Muane oldun mu canımAmin inşallah çok teşekkür ederim
Amin inşallah çok teşekkür ederimHadi inş güzel haber ile bize de söyle canm
OldumMuane oldun mu canım
Ah tatlım dedik sana boşuna stres yapma diye gördün mü bak şimdi sakinleş veee tadını çıkarAmin inşallah çok teşekkür ederim
Oldumşükürler olsun güzel Rabbime göründü kese bir sıkıntı yokmuş . Çok teşekkür ederim size de cevap veren bütün arkadaşlarıma da
Tebrik ederim canımAmin inşallah çok teşekkür ederim
Oldumşükürler olsun güzel Rabbime göründü kese bir sıkıntı yokmuş . Çok teşekkür ederim size de cevap veren bütün arkadaşlarıma da
Amin inşallah çok teşekkür ederim
Oldumşükürler olsun güzel Rabbime göründü kese bir sıkıntı yokmuş . Çok teşekkür ederim size de cevap veren bütün ark
sağlıkla ilerlesin gebeliğin inşallah kucağına almakta nasip olsun :)adaşlarıma da
Ay o berbat yaAsıl testi yaptıktan sonra e nabızdan sonuç beklemek işkence gibi geçmiyor zaman
Çok deıl ama düşük ıkı gun sonra yenıden ver canısıKizlar ben 5 gün önce 31 ile hamile oldugumu ogrendim simdi ise 106 degerim çok mu dusuk deger
Çokkkk teşekkür ederim nasıl rahatladım anlatamam üstümden koca bir dağ kalktıAh tatlım dedik sana boşuna stres yapma diye gördün mü bak şimdi sakinleş veee tadını çıkar
Aaaa öylemi hayırlısı bende olmadım daha testte yapmadım öylece bekliyorum42
42 gün oldu adet olmadım ama bugün peçeteye açık pembemsi kan geldi devamı yok adet olacağım sanki gecen ay da 41 gün gecikme olmuştu bu zamanlarda adet olmuştum
Koz yapsana bı yapAaaa öylemi hayırlısı bende olmadım daha testte yapmadım öylece bekliyorum
Çok şükür çokkkÇokkkk teşekkür ederim nasıl rahatladım anlatamam üstümden koca bir dağ kalktı
Ederim tabi hep ediyorum isimlerinizi bilmiyorum ama burada görüyorum . Her mesajı okuduğumda içimden geçiriyorumTebrik ederim canımsağlıkla kucağına al inşallah.bizede dua edermisin bidahaki ay bizde bu sevinci yaşayalım
Aminnn inşallah Allah razı olsun hepinizdensağlıkla ilerlesin gebeliğin inşallah kucağına almakta nasip olsun :)
O kadar mutlu oldum ki anlatamam çok şükür inş doğum yaptığın haberi de verirsin bizeAmin inşallah çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim korkuyorum ya iki dusugum var ikincisi ikiz gebelikti hemdeÇok deıl ama düşük ıkı gun sonra yenıden ver canısı
Yarın yapsam mı acabaKoz yapsana bı yapson kez
Kendini yorma canısı uzan dınlen ıkı gun sonra yeniden ver korkutmak istemem tabıkıTeşekkür ederim korkuyorum ya iki dusugum var ikincisi ikiz gebelikti hemde
Bugün yapYarın yapsam mı acaba
Yok bugün değil yarın ilk idrarla oda belkiBugün yapneden yarın hala olmadıysan belki yanı