- 29 Aralık 2024
- 93
- 20
- 3
- 35
Ayy hadi inşallah güzel sonuçlar alırsınız ben bile şuan heyecanlandimSoftec marka şu an ikisi de pozitif oldu düne göre daha belirgin gibi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy hadi inşallah güzel sonuçlar alırsınız ben bile şuan heyecanlandimSoftec marka şu an ikisi de pozitif oldu düne göre daha belirgin gibi
İnşallah çok teşekkür ederim dualarınızı esirgemeyin lütfenAyy hadi inşallah güzel sonuçlar alırsınız ben bile şuan heyecanlandim![]()
Canım hayırlı olsun kan ver mutlaka çok sevindimAy awox değilmiş testim yanlış hatırlıyormuşum albi markası yaptım sabah bu da silik çıktıEki Görüntüle 3584548
Teşekkür ederim canım yap yap yarın sen de varsa çıkar inşallahCanım hayırlı olsun kan ver mutlaka çok sevindimbende yarın sabah bir yapayım o zaman aynıydı tarihlerimiz
Sizin bugün 12.gunmu catlayali kaç gün oldu belirtiler neydi bu arada gözünüz aydın sağlıcakla kucağınıza alırsınız insallahTeşekkür ederim canım yap yap yarın sen de varsa çıkar inşallahverdim çıktı bile sonucum 23,5 biraz düşük umarım sağlıkla ilerler
Teşekkür ederim inşallahSizin bugün 12.gunmu catlayali kaç gün oldu belirtiler neydi bu arada gözünüz aydın sağlıcakla kucağınıza alırsınız insallah![]()
Ovülasyon testi yapmış mıydınız nasıl değerlendirdinizTeşekkür ederim inşallahevet 12. Gün bugün 1 haftadır ara ara kasık ağrım vardı bir de çok uykum geliyor başka belirtim yok henüz
Bende 12.gun yapayim ozaman bu ay nasip olur insallhTeşekkür ederim inşallahevet 12. Gün bugün 1 haftadır ara ara kasık ağrım vardı bir de çok uykum geliyor başka belirtim yok henüz
Evet yaptım 17 si pik 18 i çatlama gördüm pik gününü değerlendiremedik o yüzden çok ümidim yoktu bu ay aslında 16 ve 18 ini değerlendirdikOvülasyon testi yapmış mıydınız nasıl değerlendirdiniz
Daha cok erken canim, henuz belirti olusmaz bileKızlar regliye daha 11 gün var ama 4 gündür göğüs ağrısı çekiyorum ara ara sızlıyor. Rgl olmadan midem apırır 4 gündür de ara ara ağırıryor. Ümitleneyim mi sizce
Çatladıgi günü 1.gun diye sayıyoruz degilmiEvet yaptım 17 si pik 18 i çatlama gördüm pik gününü değerlendiremedik o yüzden çok ümidim yoktu bu ay aslında 16 ve 18 ini değerlendirdik
1. Gün diye saymadım 1. Gün diye sayarsam 13. Gün oluyorÇatladıgi günü 1.gun diye sayıyoruz degilmi
Ben ilk defa bu ay ovulasyon denedim oyuzden sordum1. Gün diye saymadım 1. Gün diye sayarsam 13. Gün oluyor
Sizin kaç gün geçti çatlamanın üzerinden inşallah pozitifleri görürsünüz siz deBen ilk defa bu ay ovulasyon denedim oyuzden sordum![]()
Daha 6 gün gectiSizin kaç gün geçti çatlamanın üzerinden inşallah pozitifleri görürsünüz siz de![]()
Ay daha çok yeni ben dayanamayıp 9. Gün yaptım test negatifti 11. Gün çok silik 12. Gün biraz daha belirginleştiDaha 6 gün gecti![]()
Ayy cok sevindim adınıza sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbimTeşekkür ederim canım yap yap yarın sen de varsa çıkar inşallahverdim çıktı bile sonucum 23,5 biraz düşük umarım sağlıkla ilerler
Evet nasil sabredicem bilmiyorumAy daha çok yeni ben dayanamayıp 9. Gün yaptım test negatifti 11. Gün çok silik 12. Gün biraz daha belirginleşti