- 4 Mayıs 2009
- 956
- 16
- 318
- Konu Sahibi desert06rose
-
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Sevdiğim Thy nin sınavına girmişti bu iş için çok uğraşıyodu nihayet oldu çarşamba Nevşehir 'e gidiyooo kurs görcek 3 ay Nevşehir'de 3 ay İstanbul'da hayallerimizz gerçekk olduu çokk mutluyummmmmmmmmmmmmm
Ama nasıl yollucağımı bilmiyommmmm
Aaaa süper haber bu gözünüz aydın canım =) Bıraz sabır gerekicek ama geLeceğiniz için katLanıcaksın
Sevdiğim Thy nin sınavına girmişti bu iş için çok uğraşıyodu nihayet oldu çarşamba Nevşehir 'e gidiyooo kurs görcek 3 ay Nevşehir'de 3 ay İstanbul'da hayallerimizz gerçekk olduu çokk mutluyummmmmmmmmmmmmm
Evettt canım benim öylee katlanıcaz çok istiyorduk çünkü
Daha şimdi birlikteydik yeni evine yolladım
Yarında eşyalarını hazırlıcam onlara gidip ellerimle hazırlıcam bavulunu kimseye bırakmam
kızlar vallahi süpersiniz muhabbetinize bayıldım :)
herkese slm canlarım...bugün rahatımbabamla konuştuk düğüne az var die nişan olmasın düğünde yuaparız nişanda harcıcamızı dedi..bende hak verdim..bu hafta söz olucak kaynanaya diyelim benimkiyle yüzük elbise bakmaya gideriz..sonra pastayı sipariş vericez..yarın söz tepsimi almak için çıkıcam annemle..herşey eksiksiz olsun istiyorum pazarda kuaföre gidicem nasıl saç yapptırcam bilmiyorum..elbisemin rengnde de benimkine krava alsam uyumlu olsak :97: öle şimdilik kafamda bi elbise var üstü krem tül... altı saten siyah renkte bi elbise :97: ama benimki dizde diye istememişti onu alabilirim kusura bakmasın o da siyah takım siyah gömlek krem kravat süper olur tabi istediğim olursa hayırlısı dua edin siz yinede canlarımmm
oooo gelişmeler ne güzelmiş canım anca haberim oldu
çok sevindim canım herşey gönlünce olsun
herkese slm canlarım...bugün rahatımbabamla konuştuk düğüne az var die nişan olmasın düğünde yuaparız nişanda harcıcamızı dedi..bende hak verdim..bu hafta söz olucak kaynanaya diyelim benimkiyle yüzük elbise bakmaya gideriz..sonra pastayı sipariş vericez..yarın söz tepsimi almak için çıkıcam annemle..herşey eksiksiz olsun istiyorum pazarda kuaföre gidicem nasıl saç yapptırcam bilmiyorum..elbisemin rengnde de benimkine krava alsam uyumlu olsak :97: öle şimdilik kafamda bi elbise var üstü krem tül... altı saten siyah renkte bi elbise :97: ama benimki dizde diye istememişti onu alabilirim kusura bakmasın o da siyah takım siyah gömlek krem kravat süper olur tabi istediğim olursa hayırlısı dua edin siz yinede canlarımmm
bakk dün boşuna üzüldün
yani direk nişan olcak dimi kuşum :44: söz demişsinde kafam karıştı yani :44:
herşey yetişir sen merak etme
dediğin elbise tarzını biliyorum bende istememde öyle bişey istiyorum
bize gelişmeleri yaz canım.baban sanırım daha bi ılımlı yaklaşıyo bu konuya artık dimi :81:
dün biraz şoktaydım paniklettirdiler beni...
ya söz nişan herneyse ondannişan olmucak işte nişan gibi olucak bu...inşallah yetişir
evet burda accort ta var o elbiseler pudra pembesi istediğim bi şekilde elbise bulamassam en son onu alıcam :26: babam sesini çıkarmadı amcamı aradı kızı verioz pazar isteme var yüzük takılacak die...bu haftada memlekete gidip babannemleri getirecek öle işteyzarım mutlaka bakalım neler olucak :26: şimdi biz alışveriş yapmadan yüzükleri takıcaz ya sonra mutlaka allışverişe çıkılırmı bohçalar için filan onun hakkında bilgim yok :44:
hmm tamam kızım sizin direk nişan olcak işte.alyans takılcak dimi.
ne güzel babanda yumşadı bu konuda artık sevindim
alışverişe çıkılır tabik canım.söyle ama.haftaya alışverişe çıkalım de onşardan bekleme
aldıgın teepsi,elbise vs herşeyi paylaş fikir olsun bizede
Canımm benım cok mantıkLı bi karara varmışsınız..Telaş yapma bi yerden hazırlıklara başlandığında zaten gerisi geLiyo senin yüzün gülsünnn yeterrr :90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?