Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

ya sorma kasımda geldi gittiler sonra 1ay ses çıkmadı annemler tabi başladı laf etmeye millet soruyo ne yaptınız ne olacak die etraf baskısıda etkiliyor.kayınvalidem aradı davet etti bizde sizi ağırlamak istiyoruz dedi ama 7saatlk yol var annemde nişan sözisteme olmadı ne gerek var dedi gitmedik. şimdi mayısta gelelim diyorlar izinler uymuyo zaman problemi çok var .isteme olsun söz olsun birazda öyle duralım diyorlar sanırım ama ben hiç bilmiorum ve uzatmak yerine erkek arkadaşım olarak kalsa sonra 3 4 ay kala nişan düğün olsa derdim sanırım olmayacak

bence gitmeyerek ii yapmışsınız annen haklı..bu hayatta insanın istediği umduğu beklediği şeyler çok zor oluyo.. bende nisanda nişanım olsun istedim işte omayınca olmuyo...karşı taraf çok nazlı ağırdan alıolar.. sanki onların kızlarını alıoz akışına bırakalım bakalım başka ne gelir elden :26: bende tanışmaya gelirde sesleri çıkmazsa konu komşuya ne dicez ayy çok yıpranırım pööff aldırmayan takmayan insanlardan oldum olasıu nefret ettim benimi buldu ne

zor işler akışına bırakıncada zor oluyo :)) helede erkek tarafı geniş ve rahatsa ben diyorum acaba istemiyorlarmıda okadar ses çıkmadı taki ben diyene kadar sessizlerdi. ama istemiyor gibi değillerde anlamııyorum ne düşünüyorlarsa artık

aynennn katılıyorum her kelimene....anlam veremiyorum bende hakikaten ne düşünüolarsa... :44: amannnnn çok zor bu işler..

süper ya tek dilediğim tanışmanın böle geçmesi nişan isteme konuşulması ama ses çıkarmazlarsa bide :44: bana çıkarmıcaklarmış boşboş konuşup gideceklermiş gibime geliyo hayırlısı inş.. :97:[/QUOTE]

olur mu canım hiç öyle şey merak etme tanışmaya geliyorlarsa bu konular ama açık açık ama üstü kapalı muhakkak konuşulur.öyle de olur merak etme sen zaten tanışmanın son demlerinde bu konulardan bahsediliyor hayırlısıyla sözümüzü nişanımızı yapmak istiyoruz falan diyorlar ondan öncesi hep havadan sudan muhabbetti emin ol. yani tanışmanın başlarında o boş muhabbetler senin moralini bozmasın son ana kadar bekle boşu boşuna gelmeyecek ya bu insanlar

ne bileyim canım ya kuru kuru tanışıp gideceklermiş gibime gelio..hiç bişi sölemioki benimki... :44: hiçbişidende haberi yok gibi..gerçekten bende boş boş oturup gideceklermiş izlenimi yaratıo bu tavrı..ablasıyla konuştum kendisi urfada öğretmen bu dönem ataması oldu daha nisanın sonunda izin almış geliomuş 3 4 günlüğüne bende kendi kendime umutlandım acaba nişan isteme filan olacakta ölemi gelio die :26: ama hiç sanmam annesini babasını özlemiştir geliodur...hiç umduklarım olmaz çünkü aman en iyisi oluruna bırakmak :97:

Son düzenleme:

onlar geldiklerinde söz yada nişan konusu açarlar canım merak etme sen. dediğin gibi oluruna bırak,şimdi böyle kendi kendine canını sıkacak şeyler düşünüp de üzülmeye gerek yok hiç.Beklentilerinin gerçekleşeceğine inanıyorum ben hayırlısı olsun inşallah yürekten diliyorum bunu.

ayy ne güzel inşallah dilediğin gibi olur..anam ben hayal kurdukça plan yaptıkça aksisi oluo artık akışına bırakıyorum :26: ben para mara düşünmüom sanki herşeyi halledicekmişiz gibi çok basit sanıyorum heralde halbuki babam sıkışık yani doğrudüzgün parada harcamaz :44: neyse hayırlısı

para biriktirmek lazm canım. imkanın varsa ufaktan başla derim
ayy benim bu cuma cumartesi yada pazartesi tanışmaya geliyolar...ben pazartesi gelsinler istiyorum hiçbişeye başlamadım evi dip bucak temizlicem daha :44: ne zmna yapıcam bide çok korkuyorum bişi konuşmucaklar öle boş sohbet edip gidecekler diye çünkü aldırmıolar gibime gelio yada benimki odun kendisini ifade edemio anlayamıyorum

daha ilk tanışmaya geliyorlarsa direk istemeye gelmyorlardır herlde canım. sevgiline sorsan açık açık. sen de odunlk yap anlamadm de

süper ya tek dilediğim tanışmanın böle geçmesi nişan isteme konuşulması ama ses çıkarmazlarsa bide :44: bana çıkarmıcaklarmış boşboş konuşup gideceklermiş gibime geliyo hayırlısı inş.. :97:[/QUOTE]
merk etme canım en azından çıtlatılır açık açık konuşulmasa da ilk tanışmada. burda bilgi alablceğin tek kişi sevdiğin. yapış yakasına cevabını almadan bırkma
bu arada kızlar tanışma için elbisemi aldım sizce nasıl :44:

