E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #3.361
kızlar nasıl son durumlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sıkma canını canım allah büyük.sen bana bakma deliliğe verdim işi ben.bazen oturup ağlıyorum
canım her inişin bir çıkışı varmışş.. umarım bize de çıkış görünür.. tabi herkesin derdi farklıdır.. hepimizinkine de derman bulunur inşallah.. a.s.
ya kafayı yıcektşim ben ya bu site beni allak bullak etti sinirden kapattım......
amin güzelim.bu arada kaç yaşındasın? aydına yolum düşerse görüşürüz bigün.aydın güzel bişehir.gelmiştim.nazilliye ve denizliyede geldim.ben marmariste yaşamıştım uzun yıllar geldinmi hiç oraya
78 kiloyum fundacım....pko yum ve zayıflamam gerek......hem de havalar düzeldi üzerime dolpta giyecek bişey bulamıyoru..kıyafetlerim olmmuyooooooooooooo...............çoooookkkkkkkkkkkk canım sıkılıyoooooooooooo bun konudaaaaaaaaa.........yardıımmmmmmmmmm....helppppppp help........
slm kizlar nasilsiniz ya az önce okudum pko hastaligi nedemekki ve kiloyla ne ilgisi var??
slm kizlar nasilsiniz ya az önce okudum pko hastaligi nedemekki ve kiloyla ne ilgisi var??