- 25 Ocak 2008
- 2.034
- 4
- 48
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #2.541
gördüm seni tamam...............................
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ya tabi bizim delü olduğumuzu olan geliyo..kız burda iyi kafa dağıtıyoz şaka maka....
demek delüsün zeynep heee
delü delü delüüüüüü lülülülülülü lülülülülülü
günaydin canlar.. yine kaynatmissiniz epeyce ya.. yetisilmiyor hiziniza.. tü tü masallah
kimler var bakim.. el kaldirin sirayla
hocam ben burdayım ilk ben geldim arkadaşlar hep uyuyo uykucu bunlar ..onlara eksi puan verelim...Kötü Kazen
selamlarr,
arkadaslar sabah ise geldigimden beri topikte yazılanları okumaya calıstım atlaya zıplaya ilerledigim halde gozlerim yandı sonuna simdi vardım. ben bu topigi takip edemeyeceğim vaktim yok ne yazıkkı yazısmalar çok yogunlastı. bana birsey sormak isteyen profil sayfama yazarsa ordan gorurum. arada girip hamis listelerine bakmadan edemem :) ama gunu gunune artık yazısmaları okuyamayacagım baska birsey yapamaz oldum çunku.
ya biraz burdan ayrılmaya gemio hemen de katynatmışınız yine......zeynep delisinin başının altından kalkıo hep bunlar.
kızlaaaar ben 18 mayıs demiştim regl tarihime ama sanki geri çekicek gibi. galiba 12 si gibi olmalı ama emin değilm işte.
dış gebelikten önce 31 di döngüm. ama geçen ay 28 e indi. dün tam 14. günümdü gece sol kasığımda iğne batması gibi ağrım oldu. sanırım yumurta çatladı. 14+14 yine 28 olacak galiba.
kızlar yumurta çatlayınca sizde de oluyor mu böyle ağrı?
ısı takibi yapmak istemedim. çokda inceleyince hep bi sorun çıkıyor.