- 4 Mart 2008
- 4.470
- 6
- 52
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #3.301
Funda avatara koyacağın rsmin boyutu 80*80pixel geçmeyecek :roflol::roflol:
büyük boyutlarda seçersen hareket etmez avatarın ok anlamışmısınnn:roflol:
analadım örtmenim teşekkür ederim.a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Funda avatara koyacağın rsmin boyutu 80*80pixel geçmeyecek :roflol::roflol:
büyük boyutlarda seçersen hareket etmez avatarın ok anlamışmısınnn:roflol:
komşı komşuuuuuu huuuuuuuu neoluyoooooooo
sen nezaman kriantem oldun yaw. :roflol: tebrikler.yoksa ben uyuyomuydumda haberi yok yeni fark ettim:dance:
offffffffffff of hamile kalmasam bidert kalsam ayrı dert.korkuyom doğumdan.bide erken doğumdan.ya doğum parasını denkleştirmemiş olursak ne halt ederiz diye de düşünüyorum.yavaş yavaş kenara koyuyorum gerçi ama korkuyorum işte
funda canım bebişler olsunda napalım buldunu giydir işte.bi kez doğrdun bidaha mı doğurmaktan korkuyon... doğuda bir çıok fakir insan var ama 15 çocuk yapıyolar... aaaaaa düşünme böle şeyler bak sonra yumurtlayamıcan işte..
valla güzel bir konuya değinmişsin.. şimdiden nasıl doğurcam, nasıl büyütcem, ya çocuğumun isteklerini alamazsam kaygıları başladı... zaten 3 senedir ekonomik olarak rahatlamayı bekledim ama baktım olmuyacak karar verdim bu sene.. ama kaygılar devam ediyor... çocuk kısmetle gelir diyolar ama benim öyle batıl inançlarım da yok .. :uhm:
bencede.çalışıp eve para getiren biri olmazsa nsaıl bakıcan nasıl okutucaksın ..vs..............bizde maddi yetersizlik yüzünden cesaret edemedik.biraz daha iyi durumumuz ama çok değil.yaşda geçiyo baktım olmayacak yetti artık bitane daha yapalım dedik.inşallah durumumuz dahada iyi olur.allah tüm darda olanlarıı feraha çıkarsın inşallah canım.öpüyorum a.s.
funda canım eşin ne işyapıoyodu senin...
funda canım eşin ne işyapıoyodu senin...
istanbulda o maaşa yaşamak ta zordur.. umarım ev kira değildir...