- Konu Sahibi desert06rose
-
ya zaten bu dedıgım yere ölesıne ındırım var dıe gırdım yoksa kendıme bakarken liste cıkardım bi ton yeri gezicem bakmısken sana da bakarım canım
10 gün sonraa tanışmaya geliyolar of çok az kaldı
Artık bu topiğe elveda deme zamanı kızlar affedin beni bizim hikayemiz bu gece bitti
ii akşamlar kızlar...arada bakıodum ama yazmaya vaktim olmuyodu..daha uzun uzun sohbet edicez sizle gelicem biraz kendimizi toparlıyalım
bu arada nası yani :44: ne elvedası ne hikayesi ne bitmesi anlamadım ben :44: iimisin canım bi problem yoktur inşallah
herkes relaxx babama 10 gün kaldı gelmelerine diyorm ne yapalm tören mi düzenleyelm diyo
bitti cnm herşey bitti
nasıl yani yaaa...siz evlilik yolunda gitmiomuydunuz nolsu kuzum bu kdr büyük anlamadımki ben :44:
artık gitmiyoruz cnm
neden ama kuzumanlatmak istersen dinlerim
boşver canım bitti işte.....
herkes relaxx babama 10 gün kaldı gelmelerine diyorm ne yapalm tören mi düzenleyelm diyo
Allah seni napmasın haklı adam napsınn törenmi düzenlesin yanii heeçççç geliosa geliolar onamı gelio sana geliolar
Aynısı bnmde başıma geldi yaaa hep böle bu işler sanırım,misafirliğe normal komşu gelio gibi davranıyorlardı yaa çok sinirim bozulmuştu ozamanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?