- Konu Sahibi desert06rose
-
olar yavrum gelürükkk orayada gelürükkSelam kıslarr, sesinizz çıkmıyoo bugünnn
düğün tarihi belli olanlarr 2012 dee gelin olcaklarr buyrun yeni topiğimizzz
http://www.kadinlarkulubu.com/sohbe...n-adaylari-buyrun-sohbete-982998299829-a.html
hazırlık yok canım relaxım rahat geniş kebap
Kizlar mercan rengi bi elbise giyeceğim kız istemede, altına ne renk çorap giysem ten rengi mi yoksa siyah mı :) Komik ama insan bunları bile düşünüyor hihihi :) Ayakkabı siyah rugan giyicem az topuklu...:)
siyah bence canım.isteme günü oldugu için çok dikkat çekici olma
Hımm siyah ince çorap diyorsun...Doğru bak o açıdan hiç düşünmedim, açık daha dikkat çeker dimi gereksiz olur...Hem belki siyah çorap bacakları da ince gösterir dimi hihihihi
olar yavrum gelürükkk orayada gelürükk
kız noldu sende bi gelişme var mı
iadeyi ziyaret olmucak canım annesi bida arıcak hem kaynaşmış olur hem de ne konuşacaklarsa artık istemeden konuşşurlar gibime gelio anneler... sonrada artık annem ararım sürekli dio
iadeyi ziyaret olmucak canım annesi bida arıcak hem kaynaşmış olur hem de ne konuşacaklarsa artık istemeden konuşşurlar gibime gelio anneler... sonrada artık annem ararım sürekli dio
evet canım kesinlikle siyah çorap bence.
hem bacakları ince gösterir.
hem zarif,sade ve şık gösterir.isteme günü ağır takılmakta fayda var.
bende siyah elbise giyip,kahverengi yada pudra rengi kemer,babet ve eşarpla tamamlıcam
Vay kaçırmışım kaynaşmış aileler canım :) hayırlısı olsun :13:
iyi yaa sevindim canım.artık annesi aradıgında istemeye gelceklerini söyler.bundan sonraki aşama isteme aşaması olur sanırım.hakkında hayırlısı
canımm bak şimdi isteme günü servisi sen yapacagın için kolyeyle eğil doğrul zor olur.kolye böreklerle keklerle karışırSaolasın canım 2 de 2 aynı yorum geldiğine göre siyah çorap tamamdır :) altına giyeceğim ayakkabıda çok az bi topuk var :) bu arada mercan elbise önüne uzun siyah kolye mi taksam, ya da o da abartı mı olur :) Ama mercan siyah uyumu da güzel geliyor...kısa kolye taksam, boyun kısmından zaten gözükmeyecek :)yaw öyle heyacan verici ki neler düşünülüyor
kaynaşıcaklar başka yolu yokhayırlısı canım evet
inşallah söler artık yani yeter sustuklarıablası gelio haftaya o gitsin galiba isteme olur :26: inşallah hayırlısı :97:
canımm bak şimdi isteme günü servisi sen yapacagın için kolyeyle eğil doğrul zor olur.kolye böreklerle keklerle karışırkolye takmasanda olur.şık bi siyah bileklik,ince olsun ama,şıkda bi siyah yüzük tak tmmdır
Süpersin mervecim :) Evet bak dıştan bakınca daha iyi farkediliyor bazı şeyler doğru...o kadar kişiye ben servis yapıcam, her eğilmemde kolye beni sinir edecek :) bizde kız isteme ve söz aynı anda olacak...yani onlar yüzük takacak ikimizede ondan,parmağa yüzüğü hiç takmam ama dediğin gibi ince siyah bir bileklik tamamdır :) saçlarda dalgalı fön oldu mu okidir heralde :)
canımm bak şimdi isteme günü servisi sen yapacagın için kolyeyle eğil doğrul zor olur.kolye böreklerle keklerle karışırkolye takmasanda olur.şık bi siyah bileklik,ince olsun ama,şıkda bi siyah yüzük tak tmmdır
Süpersin mervecim :) Evet bak dıştan bakınca daha iyi farkediliyor bazı şeyler doğru...o kadar kişiye ben servis yapıcam, her eğilmemde kolye beni sinir edecek :) bizde kız isteme ve söz aynı anda olacak...yani onlar yüzük takacak ikimizede ondan,parmağa yüzüğü hiç takmam ama dediğin gibi ince siyah bir bileklik tamamdır :) saçlarda dalgalı fön oldu mu okidir heralde :)
hee söz de olacaksa yüzük takma.sadece ince siyah kibar bi bileklik tamamdır.saçlarınada düz fön tamamdırooohhh hem şık,hem güzeell,hemde hanım hanımcık
hee söz de olacaksa yüzük takma.sadece ince siyah kibar bi bileklik tamamdır.saçlarınada düz fön tamamdırooohhh hem şık,hem güzeell,hemde hanım hanımcık
Ellere de en uygun oje french heralde :) ay böyle yazıp duruyorum ama bu heyacan nasıl bişey yaw :)
sevgiliminde kahvesine tuz koyayım diyorum, inşallah sorun olmaz...
