- 25 Ocak 2008
- 2.034
- 4
- 48
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #2.621
getir getir canın sıkılmasın bide mantı açıverirsin...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buracikda bugün kimsecikler beni istemiyor senağlama
caniniz sag olsun.. oysa ben pcmi acar acmaz önce kk ya, sonrada heme bu topige geliyorum .. senağlama
ben burdayım canm. bende fena hastayım hiç tadım yok. 1 saate 2 lt. su içilir mi ya.. ne zaman iileşicem hasta olmayı hiç sevmiyorum.
buracikda bugün kimsecikler beni istemiyor senağlama
caniniz sag olsun.. oysa ben pcmi acar acmaz önce kk ya, sonrada heme bu topige geliyorum .. senağlama
getir getir canın sıkılmasın bide mantı açıverirsin...
kız çerez valla seni çıtır çıtır yerim ..hiç öyle şey olurmu sen bizim çerezimizssin sensiz hayat geçermi gızzzz....
babam senin bütün aşılarını yaptırdım ben dedi öğretmen di ve aynı okuldaydık okula gelip aşı yapıyorlardı o zamanlar ve o aşılarımı kaçamayacağım için yaptırmış babam ama test sonucunda aktif çıktı anlamadım ki ya pek bir şey de anlatmadı doktor adetimin 4. günü gel dedi acaba aç karnına mı gitsem yanına yeniden tahlil ister mi
benden iyi kaynana olur haa..yandı oğlumun karısı ..çekeceği var benden....:)))))))))))))))))))
gittim canım gitttim...herkesindurumu aynı hepsinede ameliyat denmiş..en azından bize ameliyat demediler..ben şimdi uyuycam biraz hadi byyyyy
gittim canım gitttim...herkesindurumu aynı hepsinede ameliyat denmiş..en azından bize ameliyat demediler..ben şimdi uyuycam biraz hadi byyyyy
işte geldim burdayııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım