- 17 Kasım 2018
- 1.863
- 1.129
- 28
Valla dıomua akşam yeniden kan mı versem neCano vallaha sen tescilli gebesin ama dediğin gibi çizgi net deil ozaman belki bende gebeyim nebilim sabah test yaptım çizgi mizgi yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla dıomua akşam yeniden kan mı versem neCano vallaha sen tescilli gebesin ama dediğin gibi çizgi net deil ozaman belki bende gebeyim nebilim sabah test yaptım çizgi mizgi yok
Bende gordum ama erken gebelık olaydı keskeYa çoook zor görünen birşey var ama ona güvenmiyorumEki Görüntüle 3426985
Varda çoooooook silik ya ben güvenmiyorum biraz daha belirgin olması gerekirdiAaa bende gördüm çizgi var
Akşam değilde yarın ver en azından iki günde bir takip etmiş olursun ama elinde test varsa akşam yap bende eve gidince akşamüstü kaset test var evde yaparımValla dıomua akşam yeniden kan mı versem ne
Bulamadım ki erken gebelik. Erken gebelik kıtlığı var burdaBende gordum ama erken gebelık olaydı keske
Bugün kaçıncı gün yumurtlama takibi yapmışmıydın yenidir canım ondan ben kendimden bile şüpheliyim çünkü sağ kaldığımda bir doluluk hissi var sabah aşırı midem bulanıyordu anlamadım gitti yaVarda çoooooook silik ya ben güvenmiyorum biraz daha belirgin olması gerekirdi
Şen yinede şeytana uyma değerin düşük normal öyle çıkması benim 40 da bile öyle aman aman kırmızı çıkmadı koyulaşmaya öyle çok olmadıValla ben yaptım da noldu sılık çıkıyor kriz geçircem @ArasaNillGerek Candy7777 @Zumruduanka96 valla şeytan dıo bugünde kan ver
Ay test yapmam tövbeeeeeeeAkşam değilde yarın ver en azından iki günde bir takip etmiş olursun ama elinde test varsa akşam yap bende eve gidince akşamüstü kaset test var evde yaparım
Benımko de çok sılıktı hatırlıyorsan ama ilk beş dakikada cıktıgı ıcın cozgı cızgıdır fedım kan verdmVarda çoooooook silik ya ben güvenmiyorum biraz daha belirgin olması gerekirdi
Gerçekten mı varmı testın resmi kız kendimi yıom burda yavaş mı yukselıor ne blmıomkıııııŞen yinede şeytana uyma değerin düşük normal öyle çıkması benim 40 da bile öyle aman aman kırmızı çıkmadı koyulaşmaya öyle çok olmadı
Normal kaset testte anca bu kadar olur ben hep artımed kullanıyorumDün kaset testım bu sekıldıeydı bugünde pro doctor aldım onu yaptım ama artımed daha koyu çıkarmıştı hangı testte sorun var çözemedim ey dostlarrrr dıgerlerı de sımdo yaptığım beş dakika beklemeden çektim Candy7777 Sosyallanne @Zumruduanka96 kız bu testın 20 lira olmasından anlamalıydım benı yanıltacagını
Bende kendimden umutluydum hemde çok ben galiba sol tarafımdan yumurtladım sol tarafta hem doluluk hem garip ağrı var. Birde benim kiöyasal dahil bütün gebeliklerimde göğüs ucumda ağrı olur. Hamile olmadığım zaman asla olmaz ama şuan göğüs uçlarıma dokunamıyorum sütyenin üstünden bile hissediyorum ağrıyı. Biraz geç yumurtlamışta olabilirim takip etmedim çünkü ağrı üç gündür falan baya arttı daha öncede vardı ama buladar değildiBugün kaçıncı gün yumurtlama takibi yapmışmıydın yenidir canım ondan ben kendimden bile şüpheliyim çünkü sağ kaldığımda bir doluluk hissi var sabah aşırı midem bulanıyordu anlamadım gitti ya
Şuan 20-24 arasıdır büyük ıhtımal yarın 30 be üstü olması lazm ıkı katıysa oglumda 17-70 dıye gıttı ama bunda nasıl olır bılmemŞen yinede şeytana uyma değerin düşük normal öyle çıkması benim 40 da bile öyle aman aman kırmızı çıkmadı koyulaşmaya öyle çok olmadı
Eve geçince atarım işteyim şimdi sabah uyanınca telefona baksaydım atardım öğlen inşallah bir aksilik olmazsa atarımGerçekten mı varmı testın resmi kız kendimi yıom burda yavaş mı yukselıor ne blmıomkııııı
Ay bilemiyorum ki bakalımBenımko de çok sılıktı hatırlıyorsan ama ilk beş dakikada cıktıgı ıcın cozgı cızgıdır fedım kan verdm
Kaset deıl erken kız dıgerı pro doctorNormal kaset testte anca bu kadar olur ben hep artımed kullanıyorum
Bir kan verse toplu silik çıkan herkes olay çözülecek Çünkü bu şekilde testler insanı gerçekten çok yoruyor yaAy bilemiyorum ki bakalım
İnşalllah gebeliktendir benimde öyle canım yani 2 3 gündür beyaz akıntı var sürekli lavaboya da çıkıyorum birde bu doluluk hissi var inşallah gebeliktendir güzel haberleri verelim birbirimize benimde 4 kimyasal bir de boş gebelik kaybım varBende kendimden umutluydum hemde çok ben galiba sol tarafımdan yumurtladım sol tarafta hem doluluk hem garip ağrı var. Birde benim kiöyasal dahil bütün gebeliklerimde göğüs ucumda ağrı olur. Hamile olmadığım zaman asla olmaz ama şuan göğüs uçlarıma dokunamıyorum sütyenin üstünden bile hissediyorum ağrıyı. Biraz geç yumurtlamışta olabilirim takip etmedim çünkü ağrı üç gündür falan baya arttı daha öncede vardı ama buladar değildi
Bence olması gereken bu ne bekliyor hemen Nirvana’mı yapsın. Sen git kan ver bence yarına kadar bekleyemeyeceksin. Kanı nerde veriyorsun bu aradaKaset deıl erken kız dıgerı pro doctor.
Ah kan verebilsem keşke keşke ama evde tekim hastane baya uzak eşimi beklemek zorundayımBir kan verse toplu silik çıkan herkes olay çözülecek Çünkü bu şekilde testler insanı gerçekten çok yoruyor ya