- 14 Haziran 2023
- 6.147
- 4.834
- 23
9:30 da ver ozaman kuzum. Verince hemen çıkıyor mu sonuçMalesef 9.3 dan önce doktor yokmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
9:30 da ver ozaman kuzum. Verince hemen çıkıyor mu sonuçMalesef 9.3 dan önce doktor yokmuş
Ikı saate çıkıyor da ben burda deilim canısı o yuzden 3-4 gıbı verecegım mecbur ama başka bır test daha yaptım oda sıılık gercı bu seferkı kaset test ama olsun sonuçta sılık9:30 da ver ozaman kuzum. Verince hemen çıkıyor mu sonuç
Ya canım için rahat olsun artıcak değerin inşallah sen daha sonra ver ozaman. Testte çıkıyor işte kuruntu yapmaIkı saate çıkıyor da ben burda deilim canısı o yuzden 3-4 gıbı verecegım mecbur ama başka bır test daha yaptım oda sıılık gercı bu seferkı kaset test ama olsun sonuçta sılık
Ama sılıkYa canım için rahat olsun artıcak değerin inşallah sen daha sonra ver ozaman. Testte çıkıyor işte kuruntu yapma
Gerçi bu seferki 13'üne göre en koyu kaset testi ama yani Erken gebelikten bile daha koy çıktı yani bugünküYa canım için rahat olsun artıcak değerin inşallah sen daha sonra ver ozaman. Testte çıkıyor işte kuruntu yapma
Baksana erken den daha net çıktı yeminle hangısı erken kararsızımYa canım için rahat olsun artıcak değerin inşallah sen daha sonra ver ozaman. Testte çıkıyor işte kuruntu yapma
Canım sen bence artık hcglere bak testler adamı deli ederBaksana erken den daha net çıktı yeminle hangısı erken kararsızım
Kan ver kuşum biKafayı yedırır testler insana bugün daha fa sılık çıktı ya degerım düştü yada testler bozuk bakalım bugün kan verecegım hayırlısı ArasaNillGerek Candy7777 @Zumruduanka96 ve dıgerlerı
İnsan kafayı yicek bu testlerleBaksana erken den daha net çıktı yeminle hangısı erken kararsızım
Buda şimdi yaptım bekleme den çektimİnsan kafayı yicek bu testlerle
Ee ben burdayım diyor bu testBuda şimdi yaptım bekleme den çektim
Erken gebelik yapmam dahaEe ben burdayım diyor bu test
Ooo bi dün yoktım ortalıkta neler olmuş ş öncekile sizi tebrik ederim normalde iki günde iki katı olması beklenir sizin bir gunde olmışKızlar iki gün önce kan verdim 40 çıktı bugün tekrar kan verdim 81 çıkmış artış az mı
Hayır hayır ilk ısrarla onu testi olmaz ve gün içindeki ısrarla olur iki saat öncesinden sıvı alımını kesmenin yeterli olurKızlar ovülasyon testi ilk idrarla mı yapılıyor cevap verebilir misiniz acil
Sonucu merakla bekliyoruz ve tabloya sizi de taçlandırmal için sabırsızlanıylruzKafayı yedırır testler insana bugün daha fa sılık çıktı ya degerım düştü yada testler bozuk bakalım bugün kan verecegım hayırlısı ArasaNillGerek Candy7777 @Zumruduanka96 ve dıgerlerı
Sende mi bugün tesr yapacaktın sanki az önce konuşmalarda öyle gördüm sanki sıra sende miiii yoksaaaa ☺İnsan kafayı yicek bu testlerle
Ee ben burdayım diyor bu test
Buda beklemıs halı canısı lar bakalım 3-4 gıbı kan verecegim akşama sonuç çıkar ama bel agrım var oda herhalde normal dırSonucu merakla bekliyoruz ve tabloya sizi de taçlandırmal için sabırsızlanıylruz
adet oldunuz muSelamlar ben yumurtlama tarihimde ilişkiye girdim 6 mayısta ve dun peçeteye çok hafif bi pembe ip gib kan geldi. Erken gebelik testi yaptım negatif kan verdim 0.1 çıktı. Sizce net olarak hamile değil miyim yoksa beklemeli miyim? En erken ne zaman öğrenebilirim acaba tahmini adet tarihim perşembe