Canımsın üzüldüm çok zor seni çok iyi anlıyorum bende hep bu kayıpların sebebini bulmaya çalıştım herşeyimiz normal çıktı en son Eylül ayında birde rahim filmi çektireyim dedim doğursa bir ilde görev yapıyorum doğru düzgün hastane de yok neyse çektim burda doktor çok iyi gayet normal dedi sonra aradan 20 hün geçti bende merak ettim görüntüyü bir bakayım dedim ve baktım bariz t rahim bu dedim az çok araştırmalarıma göre sonra 3 5 doktora attım t rahim dediler ve şubat ayında Adana’da profesör Bülent haydar dedeoğlunda histeroskopi ameliyatı oldum şeklini düzelttiler işte iki ay korun sonra başla denemelere dedi ben hatta hocam artık tüp düşünüyoruz dedim normalde o doktor da tüp bebekçi baya iyi bir doktor işte bana sen tüp bebek hastası deilsin normal yolla olur bu rahimle gebe kalmak bile mucize dedi yani sebep olarak t rahim dedi iki ay korunduk Nisan ayında başladık o ay yumurtlama görüp değerlendirdim ilk ayımdı olmadı şimdi de bu ay işte bide ben yıllardır Ovalüsyon kullanırım çoğu gebeliğim onunla oldu bide ben son bir senedir adetlerim düzensizleşmişti böyle 45 gün 55 60 günü bulduğu oluyordu ve buna istinaden geç yumurtlamam oluyordu ve her ay olmazdı bir ay varsa bir ay yoktu ameliyattan sonra adetlerim düzene girdi 28 günü bulmuyor artık ve iki aydır da yumurtlama görüyorum yani denemeye başladığımdan beri birde şu var bu ay adetim bitti bir gün sonra yumurtlama gördüm ben ameliyattan önce hep 30.40.45.günlerde yumurtlama görürdüm pco yok hatta bi ara adetlerim böyle uzayınca amh baktırdım 3.06 çıktı yaşıma göre baya iyi yaşım 33 hikayem kısaca bu