- 17 Kasım 2018
- 1.863
- 1.129
- 28
İki gün vardı dün çift cizgi gördüm bugün15 çikti işteAminn aminn adetine ne kadar vardı canım bu sonucu aldiginda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki gün vardı dün çift cizgi gördüm bugün15 çikti işteAminn aminn adetine ne kadar vardı canım bu sonucu aldiginda
Darısı başımıza inşallah. okudugumuda unuttum erken gebelikte mi normal kaset testtemiİki gün vardı dün çift cizgi gördüm bugün15 çikti işte
Keşke bende test alsaydım sabah yapardım sabah etiketle beni merak ediyorumİki gün vardı dün çift cizgi gördüm bugün15 çikti işte
Onu bilmemde yumurtlamadan ya da döllenmeden 20 25 gün sonra pozitif çıkıyor testler gerçi bünyeden bünyeye değişir ama.Yaa yırttım kendimi kizzzz bu yerleşmeden ne zaman sonra beta yükselir diye.kimseye de söyleyemiyorum şüphem var diye size dert taniyom.erken gebelik de çıkmadı pozitif adetime 4 gün var.cumartesi 3.30 dan beri hafif lekelenmeler var.napcem ben.
Canım bir önceki gebeligimde o ay tek değerlendirmem oldu adet bitiminden 6 gün sonra.18 Ağustos.1 Eylül de erken gebelikte silik gördük hemen kan vermeye gittim topuklarim vura vura 25 çıkmıştı ama akillanmiyoruz ve yine erkenden yollara düşüp başlamadan yoruluyoru. insanın kalbine düşüncede durduramıyor kendini hayırlısıyla herkez pozitif görse.Onu bilmemde yumurtlamadan ya da döllenmeden 20 25 gün sonra pozitif çıkıyor testler gerçi bünyeden bünyeye değişir ama.
Yaaaa lütfen anlatın bende de yumurtlama ğroblemi var malesefMerhabalar
Bu platformu 3 sene önce gece gündüz kullanıp hamile kalmak için uğraşıyordum. Çünkü dr tüp bebekle bile zor hamile kalacağımı söylemişti. Pcos varmış. Dünyam başıma yıkıldı.
Daha sonra hamile kaldım ve 10 haftalık kalbi durduğu için kürtaj oldum. Psikolojim bozulmuştu. Tedavi gördüm çok şükür tüp bebekle uğraşmadan hamile kaldım. 21 hafta da doğumum başladı ve durmazsa suni sancı ile ölü doğum yapacaktım. Hastanede yattım ve günde 4 antibiyotik ve diğer ilaçlarla durdurdular. 34 haftada doğum yaptım ve oğlum 27 aylık şu an Rabbime şükürler olsun nasip etti.
Çok zor süreçler geçirdim. Ve o gün bu gündür etrafımda herkese yardımcı olmaya çalışıyorum. Rabbim kimseye evlat hasreti çektirmesin.
İnanın kimsenin duygusunu sömürmek değil amacım. Ama birşey tavsiye etmek istiyorum.
17 yıl sonra hamile kalan bir ablamız ve daha bir çok kişi olunca herkesle paylaşmaya karar verdim.
isterseniz sizlere de anlatabilirim
Benimde dün bata 4 vardı yaptım cıkmadı adet bekliyorum. Yani adet beklemeden başka çare yok şuan testte de cıkmamış ha inşallah geç döllenmedir seninYaa yırttım kendimi kizzzz bu yerleşmeden ne zaman sonra beta yükselir diye.kimseye de söyleyemiyorum şüphem var diye size dert taniyom.erken gebelik de çıkmadı pozitif adetime 4 gün var.cumartesi 3.30 dan beri hafif lekelenmeler var.napcem ben.
