- 8 Ağustos 2023
- 5.518
- 5.811
Yaa çok teşekkür ederim. Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı olanı nasip etsin inşallahAminnn canım
Ay şaka gibi ya nasıl anlamıyorlarSen hiç düşünme sağlığına dikkat et kan verdiğin zaman da bence çok güzel değerler göreceksin erken testler nitekim Çok hassas. Buradan senin gelişmelerin takip edeceğim merakla
Amin çok aminn canım ben bebek çok özledim yani bir de herkesin bebeği tabii ki de kendine güzel dünyada her anne dünyanın en güzel bebeğine sahiptir ama kızımın bebekliği o kadar maşallah şimdi de öyle de o kadar tatlı ve güzeldi ki özel mesajların açık olsa sana göndereceğim İnşallah öyle bir bebişin olsun aminYaa çok teşekkür ederim. Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı olanı nasip etsin inşallah
Canım sonuç çıktımı bidaha kan vermiştin sanırım beta kaç ciktiBen de sağlık ocağında veriyorum sabah akşam 7 gibi sisteme düşüyor . Şehirlere göre değişiyor sanırımveririm tabi inşallah güzel haberler alırız
Bugunn tekrar verdim 64 çoktı nasıl sizcebence hiç korkma kuzum benim 4.2 çıkmıştı senin yine benden yüksek çıkmış belki geç döllenmedir olumlu düşün günde 1 tane avakado ye ve mutlaka bol su içrabbim yardımcın olsun
Bugün tekrar verdim 64 çıktı nasıl sizceHayır çok güzel kızımda bat günü 65.40 idi her bebeğin yerleşme süresi farklıdır ve kana HCG geçme süresi de. Hayırlı olsun
269 çıktı şükürÇıktımı sonuç naptın canim
Canım hamilelik yaşadım ama pek belirtim olmamıştı. Herkeste farklı oluyor bilemiyoruz ki. İnşallah hamilelik belirtisidir yaşadıklarınKızlar özellikle hamilelik yaşayanlar yardımcı olabilir mi bat 6 kaldı. Kasık ağrım azaldı gece sadece sanki kasığıma incecik bir iğne girip çıkıyormuş gibi oldu sıçradım birden. Bir de idrarda koyulaşma var. Göğüs ağrısı yok ama uçları hassas. Bunları yaşayan var mıydı?
Teşekkür ederim ister istemez her şeyi belirti sanıyorum. İnşallah adet görmem ☺Canım hamilelik yaşadım ama pek belirtim olmamıştı. Herkeste farklı oluyor bilemiyoruz ki. İnşallah hamilelik belirtisidir yaşadıklarınBirkaç gün daha sabredersen testte çıkar
Ben de geçen ay o kadar belirti yaşadım ki ilk hamileliğimde nerdeyse hiç belirti yaşamamış olmama rağmen baya umutlanmıştımTeşekkür ederim ister istemez her şeyi belirti sanıyorum. İnşallah adet görmem ☺
Benim bugün 3 gibi cikicak aricam enabiza geç yansıyor çünkü sende bı ara belki cikmistir269 çıktı şükürnormalde akşama çıkardı benim de çıkmadı dün .
Senin belli oldu mu
çok güzel artmış canım benim de bu şeklide bazı zamanlar x2 bazende 3 arttı herşey olması gerektiği gibi güzel düşünelimBugunn tekrar verdim 64 çoktı nasıl sizce
Benim 3 artmış dımı kuzuçok güzel artmış canım benim de bu şeklide bazı zamanlar x2 bazende 3 arttı herşey olması gerektiği gibi güzel düşünelim
aynen canım benimde hep bu şekilde arttıBenim 3 artmış dımı kuzu
Doğru kuzum sağlıkla devam etsin inşallah bende salı günü vereceğim tekrardan rabbim yardımcımız olsun inşallahaynen canım benimde hep bu şekilde arttıvitaminlerini al düzenli beslen gerisini rabbime bırak bende bugün tekrar kan vereceğim artışı takip edip doktora gitmek için ben en son 62 felaandı sonra 5 gün felan geçti verdim 500 küsür çıktı 3 gün önce 1307 çıktı hemen hemen 2 katı şeklinde yada en fazla 3 artıyor bende de istersen 3 - 4 gün sonra ver sürekli yıpranmazsın. Ben hep şunu düşündüm beklerken kanama gelirse kimyasal dır kanama gelmediği sürece beklemekte daha konforlu stressiz oluyor 5 günde 3 günde bir verince daha rahat geçiyor bu süreç bence sende dene kuzum
Benim arkadaşımın doğuma kadar kanaması olmuş. Doğuma pedle gittim demiştiBenim balayında tanıştığım bir arkadaşta 6 ay olmuş
Tebrik ederim sağlıkla ilerlesinBugunn tekrar verdim 64 çoktı nasıl sizce
İnşallah çok teşekkür ederimTebrik ederim sağlıkla ilerlesin