• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Teşekkür ederim canım yap yap yarın sen de varsa çıkar inşallah 🙏🏻 verdim çıktı bile sonucum 23,5 biraz düşük umarım sağlıkla ilerler
Sizin bugün 12.gunmu catlayali kaç gün oldu belirtiler neydi bu arada gözünüz aydın sağlıcakla kucağınıza alırsınız insallah🥰

Kızlar regliye daha 11 gün var ama 4 gündür göğüs ağrısı çekiyorum ara ara sızlıyor. Rgl olmadan midem apırır 4 gündür de ara ara ağırıryor. Ümitleneyim mi sizce

Kızlar merhaba benim bu aydan pek umudum yok pek iyi değerlendiremedim ama ayın 26 sında yumurtlamam oldu akıntım olduğu için şüphelendim bugün sağ kasığımda adet olacakmışım gibi sızı var inolac kullandım da böyle bir şey yaşayan var mı acaba

Teşekkür ederim canım yap yap yarın sen de varsa çıkar inşallah 🙏🏻 verdim çıktı bile sonucum 23,5 biraz düşük umarım sağlıkla ilerler
Ayy cok sevindim adınıza sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim 🙏 yarın sabah bende bir yapayım hiç umudum yok adet ağrım gibi ağrılar başladı çünkü 😑

Back
X