- 27 Şubat 2008
- 9.935
- 12.710
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #6.181
kizlar bisi sorcam.. akinti haddiden fazla olursa ne anlama geliyor?? yumutrlamami??
eğer adet döneminin ortalarında ise evet..adete yakın veya gününgeçtiyse hamişlik olabilir..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar bisi sorcam.. akinti haddiden fazla olursa ne anlama geliyor?? yumutrlamami??
eğer adet döneminin ortalarında ise evet..adete yakın veya gününgeçtiyse hamişlik olabilir..
tesekkür ederim.. adet dönemimin ortalarinda.. hmm.. hayirlisi allahdan fisfisfis
o zaman iyi değerlendir canım.. yumurltama günlerindesin demekki:))hadi hayırlıısıı:):asigim:
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
mesaj alinmistir.. emir yerine getirilecektir.. tamam:teytey:
benimde bugün acaip bi akıntım oldu.tam tuvalete gittim.bişeyin aktığını hissettim.baktım.yumurta akı gibi şeffaf bişey akıyo.nekine bu yumurtladımmı acep.fisfisfis bide ateşim dün 36,1 di .bu sabah ölçtüğümde 36,4 e fırlamış.
cereeeeeeeeeeeez senden naber?
SLM KIZLAAAAR....
cerezcim biz seninle aynı gün yumyurtluyoruz demekki bende aynı durumdayım.... heeeey duydunuzmu sıkı tutunun duvarlara bugünlerde almanyada ve bursada deprem varrr....:dance::dance::dance:
istanbulda sallanacak rica ederim
istanbulda sallanacak rica ederim
benimde bugün acaip bi akıntım oldu.tam tuvalete gittim.bişeyin aktığını hissettim.baktım.yumurta akı gibi şeffaf bişey akıyo.nekine bu yumurtladımmı acep.fisfisfis bide ateşim dün 36,1 di .bu sabah ölçtüğümde 36,4 e fırlamış.
benim reglim 7 mayısta geldi.10mayısta bitti. daha önce doktora gittiğimde regli olduğum tarihten itibaren sayarsam 8.gündü.doktora kasıklarım çok ağrıyo neden dedim.ultrasonla bana kese gibi bişey gösterdi.bak bikaç güne kadar yumurtlayacaksın ondan ağrın var dedi.
canım kesin sen dün yada bugün yumurtluyorsun..inş değerlendirmişsindir. hadi hayırlısı:)