Sendemi erken gebelik yaptınBenimde dün bata 4 vardı yaptım cıkmadı adet bekliyorum. Yani adet beklemeden başka çare yok şuan testte de cıkmamış ha inşallah geç döllenmedir senin
Düzeltme yapıyım 4 değil 3 gün kala yapımışm batım 13-15 mayıs arası. Evet erken gwbwlik yaptım zaten kaset bat öncesini cok doğru göstermezSendemi erken gebelik yaptın
Amin inşallah tez zamanda herkes görür pozitifi ben çok şükür gördüm hemde anında ve kıpkırmızı. Doktora gitmek sorun burda randevu yok resmen Cuma'ya zor buldum bekliyorum mecbur.Canım bir önceki gebeligimde o ay tek değerlendirmem oldu adet bitiminden 6 gün sonra.18 Ağustos.1 Eylül de erken gebelikte silik gördük hemen kan vermeye gittim topuklarim vura vura 25 çıkmıştı ama akillanmiyoruz ve yine erkenden yollara düşüp başlamadan yoruluyoru. insanın kalbine düşüncede durduramıyor kendini hayırlısıyla herkez pozitif görse.
Alt karnınıza elinizi koyduğunuzda hafifde olsa şişlik var mı peki? Çok belirgin değil ama elinize gelir. Elinizle okşasanız bile hissedersiniz böyle minik bir tepecik gibi.O zaman hala şansımız var değil mi?bütün belirtiler var lekelenme kasik agrisi koku hassasiyeti.yeminle değilsem bidaha kendime inanmicam.
Valla ben yaptım da noldu sılık çıkıyor kriz geçircem ArasaNillGerek Candy7777 Zumruduanka96 valla şeytan dıo bugünde kan verKeşke bende test alsaydım sabah yapardım sabah etiketle beni merak ediyorum
Dün kaset testım bu sekıldıeydı bugünde pro doctor aldım onu yaptım ama artımed daha koyu çıkarmıştı hangı testte sorun var çözemedim ey dostlarrrr dıgerlerı de sımdo yaptığım beş dakika beklemeden çektim Candy7777 Sosyallanne Zumruduanka96 kız bu testın 20 lira olmasından anlamalıydım benı yanıltacagını14 ü yakaladın niye silik çıksın sağlıcakla artar o kızım ben betamı 14 görsem 14 gün halay çekerim
Bir günde çok büyük değişiklik bekleme zaten kuzu. Ayrıca koyuluk takibi aynı testle yapılır sen piyasadaki bütün testleri denedin maşallah.Dün kaset testım bu sekıldıeydı bugünde pro doctor aldım onu yaptım ama artımed daha koyu çıkarmıştı hangı testte sorun var çözemedim ey dostlarrrr dıgerlerı de sımdo yaptığım beş dakika beklemeden çektim Candy7777 Sosyallanne Zumruduanka96 kız bu testın 20 lira olmasından anlamalıydım benı yanıltacagını
Nasıl negatıf gıbı bısı test mı yaptın at sanaaaa ya ben aynı testleri yapıyorım gene sılık çıkarıyor ama bunun lâ devam etcem ucuzBir günde çok büyük değişiklik bekleme zaten kuzu. Ayrıca koyuluk takibi aynı testle yapılır sen piyasadaki bütün testleri denedin maşallah.
Benimde adetim gelmedi testim negatif gibi birşey birde dudağım kocaman oldu uçuk çıkıyor dünden beri
Ya çoook zor görünen birşey var ama ona güvenmiyorumNasıl negatıf gıbı bısı test mı yaptın at sanaaaa ya ben aynı testleri yapıyorım gene sılık çıkarıyor ama bunun lâ devam etcem ucuz
Cano vallaha sen tescilli gebesin ama dediğin gibi çizgi net deil ozaman belki bende gebeyim nebilim sabah test yaptım çizgi mizgi yokDün kaset testım bu sekıldıeydı bugünde pro doctor aldım onu yaptım ama artımed daha koyu çıkarmıştı hangı testte sorun var çözemedim ey dostlarrrr dıgerlerı de sımdo yaptığım beş dakika beklemeden çektim Candy7777 Sosyallanne Zumruduanka96 kız bu testın 20 lira olmasından anlamalıydım benı yanıltacagını
Aaa bende gördüm çizgi varYa çoook zor görünen birşey var ama ona güvenmiyorumEki Görüntüle 3426985