- 21 Ocak 2008
- 6.393
- 3.601
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.281
janımm nur naber nasıl gidiyor bakalım? :teytey:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar az önce test sonuçlarımı aldım. Allah'ıma şükürler olsun hepsi süper çıktı :teytey: doktor bu ayda deneyin dedi. eğer bu ayda olmazsa 3 ay iğne yapacakmış. sanırım çatlatma iğnesinden bahsetti bana. eğer 3. ayın sonunda olmazsa rahim filmi çekilecekmişim ama şuan olmaması için hiçbir sebep yokmuş. sanırım düşüklerin sebebi fazla stres yapmam:mymeka: artık içim tamamen rahatladı diyebilirim yupiii :teytey::dance::dance::dance:
kızlar az önce test sonuçlarımı aldım. Allah'ıma şükürler olsun hepsi süper çıktı :teytey: doktor bu ayda deneyin dedi. eğer bu ayda olmazsa 3 ay iğne yapacakmış. sanırım çatlatma iğnesinden bahsetti bana. eğer 3. ayın sonunda olmazsa rahim filmi çekilecekmişim ama şuan olmaması için hiçbir sebep yokmuş. sanırım düşüklerin sebebi fazla stres yapmam:mymeka: artık içim tamamen rahatladı diyebilirim yupiii :teytey::dance::dance::dance:
janımm nur naber nasıl gidiyor bakalım? :teytey:
zeynooo yapma bu kadar stres bacım bak benim konuları azcık oku. sırf bu Allah'ın cezası stres yüzünden başıma gelmedik kalmadı. zaten bu ay saldım çayıra mevlam kayıra moduna geçtim. bakalım civcivmi çıkacak yoksa salçamı çıkacak görecez 11 mayısda :roflol:
kızlar ben çok kötüyüm..resmen yıkıldım..eşimle sabah doktora gittik her iki taraftada varikosel çıktı..bütün hayallerim yıkıldı..doktor sperm testide istadi onların sonuçları akşaama çıkıcakmış..onlara göre tedavi şeklini söyliycek..eşim kesinlikle ameliyat olmam diyo..bunca aydır boşu boşuna doktora taşınıyormuşum..
kızlar ben çok kötüyüm..resmen yıkıldım..eşimle sabah doktora gittik her iki taraftada varikosel çıktı..bütün hayallerim yıkıldı..doktor sperm testide istadi onların sonuçları akşaama çıkıcakmış..onlara göre tedavi şeklini söyliycek..eşim kesinlikle ameliyat olmam diyo..bunca aydır boşu boşuna doktora taşınıyormuşum..
evet haklısın canım başlıca sebep olarak stresss gösteriliyor insan elinde omadan yapıyor streesss ama bu ara kafam rahat daha çok yeni ocak ayında düşük yaptım kısmetse olur gözüyle bakıyorum ama bu arada da ateş ölçmeyi falan ihmal etmiyorum arkadaşım :smiley-cool:
çerez cim iki gün geçti senin hala test yapmadın inanamıyorum sana kıss. insan çatlar meraktan. ama hamişsin gibi geliyo bana.:teytey::teytey: ben maalesef bugün regl oldum.1 gün bile geçmedi.:1no2:
bende kendime hayret ediyorum :roflol:
ama beklicem biraz daha..insallah regl olmazsam cumartesi gününe kadar cumartesi günü yapmayi düsünüyorum testi.. korkuyorum negatif cikicak diye.. hayal kirikligi yasamaktansa beklerim sabirla gelmemesini :dance: