- 21 Ocak 2008
- 6.393
- 3.601
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.261
iyi geceler canım sana Şeniz Öptüm seni byeeeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızla günaydın hepinize nasılsınız bakalım yaa bişey söylicem benim 18.nisan dan bu yana ateşim 36,2 den 36,8 ve 36,7 arasında gidip geliyor kafam karıştı reğlime az kaldı düşüncemi iyi böyle devam edincemi
zeynocum ates yüksek giderse iyi.0.1 derecelik düşüş önemli değil ama daha fazla bir düşüş olursa ateste adet olacaksın demektır o gün ya da ertesi gün.
kızlar az önce test sonuçlarımı aldım. Allah'ıma şükürler olsun hepsi süper çıktı :teytey: doktor bu ayda deneyin dedi. eğer bu ayda olmazsa 3 ay iğne yapacakmış. sanırım çatlatma iğnesinden bahsetti bana. eğer 3. ayın sonunda olmazsa rahim filmi çekilecekmişim ama şuan olmaması için hiçbir sebep yokmuş. sanırım düşüklerin sebebi fazla stres yapmam:mymeka: artık içim tamamen rahatladı diyebilirim yupiii :teytey::dance::dance::dance:
nurcum sen ne kadar süredir bebek istiyosun ben sitede yeniyim ama site çok güzel çok beğendim en azından çok eğitici ve bilgili insanlar var herkes birbiriyle paylaşım içinde
başka sitelerde sadece sorun dert falan yazılıyor insanlar arasında süpersiniz arkadaşlarrrrrr