- 17 Kasım 2018
- 1.863
- 1.129
- 28
Lütfennnn yap kesın haber et.Yok bugün değil yarın ilk idrarla oda belki
silik pembe akıntı geldi ama devamı gelmedi inşallah gelmez yerleşmedir umarım gecen 4 gün önce de kahve pütür pütür parmak ucu kadar geldiAaaa öylemi hayırlısı bende olmadım daha testte yapmadım öylece bekliyorum
Ben sevdiğim için yedim aslında kür yapmadım yaaAdet bitimi başlanır normalde bide incir yemeye ama sizi bilemedim
Hahahah yazık adama üzüldüm onaAmin cnm inşallah.ya ben tam dumur oldum 1 hafta önce kanama oldu lekelenme yerleşme sandım baya da bildiğim yerleşme kanaması yani.adet olunca baya bı hayal kırıklığı oldu.yoksa ben bile şaşırdım verdiğim tepkiye sonra.hayir adamın suçu ne sardım adamagaribim bugün aramış sen bugün dinlen ben yemeğe gelmiyeyim yorulma diyo.korktumu üzüldümü henüz anlamadım
O kadar mutlu oldum ki anlatamam çok şükür inş doğum yaptığın haberi de verirsin biz
İlk defa cok yemişsiniz de böyle olmuş gibi anladım ben kusura bakmayınBen sevdiğim için yedim aslında kür yapmadım yaa
Bakalım kuzum tabiki haber ederimLütfennnn yap kesın haber et.
İnşallah yerleşmedir canım. Yumurtlama takip etmiş miydinsilik pembe akıntı geldi ama devamı gelmedi inşallah gelmez yerleşmedir umarım gecen 4 gün önce de kahve pütür pütür parmak ucu kadar geldi
Yok Yok estağfurullah eskiden zamnlamasına dikkat etmezdim şimdi 2. Deneme olacagı için bariz yumurtalığım ağrıdı 5. Günü başladı agrılar ondan dolayı ay dedim erken mi yumurtlayacagım hatta çok acık kahve kıvamlı olarak geldi ondan tribe girdim kaçırmayaym dıye henüz bitmedi de adetim ılıskı de olamıyor leke oldukca sancım da çok gb bıraz dozunu kacırdım dışarıda ara ogun olarak cok yedım etkilemıs olablr. Artık nasipİlk defa cok yemişsiniz de böyle olmuş gibi anladım ben kusura bakmayın
ben nisan 12 den bu güne değerlendirdim yumurtlama takibi yapmadımİnşallah yerleşmedir canım. Yumurtlama takip etmiş miydin
Selam canım ay ben seni takıpteyım ara ara okuyorumDün degerım 44 mus etken gebelıkfe çıkan sonuca bakar mısın
eşimin sperm sayısı düşüktü bu ay 8 milyona yaklaşmıştı umut ediyorum işteİnşallah yerleşmedir canım. Yumurtlama takip etmiş miydin
Anladım peki test yaptın mı hiçben nisan 12 den bu güne değerlendirdim yumurtlama takibi yapmadım
geçen hafta yaptım bu hafta yapmadım ptt teslerimi getirmedi bir türlüAnladım peki test yaptın mı hiç
Gelirse hemen yaparsın herhalde bende yarın yapsam mı yapmasam mı bilemedimgeçen hafta yaptım bu hafta yapmadım ptt teslerimi getirmedi bir türlü
kaç gün olduGelirse hemen yaparsın herhalde bende yarın yapsam mı yapmasam mı bilemedim
Bat 14 mayısdı iki gün oldusenin
kaç gün oldu
Ben de çook merak ediyorumBakalım kuzum tabiki haber ederim