Hiç bi arkadaşıma da söylemedik, yüzükle çıkmak istiyoruz...şok olacaklar
Ellere de en uygun oje french heralde :) ay böyle yazıp duruyorum ama bu heyacan nasıl bişey yaw :)
sevgiliminde kahvesine tuz koyayım diyorum, inşallah sorun olmaz...
Hiç bi arkadaşıma da söylemedik, yüzükle çıkmak istiyoruz...şok olacaklar
evet canım renkli oje sürme.french yap oohh miss
tuz da koy içinde kalmasın.
ben koyamicam benmki istemede olmicak.uzaktan gelcekler ve istemeyle nişan arası 1 hafta olcak benim.o sadece nişana gelcek.
bende kahveyi nişan günü içircem
söylemeyin tabi.bu işler ne kadar az kişiyle olursa insanın başı o kadar az ağrıyo.
babam sağolsun herkese söylemiş her kafadan bi ses çıkıyo
evet canım renkli oje sürme.french yap oohh miss
tuz da koy içinde kalmasın.
ben koyamicam benmki istemede olmicak.uzaktan gelcekler ve istemeyle nişan arası 1 hafta olcak benim.o sadece nişana gelcek.
bende kahveyi nişan günü içircem
söylemeyin tabi.bu işler ne kadar az kişiyle olursa insanın başı o kadar az ağrıyo.
babam sağolsun herkese söylemiş her kafadan bi ses çıkıyo
canım benim desteğin için çok saol, arkadaşlarımıza sürpriz olsun diye söyleyemediğimizden bunlarda aklıma takılıyordu, rahatlattın beni...french oje okidirhımm sizin arada 1 hafta olacak demek...valla tabi sende nişanda içir aklımızda kalmasın :)
bizde kız isteme söz beraber ama nişanı törenli yapacagımızdan, o da ekime kalıyor
tuzlu kahve işinide sadece sevgilim biliyor hihihihi :)
canım benim desteğin için çok saol, arkadaşlarımıza sürpriz olsun diye söyleyemediğimizden bunlarda aklıma takılıyordu, rahatlattın beni...french oje okidirhımm sizin arada 1 hafta olacak demek...valla tabi sende nişanda içir aklımızda kalmasın :)
bizde kız isteme söz beraber ama nişanı törenli yapacagımızdan, o da ekime kalıyor
tuzlu kahve işinide sadece sevgilim biliyor hihihihi :)
ne demek tatlım yaa birbirimize destek için varız burda ne de olsa.içini ferah tut.ufak aksilikler mutlaka olcak cannı sıkma keyfini çıkarmaya bakk
ne demek tatlım yaa birbirimize destek için varız burda ne de olsa.içini ferah tut.ufak aksilikler mutlaka olcak cannı sıkma keyfini çıkarmaya bakk
evet burada birbirimize destek olmak için varız, harika bi grup
Bu arada mercan renkli elbiseye uygun ne renk göz farı kullanılmalı
Tamam yüzümden gülümsemeyi eksik etmemeye çalışıcam, doğru keyfi kaçırmamalı böyle bi günde
evet burada birbirimize destek olmak için varız, harika bi grup
Bu arada mercan renkli elbiseye uygun ne renk göz farı kullanılmalı
Tamam yüzümden gülümsemeyi eksik etmemeye çalışıcam, doğru keyfi kaçırmamalı böyle bi günde
bence gri faz gider.mercan rengi far olmaz çok sırıtır.ama mercan rengini andıran tatlı ve hafifi bi renk bulursan o da olabilir canım.çok çok hafif renkte bi ruj ve üzerine parlatıcı.makyajı çok çok sade yap
bence gri faz gider.mercan rengi far olmaz çok sırıtır.ama mercan rengini andıran tatlı ve hafifi bi renk bulursan o da olabilir canım.çok çok hafif renkte bi ruj ve üzerine parlatıcı.makyajı çok çok sade yap
mercan rengim maalasef yok o renkleri andıran da yok
gri olur diyorsan tamam açık gri yaparım canım :) hafif renk veren rujum var oki bi de parlatıcı...
tek far da kararsızdım işte...tabi tabi sade olmalıyız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?