çikolata baklava kahve ve kolanyayla gelmişlerdi...kadınlara kahve dağıtamadan doğru düzgün yüzüklere geçildi..ha erkeklere dağıtırken saolsun benimkinin akrabaları yardım etti buna ver şuna ver die zaten içeri bi girdim hepsi yaşlı anam en büyükleri kimki die geçirirken içimden saolsun yardım ettiler en son benimki ve kuzeni kalmıştı kahve almayan tepsiye benimkinin olduğu tarafa tuzu doldurdum arkadaşşımda videoya çekti içerken hepsini içmedi tabi bikaç yudum almış amcama vermek istemiş amcam hayır o bitecek çabuk iç onu demiş korkmuş yazık benimki zaten bütün gün kıpkırmızıydı utangaç utangaç duruodu :76: ha bu arada geldiklerinden 5 10 dk sonra beni istemişler eniştemden abdestli bi şekilde seccade üzerinde peygamberimizin usulünce ilk defa duydum ben öle işte...beni erkeklerin içine sokmadılar kadınların tarafında sandalyeye oturttular benimkini ve beni amcasıuda geldi taktı yüzüklerimizi kesti kurdaleyi sonra kolonyalar çikolatalar dağıtıldı bizimde fotolar çekildi o sırada geçti gitti vakit sonrada gittiler

desertcim hoşgeldin iyiyim sen nasılsın.
aldın mı yzüğünü

iim canım benimkine küsüm almadımda yüzüğü şuanda yüzükte takmıyorum inadımdır biraz duysa gebertir umrumda değil 2 gündür konuşmuyorum açmıyorum telini
nişanlımıyız deilmiyiz belli değil sevgliyken nasılsak öle devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…