Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Amin inşallah çok teşekkür ederim

Oldum şükürler olsun güzel Rabbime göründü kese bir sıkıntı yokmuş . Çok teşekkür ederim size de cevap veren bütün arkadaşlarıma da
Ah tatlım dedik sana boşuna stres yapma diye gördün mü bak şimdi sakinleş veee tadını çıkar

Oldum şükürler olsun güzel Rabbime göründü kese bir sıkıntı yokmuş . Çok teşekkür ederim size de cevap veren bütün arkadaşlarıma da
Tebrik ederim canım sağlıkla kucağına al inşallah.bizede dua edermisin bidahaki ay bizde bu sevinci yaşayalım

Kizlar ben 5 gün önce 31 ile hamile oldugumu ogrendim simdi ise 106 degerim çok mu dusuk deger

42

42 gün oldu adet olmadım ama bugün peçeteye açık pembemsi kan geldi devamı yok adet olacağım sanki gecen ay da 41 gün gecikme olmuştu bu zamanlarda adet olmuştum
Aaaa öylemi hayırlısı bende olmadım daha testte yapmadım öylece bekliyorum

Tebrik ederim canım sağlıkla kucağına al inşallah.bizede dua edermisin bidahaki ay bizde bu sevinci yaşayalım
Ederim tabi hep ediyorum isimlerinizi bilmiyorum ama burada görüyorum . Her mesajı okuduğumda içimden geçiriyorum çok zor beklemek Rabbim en yakın zamanda yüzünüzü güldürsün inşallah

O kadar mutlu oldum ki anlatamam çok şükür inş doğum yaptığın haberi de verirsin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…