- 17 Kasım 2018
- 1.863
- 1.129
- 28
Yok estağfurullah senı o kadar anlıyorum kı aynı duygularGüvenim okadar kırıldıkı eşimin testini doktor kagıdı onumuze fırlattı resmen 21 den beri ugrasıypruz takviyeler kürler umarım olmustur melegim benimledir bu sefergecenlerde bir ruya görmüştüm direk kan testi 9 ile gebeliğimi öğreniyordum havalara uctum uyandım test yaptım cıkmamıstı tabikide ama şimdi böyle görünce ne yapacagımı bilmiyorum çok şaşkınım cok uzattım özür dilerm
Hadi inş güzel haber ile bize de söyle canmBugün özel hastaneye gitmiştim . Yarın da özel kliniğe randevu aldım inşallah dediğiniz gibi olur teşekkür ederim cevabınız için
En kısa sürede vericem inşallahYok estağfurullah senı o kadar anlıyorum kı aynı duygularama kan ver testler senı yıpratır benı berbat ertıgı gıbı
Dün degerım 44 mus etken gebelıkfe çıkan sonuca bakar mısınEn kısa sürede vericem inşallah
İlk gebeliğimde bende bundan slikdi erken gebelik esim yok dedi ertesi gün aksam üzeri taptım bu sekildeydi degerim 22 cıkmıstı hayırlısıyş gelsin bebişin inşallahDün degerım 44 mus etken gebelıkfe çıkan sonuca bakar mısın
canım benım düşük yaptıgımda gece kendi doktorum yoktu nöbetci doktor aynen gözümün içine baka baka bu yasta hamıle kalırsan olucagı bu dedi.hiç unutmuyorum sancılar içindeyim kıvranıyorum kadının bana dedigine bakın.oysa bekleme suremdeki sıkıntılarımı bilmez belki bilse yine aynısını soylerdi.İnşallah bende inanamıyorum kalp atısı dinlemeden de zor inanmam bağlamak bıle istemiyorum kendimi bana da kılo veremezsen ben bılr dogururum sen doguraman dıyen bır doktor vardıhalbuki oğlum da bu kılolarda gelmişti bana anlamıyorum bu doktorlar neden böyle bende ilk bu cızgı ile fark ettim sonrası geldi bence bugün kan ver testler insanı krize sokuyor
Benim de belim ağırıyor üşüyorum yolda yürürken yoruluyorum nefes nefese kalıyorum. ve gece çok acıkıyorumBel ve Kasıklarda var benjımde ve sankı ıstahım acıldı
Ayyyy bunlar hepsi bende de mevcutBenim de belim ağırıyor üşüyorum yolda yürürken yoruluyorum nefes nefese kalıyorum. ve gece çok acıkıyorum
Bilmez hiç biri ne mücadele verdiğimizi asla bilemezcanım benım düşük yaptıgımda gece kendi doktorum yoktu nöbetci doktor aynen gözümün içine baka baka bu yasta hamıle kalırsan olucagı bu dedi.hiç unutmuyorum sancılar içindeyim kıvranıyorum kadının bana dedigine bakın.oysa bekleme suremdeki sıkıntılarımı bilmez belki bilse yine aynısını soylerdi.
Adet agrım var iki gündür normal miDün degerım 44 mus etken gebelıkfe çıkan sonuca bakar mısın
Normal ya bel agrısı kasık agrısı bende de oluyorAdet agrım var iki gündür normal mi
Teşekkür ederim. Aslında ben yıllardır iyotsuz kaya tuzlarindan kullanıyorum ve hasimatom da düzelmiş gibi görünüyor. Çünkü 1 yıldır ilaç kullanmadığım halde TSH, T3 ve T4 normal çıktı son 3 ölçümde. Dün Anti-TPO için de kan verdim bakalım eğer o da normalse kurtuldum gibi. Gelecek hafta endokrin randevumda belli olacak gerçi net olarakİlk 6 ay düzenli iyot ve selenyum kullan. Annem de senelerdir tiroid hastasıydı, otoümnün ü baskıladığından artık haşimatoya cevrilmiş. Taner bey antalya da bu alanda uzman. Onun sayesinde daha iyi.
Benim bir oğlum var Allah canını sağ etsin 2014 ocak doğumlu. dehb ve disleksi tanısı konuldu egitimi tedavısı derken bu günlere geldik.hep ilgilenemem oğlumla diye durdum simdi sukur %80 düzeldi.bakamayacagım veya elimde olanı telef edecegim diye cocuk planı kaldı.bakabilecegim ihmal etmeyecegım eksik bırakmayacagım zaman benım için bu zaman.simdi cogu ınsan 35 den once evlenmıyor evliligin oturması vs derken zaten yas 40 a geliyor.niye bu kadar garipsiyorlar anlamıyorum.Bilmez hiç biri ne mücadele verdiğimizi asla bilemez
merhaba hangi marka bu? normal keset testler 10-50 bhcg arası gösterir diyor laboquick markanın prospektüsünde. ama erken testler daha hassas olmalı tabiDün degerım 44 mus etken gebelıkfe çıkan sonuca bakar mısın
Ne biçim insanlar var ya Allah ıslah etsin. Acı içindeki insana söylenir mi bucanım benım düşük yaptıgımda gece kendi doktorum yoktu nöbetci doktor aynen gözümün içine baka baka bu yasta hamıle kalırsan olucagı bu dedi.hiç unutmuyorum sancılar içindeyim kıvranıyorum kadının bana dedigine bakın.oysa bekleme suremdeki sıkıntılarımı bilmez belki bilse yine aynısını soylerdi.
Canım sendemi daha adet olmadın gecikmenin kaçıncı günüBenim de belim ağırıyor üşüyorum yolda yürürken yoruluyorum nefes nefese kalıyorum. ve gece çok acıkıyorum
Amin inşallah çok teşekkür ederimHadi inş güzel haber ile bize de söyle canm
Pro doctor çok berbat ya o değerde bu sekılde bı sılıklık cıkardımerhaba hangi marka bu? normal keset testler 10-50 bhcg arası gösterir diyor laboquick markanın prospektüsünde. ama erken testler daha hassas olmalı tabi
Boşver sen onları allahBenim bir oğlum var Allah canını sağ etsin 2014 ocak doğumlu. dehb ve disleksi tanısı konuldu egitimi tedavısı derken bu günlere geldik.hep ilgilenemem oğlumla diye durdum simdi sukur %80 düzeldi.bakamayacagım veya elimde olanı telef edecegim diye cocuk planı kaldı.bakabilecegim ihmal etmeyecegım eksik bırakmayacagım zaman benım için bu zaman.simdi cogu ınsan 35 den once evlenmıyor evliligin oturması vs derken zaten yas 40 a geliyor.niye bu kadar garipsiyorlar anlamıyorum.
Canım bu değerin 44ken erken gebelikte çıkan çizgi yanlış anlamadım değil mi. Eğer öyleyse ben hiç test yapmayım negatif görmekten korkuyorum zatenDün degerım 44 mus etken gebelıkfe çıkan sonuca bakar mısın