E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #5.541
delüüüüüüüüüüüü...çabuk testini yap kafamı bozma bakiiimmm...klava:
zeyneppppppp yoksa elınde ucuz testlerden varda bu kız kandırıyormu biziklava:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
delüüüüüüüüüüüü...çabuk testini yap kafamı bozma bakiiimmm...klava:
evet yaa 12 mayıs oldu listede hala eskiler varrr.ben artık beklemedekılere kaymak istiyorummm:roflol::roflol:
canım ben birazda kafama göre uygulıycam..yani kahvaltı yazmıyodu ama kahvaltısız güne başlayamam ben ..o yüzden ben biraz ilavede bulundum...diğer öğünlerde pirinç lapası yiycem.....
kız biraz şurdan ayrıldım bisürü dedikodumu yapmışsınız.....belirtilerimi ahanda yazıyom kızlar....
zeyneppppppp yoksa elınde ucuz testlerden varda bu kız kandırıyormu biziklava:
arkadaşlar yazdırıken pek hevesli oluyolar ama adet olunca kimse haber vermiyo..yarından sonra alttan başlıyom silmeye ona göre.....klava:
kız biraz şurdan ayrıldım bisürü dedikodumu yapmışsınız.....belirtilerimi ahanda yazıyom kızlar....
yaff ne çok yazıyonuz amma dedikoducu gacılarsınız yahu.....Kötü Kazen
cnım ben çatlatma iğnesinden 16 gün sonra adet oldum....testlerdede hep silik çıktı iğne yüzünden..bekle bakalım biraz daha istersen...
belirtilerim göğüslerim felaket ağrıyo uçları çok hassas oldu...belim kopuyo ..zor oturuyom valla ..kasıklarımdan bacaklarıma kadar vuran bi ağrı var ..karnım da çok hassalaştı..iştahım sıfır... işte böle..bide menopoza girmiş g,ibi sıcak basıyo aşırı su içiyorum ..bol bol da vc ye gidiom......böle işte..
belirtilerim göğüslerim felaket ağrıyo uçları çok hassas oldu...belim kopuyo ..zor oturuyom valla ..kasıklarımdan bacaklarıma kadar vuran bi ağrı var ..karnım da çok hassalaştı..iştahım sıfır... işte böle..bide menopoza girmiş g,ibi sıcak basıyo aşırı su içiyorum ..bol bol da vc ye gidiom......böle işte..
anladım canım..hadi hayırlısı olsun.bende başladım bakalım.. inş bir haftada en azından 2 kilo veiriz.:))
Kızlar yaa benim bu göğüs acıları ne olabilir adet bitiminde beri hala devam ediyor.bugün adetimden sayarsak 20.gün oldu