Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Bende thancss woman kullanıyorum içeriği çok güzel inşallah şifa olsun gelsin bebisler canım

Cnm sonucu iyi çıkarsa tabiki rahim filmi cekicek gününü reçetesini verdi ben hemen yaptırma taraftarı değilim deneme süresi 6 ay ila 1 yıldır gerek görmediği için tahlillerin.normal olduğu için sorunnum olmadigi için folik asit ve demir dışında oyuzden gerek görmüyor anlamida yok zaten bu durumda yumurta uruyorr ve kaliteli durumda gebelik olmaması için engel bir durum yok benlik oyuzden eşimin yarinki sonuçlarına bakıcak ki ben 2 hamilelik ve doğum geçirdim hamile kalabilirim doktorumdan memnunum şu anlık bundan önce başka doktorada gorunmustum memnun kalmadım evet 6 ay doğal yoldan deneme süresi verdi bu zaten normal verilen süre herkez için ve gebelik oluşmadı şimdi eşime bakılması gerekiyor ona göre ilerle yapılcak bunlar olması gereken aşamalar zaten 1 yılı doldurmadan ben ve doktorum asilama gerek görmüyoruz olmasi gereken bir durum bu ilaç firmalarının yaptığı şeyleri söylüyor malesef doğru bu herkez kullanmamalı bence desteğe ihtiyacı olan kişiler için tabiki gerek duyulduğu yerde kullnama tavsiyeleri gayet normal önceki hamileliğimde folikasit dışında başka bişey gerek duymadılar ozman 4 doktora gorunmustum ağzımla istememe rağmen vermediler şuanda vitamin dediğimiz şeyleri herkez kafasina görede satıyor heryerde hemde marketlerde bile var artık oyuzden doktorumuzu dinlemekte büyük fayda var herkezin aşamaları farklı ilerliyor her doktorun görüşleri farklı oluyor

Canim sen bilirsin tabiki ama sana en azindan yumurta takibi yapmalı. Bunun neye zarari var ? Kullandiracagi mesela klomen femara bunlari insanlar alip evde kendi kullaniyor. Bence biraz dr bosluyor bu konuyu. Vitamin konusunda inositol özellikle faydali bir takviye ve cok faydasini gören var. Ve diger vitaminlerin katkisi illa ki var. Mesela kendini yorgun hissediyorsun hasta olacak gibi falan icince bile toparliyor insan. Yani bence vitaminleri para tuzagi gibi gosterip kullanma demekte dogru degil.
Elbette karar senin. Ama vakit zaman akip gidiyor. O yüzden bende bosuna bekleme diye dedim canim

Kuzum rahim kalınlaşması ve bebişin turunması için bi takviye önerir misin biliyor musun?

Sanırım çıkan sonuçlara göre yapacak takip işini yarın tekrar gidicegiz 1 saate çıkıyormuş sprem testi klomen ve femara yumurta olması için kullanılan ilaçlar değilmi bende yumurta sorunu yok ondan vermyor sanırım sprem ve rahim filmi sonucundan sonra ilerme yapilcak hayırlısı artık benimde amacım bir sorun varmı yokmu onu öğrenip kafa rahat akışına bırakmak her denemede acaba sorun neyde diye düşünmemek adına takviyeleri hiçbir doktor illa kullan diyemezki istersen kullan iyi der geçer bizde kendi kendimize alıp içiyoruz tabiki doktorun demek istediği sağlıklı ve dengeli beslenme olduğu sürece vücudun gerek duymyor diyor kullanıp kullanmamak senin isteğine kalıyor 6 ay daha olmazsa yine aşılama denemesi yapılcak bakalım sadece hamile kalmayla bitmyorki işte sağlıkla devam etmesi Rabbim herkese hayırlı sağlıklı bebek nasip etsin verende alanda o zamanı gelince olacaktır çok takılmyorum oyuzden cnm geç olsun güç olmasın yıllarca sebepsiz bekleyen okdar insan varki tez zmanda sağlıkla inşallah herkez kavuşur bebeklerine

Zaten veren de alan da Allah o konuda aksini asla düşünmedim rabbim ol derse olur. En iyi ben bilirim onemli olanin hamile kalmak degil saglikla sürdürebilmek oldugunu...
Sen bilirsin ben sana tavsiyede bulundum.
İnşallah saglikla gelsin evlatlarımız. Saglikli uzun ömürlü olsunlar

peki pcoslu olmayanlar kullanırsa bir zararı olur mu acaba?
Yumurta kalitesi artsın diye pcos olmayanlara da veriliyormuş bence faydası olur. İnositol zaten b8 vitamini ve fazlası vücutta depolanmıyor. Doktor bana istediğin kadar kullan demişti. Tabi yine de doktoruna bir danışsan iyi olur canım

Canım bunu bi dene inşallah faydası olur. Ama ocean marka inositolü de tavsiye ederim myo D-kiro inositol var içinde onu da bir araştır. Dua ederim tabi

Banada 6 ay verdi doktor 2. Ayımdayım dediğin bütün testleri yaptırdım ben bişey çıkmadı ama doğal yoldan gebelik 6 ayda olmazsa aşılama olacağım benim tekrarlayan gebelik kaybım var ama ondan zaman önemli olduğu için sana neden söyledi bunları canım

Kuzucum duphaston veriyormus doktorlar. Sen tüp bebek yapacaksin zaten sana progestan verir. Progestan fitil hem faydali hemde tutunmada katki sagliyor eminim doktorun baslayacak bunlara.
Evet kuzum iğne falan da veriyolarmış ama inositol gibi destekleyici bi takviye var mı acaba diye sordum

Kızlar merhaba bu topic in şanslı topik olduğunu duydum. Ben de geldim :) normalde betam hep 0.0 çıkar daha öncelerde 0,4 çıkınca bile zamanla yükseldi ve gebeydim. Bu iki kez geldi başıma. Diğer zamanlar hep 0.0. İki gebeliğim de düşükle sonuçlandı. Şimdi yine kan verdim, 2 gün önce 0,4 dü bugün 1.3 çıkmış. Yine şüpheleniyorum. Eskilerden tek farkı, eski sonuçlarım adet geçmesine rağmen o kadar düşükken şimdi adete daha 8 gün var. Umutlanmalı mıyım? :)

Canım hemen yaptır rahîm filmini için rahat eder bi sıkıntı varsa hemen belli olur

babylovee canım sen imolacı yumurtlama görene kadar mı kullandın ben ovülasyon testi kullanmıyorum adetten sonraki 18. güne kadar kullansam olur mu

94bassuk merhaba beni de ekler misiniz, son adet tarihim 1 Nisan 2025 beklenen adet tarihim 28 Nisan 2025

Kızlar duş aldıktan sonra sol kaşık ağrım başladı adet olacakmış gibi normalmi bu durum bilgisi olan yazabilirmi Sunsun9 babylovee kızlar sizde ağrı vs varmı bilinçlenmek adına soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…