Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Dayanamadım az önce test aldım yaptım artı med ama gölge bile cıkmadı

Artımed albı oncomend bunlara çok guvenım yok ama
Salı gunune bosluk buldum randevu aldım burda saglık ocagındada salı gunu oluyor doktora gitmek daha mantıklı dıye dusundum artık salı gunune kdar test yaparım biraz arastırdım sabah yaptıgım testin hassasiyeti yuksekmıs inş benimledir meleğim test yaptıkca atarım inşallah burayada

Yaaa aslında erken gebe kalmıs oluyor insan kalmış olsan. İncir kesinlikle tok tutuyor insülinm düşük hemen agzıma attığım kuru meyvelerden sık sık ackırım çünkü açlıgım 2saatı gecsın basım fena döner

İnşallah canım yarın sabah yenıden yap at buraya bende yarın kan vercem inş ıkımız de hayırlı sonuçlar alırız

Nice mutlu yıllar dilerim yeni yaşınız bebeğinizi de getirsin

Aynen geç döllenmenin tezatı erken döllenme gibi olurmuş tutsaymış da kısmet değilmiş. İnsülin direnci büyük sıkıntı bende cok uğraştım bir bucuk iki yıl önce

Hahahah az daha bekle de cinsiyeti öğrenelim sağol bitanem toparladım biraz iyiyim
Hep iyi ol kuzum
Hahaha olmadı doğumda öğreniyim hdjajan
Şey aklıma geldi galiba burda okumuştum. Kadın doğuma kadar anlamamış hamile olduğunu. Kiloluymuş karnı çıktığınıda anlamamış. Doğum sancısı başlayınca, ağrım var diye hastaneye gitmiş orda öğrenmiş doğum yaptığın ne güzel süprüz değil mi

Saat 00:33 ve ben yatar gözlerim kapanıyor 🛏

Nice mutlu yıllar dilerim yeni yaşınız bebeğinizi de getirsin
Çooook teşekkür ederim Amin inşallah Akşam pastamın mumlarını üflerken yeni yaşımda kendime ve buradaki siz tüm arkadaşlarım için gönülden bebişlerimize en kısa zamanda kavuşmayı diledim

Aynen geç döllenmenin tezatı erken döllenme gibi olurmuş tutsaymış da kısmet değilmiş. İnsülin direnci büyük sıkıntı bende cok uğraştım bir bucuk iki yıl önce
Aslında benimki dırenc degl d vitamine baglı insülin hormonu aşırı düşüklüğü henüz dırenc tespiti yk şekerm normal cktı. Meger insülini şeker dışında böbrek ve d vitamini de etkiliyormuş çok gecmıs olsun sana da canım şimdi iyisindir ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…