[URL=http://img88.imageshack.us/i/fotoraf0132.jpg/]
[/URL]
ben bayıldım elbisene çokta yakışmış sana oturmuş üstüne maşallah

eminim sorun maddiyattır canım...

ya para biriktirmek lazım evet de zor..evdeyim çalışmıyorum..babam evdeyim die para vermiyo toplu alınır büyük bi ihtimal çoğuyinsallah kimseye mahcup olmadan halledilir herşey :97:

evet canım daha ilk kez tanışmaya geliyolar..isteme değil...

ufak ufak çıtlatmaya ne hacet tatlım..bizim ramazandan sonra düğünümüz olacak guyaa hangi arada olacak ufaktan ufaktan çıtlatırlarsa

t.ederim beğenmene sevindim canım

Selam kıslarr çok güzel bir topik açmışsınız bol sohbetli olsun inş.
İletilerin bir çoğunu okudum, karşı tarafın uzatmasın, uzun bir süre sonunda gelmesinin en büyük nedenii maddi imkansızlıklar olabilir diye düşünüyorum. Heleki şehirler arası olunca en az ikiye katlıyo masraf. Ne lcak altı üstü söz demeyin inanın bilmediğiniz o kadar çok masraf çıkıyorki. Ayrıca söz olunca devamıda gelmek zorunda aileler kendilerini güvendiklerinde hazır olduklarında meydana çıkmak istiyolar haklı olarak ama gelde biz gençlere anlatt:82:
Biraz sabır, sevdiğine güven herşeyin üstesinden gelir eminim, zor dönemler bunlarr kimin ne dediğine kulak asılırsa yıpratılırız ve bu heyecanı doyasıya yaşayamayız. Bundan kaçış yok elinde sonunda evlenilecek bu süreci doyasıya yaşamak için elimizdne geleni yapmalıyız. Hepimizin allah yardımcısı olsunnn :97:
Bu arada benimde martta sözüm olacaktı ben nisan istedim ama şimdi mayıs olsun diyorum. Kendimi her bakımdan hazır hissetmek istiyorum. Bakalım en geç önümüzdeki ay allah nasip ederse bende sözlü olucam. Gerçi artık herkes bana sözlü gözüyle bakıyor çünkü tektaşımı takıyorum. Bi tek resmi olarak yüzük takmamız kalıyorr

Selam arkadaşlar, beni de bu hafta sonu istemeye geliyorlar çok şükür..
Ahh ah çok uğraştırdılar bizide ama artık yoluna giriyo galiba, inanamıyorumm..

benide 14 mayıs gecesiyorlar istemeye nasipse nişanda oolck bizim yüzükler tatkılcak uzak şehrden geldikleri için hepsi aradan çıkıcak hazırlıklar son sürat edevam ediyor stres heyecanda çok var

benide 14 mayıs gecesiyorlar istemeye nasipse nişanda oolck bizim yüzükler tatkılcak uzak şehrden geldikleri için hepsi aradan çıkıcak hazırlıklar son sürat edevam ediyor stres heyecanda çok var

Hepsini aradan çıkarınca hepsinin stresini birden çekeceksin tabi :) Hayırlı olsun..
Nası veriyolar uzak şehire sizinkiler ya, bizimkilere istanbul avrupa yakasından anadolu yakasına vermesi zor geliyo :)

selam canım çok güzel yazmışsın valla gelde biz gençlere anlat...ama şöle bi düşüncede oluo insanda bi başlansa gerisi gelir Allah yardım eder die galiba o yzden bu aceleciliğimiz :44: benimde bu gidişle mayısta nişanım olur gibime gelio içime öle doğdu zaten istemeyle sözü bir yaparlar amannnn kafamı fazla kurcalamayım canım sıkılıo bu arada çeyizini bitirmişsin mşlhhh bizde hiçbişi yok nolucak halimiz bilemiyorum hem bian önce olsun bitsin istiyorum hemde bişey yapmıyorum :26: yaşasın tembellik karşı taraf tembel olunca ister istemez bizede bulaşıo herşeyin hayırlısı..yüzdük yüzdük buralara kdr geldik vardır bundada bi hayır..

Selam arkadaşlar, beni de bu hafta sonu istemeye geliyorlar çok şükür..
Ahh ah çok uğraştırdılar bizide ama artık yoluna giriyo galiba, inanamıyorumm..

ne güzel ya demek istemeye geliyolar bizede nasip olur mu ki en kısa zmnda :97: yoluna girmesine çok sevindim benimkide girermiki

yine sizin taraf nazlıymış canım ne güzel en azından kız evi naz evi bizim karşı taraf ağır ayy çıldırtacaklar beni :95: inşallah çok mutlu bi evliliğin olurda ailen utanır biraz iki taraf bu kdr seviosa neden zorluk çıkarılır anlayamıyorum bizde eylülde düşünüoruz düğünü ama düğünden önce nişan bi olsaydı hayırlısıyla :97: Allah gerçekten yardımcımız olsun..gerçekten hiç kolay değil

okyonus sizinde bi tarihiniz var ne güzel ne mutlu size... darısı bana inş

Son düzenleme:

Canım hayat şartları zor gerçekten, bi başlanırsa gerisi geliyor ama borç harç sıkıntıyla geliyor. Heer anne baba rahat rahat yapmak ister ama işte şartlar. Benim çeyizimin bi kısmı bitmesine rağmen büyük parçalar var nişan hazırlığı olcak derken benide stres basıyorr nasıl çıkılcak işin içinden yaşayıp görcez artık:96:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…