- 4 Mart 2008
- 4.470
- 6
- 52
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #3.341
Kizlar Slm,ben Bugün çift çizgi Yerine Gene Kanama Gördümsenağlamasenağlamasenağlama
üzülme canım inşallah önümüzdeki ay bebişin müjdesi gelira.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar Slm,ben Bugün çift çizgi Yerine Gene Kanama Gördümsenağlamasenağlamasenağlama
yaaa site kafayı mı yedi noluuuyoooo...mesajlar 2 şer 3 er defa gidiyo.......10 dk abartısız giremedim siteye..açmadı sayfayı......offffff......şu yönetim bi çözüm bulsun bu işe yaaa...y
sonunda kk da kafayı yedi kızlar .. benim niye 2 tane aynı mesaj gitti ya..
benim de durumum çok farklı deil ama , ben senin kadar neşeli olamıyorum malesef...
bizde de maaş 550 ( mesailer falan 700 buluyo şükür :bbo:) kira da 300 .. çocuk senin neyine diyom bazen.. ama çalışırsam (ki iş bulmak he deyince olmuyor) çocuk yapmaktan vazgeçmem gerek.. çocuk yapmazsam da yaş geçiyor .. offff kafamçokkarıştı gene sinirlendim.. ben de gidip bi sigara yakiim bari lülülülülülü
canım senin eşin ne iş yapıyo sorması ayıp olmazsa...????mesai falan demişsinde..fabrikada falan mı...?aydın merkezde mi oturuyosun yoksa ilçesinde mi????
kızlar tutmayın beni evimi toparlamadım daha akşam oldu nerdeyse....hiç bişey yapmadım mutfağa bulaşıktan girilmicek ben burda çene çalıyom...pc açık dursun kapatmaya gönlüm razı olmucak arada gelip laf yetiştiririm ben size fundaacımm.....bu arada diyete başladım bugün.....hayırlısı bakalım...tavsiyeleriniz varsa beklerim....ii olur.....