Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Kızlar bugün benim bat günüm. Adet olmadım. Markası sente lady olan kaset testle yaptım az önce hiçbir şey yok. O yüzden bence prodoctor da da çıkmaz. Ben elendim. Temmuz'da bidaha denerim

Hahahah yazık adama üzüldüm ona

silik pembe akıntı geldi ama devamı gelmedi inşallah gelmez yerleşmedir umarım gecen 4 gün önce de kahve pütür pütür parmak ucu kadar geldi
İnşallah yerleşmedir canım. Yumurtlama takip etmiş miydin

İlk defa cok yemişsiniz de böyle olmuş gibi anladım ben kusura bakmayın
Yok Yok estağfurullah eskiden zamnlamasına dikkat etmezdim şimdi 2. Deneme olacagı için bariz yumurtalığım ağrıdı 5. Günü başladı agrılar ondan dolayı ay dedim erken mi yumurtlayacagım hatta çok acık kahve kıvamlı olarak geldi ondan tribe girdim kaçırmayaym dıye henüz bitmedi de adetim ılıskı de olamıyor leke oldukca sancım da çok gb bıraz dozunu kacırdım dışarıda ara ogun olarak cok yedım etkilemıs olablr. Artık nasip belki gelişiyor diye agrıyodur

Kızlar sağ kasıgınızda agrı oluyor mu sizinde dün gece nefes aldırmayan bi agrım vardı pik gördüm dün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…