- 16 Ekim 2007
- 4.981
- 9
- 44
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #5.521
günaydın kızlarr bendee bendeee varım 1 hazirannn
günaydınnnnnn kızlar .........yeni hafta hepimize uğur getirir inşallah.....ben bugünden itibaren diyete girdim bakalım 2 hafta 2 kilo verbilecekmiyim...sizce verebilirmiyim...bi yardımcı olun bakiiimmm....
canım ben sitedeki diyet bölümünde okudum ..pirnç lapası diyeti uygulıycam bakalım olacakmı..CADIARZU..tabi kahvaltımı ve meyvemi yiycem...bide ılık limonlu su içiyorum...şimdi daha kahvaltı etmeden başladım içmeye...bakalım verebilecekmiyim......kafamçokkarıştı
hadi hayırlısı olsun canım.. ya bende girdim diyete bugün.. göbek almış gidiyordu..normalde zayıfım ama göbek ve basen var biraz..nasıl canım senin diyetin??
günaydınnnnnn kızlar .........yeni hafta hepimize uğur getirir inşallah.....ben bugünden itibaren diyete girdim bakalım 2 hafta 2 kilo verbilecekmiyim...sizce verebilirmiyim...bi yardımcı olun bakiiimmm....
giznurrrr yaaa testi yapmadınmı merak ettim dünden beriiiiiklava:
aa oda nasılmışki??o zaman normla kahvlatı sadece akşamalrımı diyetlik yicenn::??neyse inş veririsin.. benimde 3 kilo fazlam var..bende vermek istiyomm
ben sana testin sonucunu söylamezsem bir hafta da meraktan zayıflatlülülülülülürırım canım..
herkese günaydın hayırlı ve mutlu bir hafta diliyorum. Arkadaşalr acil bir sorum var lütfen yardımcı olun pregnyl iğnemi yaptıralı 15 gün oldu ve hala regl omadım hiç bir belirtide yok dr 14 gün sonra belli olur demişti ama korktuğum için hala test yaptımradım beklemelimiyim yoksa yaptırmalıyım yardımcı olun noluurr.
erken gebelik testi sipariş verdim canım öğleden sonra gelicek ozaman yapıcam..belirtilerim dahada fazlalaştı...