- 25 Ocak 2008
- 2.034
- 4
- 48
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.321
kız biraz dıptısla stres atıyoduk .şu takip çizelgesini hiç denemedim aaa . bendemi yapsam nae
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız funda napmışsın dün yine ortalı birbirine karıştırmıssın . bu arada becerilerinide geliştirirken bi kaç kişiyi felç etmişsin
. ...
kız biraz dıptısla stres atıyoduk .şu takip çizelgesini hiç denemedim aaa . bendemi yapsam nae
burdayiz hu hu burdayiz :1ninca:
CEREZ ve GİZNUR şu özel mesaj nasıl yollanıyo biriniz anlatın fena olcek.
kızlar ben çok kötüyüm..resmen yıkıldım..eşimle sabah doktora gittik her iki taraftada varikosel çıktı..bütün hayallerim yıkıldı..doktor sperm testide istadi onların sonuçları akşaama çıkıcakmış..onlara göre tedavi şeklini söyliycek..eşim kesinlikle ameliyat olmam diyo..bunca aydır boşu boşuna doktora taşınıyormuşum..
ya özel mesaj gönderme proğramı nere ye gitmiş . bulamadım .
ya özel mesaj gönderme proğramı nere ye gitmiş . bulamadım .
dıptıs sana burda oldumu şu afacan fundanın yüzünden bitürlü yazamadım ya ...amma meraklı ya soru sorup duruyo.
dıptıs sana burda oldumu şu afacan fundanın yüzünden bitürlü yazamadım ya ...amma meraklı ya soru sorup duruyo.
bencede çerez . kk göz yapayım derken kaşından oldu.:sm_confused: yeni icatlar geldi mertlik bozuldu. biz özel mesaj istiyoooozz. Çok üzgünüm çoook
klava: sizi gidi sizi msndemisiniz yoksa?bu arda dıptıstan rica ettim benim msn adresimi vercek sana